Любители на кучета - 119

• 31 890
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Bарна, морето, сините вълни
Майкооооо, писах, писах и дадох рефреш на страницата. Има ли емотикон facepalm???

Естела, много ме развесели. Сигурно щяха да се зачудят какво е това Деспи, инапе съм им разказвала за форума и приятелите в него. Пък и тати един път наши беше на пазара като се радвахме на  сладурковците.

Не знам дали съм споделяла, но мама така от дума на дума се е запознала с приятелка на ТуиГ, също адвокат. Споменала е за любимия Шяепс и така. Grinning Форумът е сила велика!

Ние сме на Шкорпиловци на бунгало. Тук има много кучаци. Хората се радват на Ерос, но той на тях не.

Това е приятелката ни Клара, какъв пух е самооо! Heart Eyes

Ако имате нужда от нов вет, Мони е човекът!

# 256
  • тук-там
И моят пост е изчезнал. С две думи писах, че от началото на Юни сме на жега и косматковците свикнаха. Сутрин лежат като всички плажуващи. Разходките ги правим вечер ето тук:

# 257
Момичета, как се справяте с кучетата, които нападат вашето? Снощи за втори път, откакто го извеждаме, дойде при нас куче, запознаха се и в следващия момент нашият беше напердашен. И в двата случая стопаните на въпросните кучета бяха много далече, а вчера даже не се и виждаше стопанин. Мъжът ми подходи с “чшшш” към кучето и то пусна, и си тръгна. Аз обаче сигурно бих се панирала. И в двата случая нямаше предварителни знаци като ръмжане, оголване на зъби и т.н.

# 258
  • Sofia
Ох,знам за каква жега говорите по Северозападния край..особено по Дунава. Хем жега,хем влажно,хем комари като врабчета Blush Ние този уикенд ще ходим натам,дават го по хладничко,та се надявам да се живее.

Деспи,ние също ще ходим на Шкорпиловци (за пръв път),надявам се да не ни изгонят с нашата фурия,дето лае по всички по големи от нея. След кастрацията нещо й прещрака и лае като луда. По голямо ли е кучето,почва едно дърпане,мятане,лай,вой...докато не го помирише. Ще речеш,че гледам вълкодав.

Туиг,имам спомен,че ти беше коментирала за регистрацията на куче. Задължително ли е освен в общината да е и в БАБХ?
.

# 259
  • Варна
Кажи на мъжа ти да ошамари стопаните. Аз избягвам пуснати кучета, но някои са много нахални. Днес сутринта една ме преследваше с мъжки бигъл, ми не ща бе, ще се сбият.
Много искам да почнат, да ги глобяват тея с пуснатите кучета.

# 260
  • София
Привет,  хора Simple Smile
И нас ни мори жегата. Хареса ни идеята за сладоледа, може да измисля нещо и аз.
Другата седмица и ние ще сме морски. Ще взема Диадог, както чета от темата като лекарство от първа необходимост. Дано не опрем до него.
Да ви питам, прилагате ли допълнителни репеленти против бълхи, кърлежи? Аз преди две седмици накапах Капоне с Фронтлайн комбо спот-он, обаче ето днес гледам след разходката го нападнаха две-три бълхи / в квартала има доста котки, уж пръскаха, ама ей на/И сега се чудя какво да приложа. Каишка не е вариант, че алергичен, пощурява от чесане.

# 261
  • Варна
Аз си правя кокосово масло 50мл, лавандула, евкалипт и лимонена трева по 5 капки, бъркам сместа със шишче и потапям нагръдниците в нея, после ги оставям да изсъхнат, мирише страхотно и гони всичко пълзящо и хвърчащо.

# 262
  • sofia
Кажи на мъжа ти да ошамари стопаните. Аз избягвам пуснати кучета, но някои са много нахални. Днес сутринта една ме преследваше с мъжки бигъл, ми не ща бе, ще се сбият.
И аз така...Благодарение на тези горните, с пуснатите кучета, Леон стана толкова нервен...Ми прав е да иска да се пази. Той е 6 кила...Днес отново на косъм се разминахме с пуснат гигантски мъжки питбул...На детската площадка...Стопанинът си цъкаше на телефона и отвреме навреме му подсвирваше...

# 263
  • Варна
И аз така...Благодарение на тези горните, с пуснатите кучета, Леон стана толкова нервен...Ми прав е да иска да се пази. Той е 6 кила...Днес отново на косъм се разминахме с пуснат гигантски мъжки питбул...На детската площадка...Стопанинът си цъкаше на телефона и отвреме навреме му подсвирваше...

Бащата на Бизу, Анди,така са го нападали няколко пъти и собственика му купил от тея каишки с шиповете металните, само че го обърнал на обратно и така атаките спрели.

# 264
Вчерашният агресор беше коли, странна работа. На това от сутринта, пък което чак се е било захласнало, докато нашият си е чакал лакомствата, стопанката е била там, ама си е стояла безучастно доста време. След някой друг месец предполагам, част от породите няма да смеят да му скачат, но се притеснявам той да не стане агресивен. Като се появи някой поведенчески проблем, умирам от срам и гледаме да реагираме и веднага, не знам как има стопани, на които не им дреме. В Гърция между другото, дребните породи в близост до плажа си ги разхождаха с голяма пръчка под ръка. Чудих им се, ама вече ги разбирам.

Само лавандула нямам от “рецептата”, ще взема и ще я правя и аз тази смес.

# 265
  • София
Аз си правя кокосово масло 50мл, лавандула, евкалипт и лимонена трева по 5 капки, бъркам сместа със шишче и потапям нагръдниците в нея, после ги оставям да изсъхнат, мирише страхотно и гони всичко пълзящо и хвърчащо.
Звучи супер! Още днес ще събера съставките. Благодаря!

# 266
  • sofia
И аз непременно ще забъркам ароматната смес!
Вчера най-добрата ми приятелка ме порица, че не и обръщам внимание...Съобразявам се с Леон, разхождам Леон и изобщо...бил ни разделил. Ами, как да и кажа, че неговата компания ми е най-приятна...

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 00:20 от Кришка

# 267
Лютив шпрей. Става и за неразбрани стопани. Но слава богу не ми се е налагало

# 268
  • Варна
И аз така, обичам да съм с Каду и Бизу, най-се кефя на почивните дни, когато по цял ден сме заедно и МП  си е вкъщи.

За маслата избирайте хубави и изчистени с висок процент, но не и от аптека, има специализирани магазини. Важно е, за да има ефект.

# 269
Лютив шпрей. Става и за неразбрани стопани. Но слава богу не ми се е налагало

А като са на кълбета вече, няма ли да си подлютиш и твоето?

Общи условия

Активация на акаунт