Любители на кучета - 119

• 31 898
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • о`майна лунна нощ е
Като ги гледам как са се опнали по охлаждащите постелки - Швепса тази сутрин беше наритал възглавницата, на която спи и се беше проснал под нея на паркета. Явно става жега, щом предпочита пода пред мекичкото.

# 241
И аз съм хвърлила око на охлаждащата постелка. Имахме от еМаг, обаче падна една чаша отгоре и я сряза. Не посмях да лепя и я хвърлих, че вътре е с някаква течност. Утре ще мина да взема, че по спомен Макс си я ползваше в жегите.
А днес втора серия на малката булка. Подпира се в стената за да му е хладно, а и климатика също заради него работи.

На Вивата нямам нови снимки, че е с майка на село да си пазят страх взаимно 😁 А и тя там се възползва да си се наяде качествено, че в града порциите са ограничени 🤣

# 242
  • о`майна лунна нощ е
JoyJoyJoy
Така ми липсваше вашият индийски сериал!
Малката булка! нИ мога! 😂

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:59 от `ТуиГ

# 243
  • София
Аз този сериал никога не съм го гледала по ТВ, ама не ми и трябва - тук ще си го гледам, с Макс в главната (препдолагам) роля Simple Smile

ТуиГ, как така сега става жега? Аз мислех, че вече сградите се топят Grinning Без майтап, днао сте добре всички пловдивчани, че щом в София е такава жега, при вас не знам какво ще да е... Изобщо, за всички южни чада съм се закахърила - внимавайте с жегите, моля ви Hug
Ето до къде сме се докарали ние тук, докато Буба живее основно вътре, на климатик:

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 12:50 от ToniShu

# 244
ToniShu, можеш да се покахъриш и за нас,северозападните чеда - Хибискус,мен,Сиви,Акитата от Козлодуй!Ако наеш и при нас каква жега е вече втора седмица.....Ние миналата неделя напълнихме басейна,във вторник водата вече беше 34 традуса.След пороя в събота падна до 28 и снощи пак е 30+.Аз не помня да е била толкова топла водата в него.Правим си нощно киснене и пак е топла.
     Обмислям сериозно да опънем стария басейн, 3 м диаметър за кучовците.Айрито все се асилва да се цопне при нас,но като чуе спри и място замръзва.Киара бяга далеч,тя не обича водата хич.Но едвам диша в тая жега.

# 245
С “Акитата от Козлодуй” ме развесели 😂
Наистина е страшна жега. Излизаме рано сутрин  и до 9:00 ако не сме се прибрали, още малко и ще трябва да я нося, а на килограми ме догонва.😂😂 После към 18ч само за пишкане пред блока, а истинска разходка чак в 23:00ч. Тогава вече се диша. На 2 места в центъра има чешмички и постоянно й предлагам вода. Аз едва дишам, а за Козлодуйската Акита не знам. 😁 Вечер комарите я нападат и нея, кацат й по носа и тя както си върви се спира и си търка муцунката и очите.
Марулета, ти ли беше споменавала, че в Монтана има една мъжка акита, която познаваш? Майка ми я е срещнала, каза че е страхотен, но и доста своенравен мъжкар. Тя постоянно среща хора с акити откакто имам Кио, а аз почти никога, а в Козлодуй има още поне 2-3. 😂 Главно ги гледат по дворовете и не ги изкарват на разходка, та заради това.
Ето го Аяно, майка ми ми го беше и снимала ❤

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 13:42 от khaleesi_x

# 246
Много ми е сложно да преминавам на англ , за да напиша никнеймовете ви, затова така .За мъжката акита не съм аз.АЗ ви разказвах,че синът ми подари на бившото си гадже акита ину , женско.Казва се Аяно.Много красива,много.Взе от една жена от Видин . Девойката живее много близо до нашият магазин,все гледам да ги видя,да му се порадвам,но тя всячески се стреми да не ме познава.
    На сегашното гадже подари декоративен заек.Също много ошава и сладка,Нушка.Но поне няма да зяпам по хората да видя тя ли е,за да й се радвам.
    Дано не започнат да му връщат подаръците,че .......

# 247
Грешката е изцяло моя, мислех, че Аяно е мъж! Извинявам се. За едно и също куче говорим. Виж снимката по-горе. 🙂

# 248
  • о`майна лунна нощ е
Имам привилегията на живея на първи етаж, а това през лятото е рай. Дървета отпред, отзад - източно изложение, но пак с някое друго дърво и малка поляна, та дори само прозорците да затворя и да оставя така, вкъщи се диша и е поне с 10 градуса надолу от външната температура.
Е, вярно, че зимата пък ни замръзват шушоните, но откъм лято, с малка помощ на климатиците, у дома е почти рай.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 15:25 от `ТуиГ

# 249
  • София
Ама как, и Северозапада ви мисля - как без вас?! Simple Smile Викам всички на нощно къпане в басейна (вкл. козлодуйската акита) и после тук снимков отчет от купона Simple Smile
Просто знам какво става из Пловдивско като настане жегата. За още по на юг изобщо не смея и да си представям... Хубаво, че поне ТуиГ се отчете с добри летни температури.

# 250
Козлодуйската Акита зор виждам докато изсъхне. Та предлагам тя да си почива отстрани, докато майка й ползва басейна.😎

# 251
  • о`майна лунна нощ е
Само да уточня, че добрите летни температури са у дома. Навън е друга бира Wink Пловдив си е Пловдив. Зимата студ, лятото - пек.

# 252
Ох,ние нямаме късмет на Туиг,на 4я етаж сме,слънцето напича от 7 часа още до 13:30 някъде. Ако не пусна климатика от рано в нас става поне 35 градуса.. И ние излизаме рано сутрин и късно вечер,казвам ви чесно направо искам пак дъждовете да се върнат Joy
Арес си почива на климатика по цял ден,взимаме нови играчки,да не му е много скучно на глезанчо

# 253
  • о`майна лунна нощ е
Наш глезан в неделя имаше специална почерпка от баба му - жената запазила и замразила голям варен кокал от джолан.
Ближи си сладоледа беше работата  Joy

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 19:00 от `ТуиГ

# 254
А ние в Африка сме така:

Съкратих разходките до 2 - в 6 сутринта и след 19 вечер. Вътре с климатиците е добре, но аз излизам на терасата за кафе, слънчеви бани, да си шетам по цветята, а той иска навсякъде да е с мен Heart

Общи условия

Активация на акаунт