Любители на кучета - 119

• 31 792
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ех, бе Елза... Чорапки няма ли, че такива прости неща се налага да ядеш? А сега е лято, не са нужни два крачола, пък и тренд налагаш - асиметрията е куул, модерна и актуална! Само някой да се е оплакал.

Шошото днес ходи на кафенце, почерпи се с парче намерена под масата пица, хапна за десерт една две пръчки и се прибра доволен и прегрял от жегата.

# 571
Тинтина, само да си казала нещо лошо! Ще бъдеш модна икона! Такъв дизайнер като твоя няма никъде. 😂
Пък у нас днес е гръмнала възглавница. Цяло чудо е, че косматата е добре. Как ги правят такива дефектни тия възглавници?!? 😂🥰
Шегата настрана, нямаше ме, сутрешната разходка беше по-кратка и не беше изморителна, момичето ми е умирало от скука. Не й се скарах. 😂

# 572
  • тук-там
Малко  по-кротко с красавицата Елза, моля! Такава е тя: има клин - има проблем, няма клин - няма проблем Wink
Космат живот ли бе, да го опишеш:

# 573
  • Bарна, морето, сините вълни
Мисля да го правим наш Ерос вегетарианец или направо веган. Доскоро ядеше много малко видове плодове, а сега така замечтано гледа кайсията, дори си изпроси почерпка. Онзи ден пък така сладко смучеше краставица. 😃
Иначе винаги е обичал грозде, а знам, че не е добре за тях. А само в семките ли проблема? Понякога му давам няколко зрънца, изчистени от семки.

# 574
И Вълчан е луд по плодове и зеленчуци. Това ябълки, краставици, банани, диня..ще каже човек, че надушва най-сочната и вкусна пържола. За краставици особено първо застава по начин, по който изглежда възможно най-послушен, ако не получи нищо - разбират и комшиите.

Вчера щерката обаче му даде кайсия и по някое време щях да го пратя в стаята ѝ за наказание да си му души последствията от реакцията на храносмилателната система.

# 575
  • Bарна, морето, сините вълни
Пръцкаше ли? Значи да очаквам последствия 🤣 Поне изяде само половинка. Обаче как разбра, че в костилката има ядка, почна да троши със зъби костилката и да вади ядката. Взех му ги, защото не знам дали може да ги яде.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 13:19 от DespicableMe

# 576
Да…доста. Joy Костилката щерката предвидливо я беше махнала.

А навън умира да събира изпадали джанки, круши и ябълки.

# 577
Моите се бяха самопочерпили с къпини, директно от храста - в резултат имаха зверско "лилаво мастило" на изхода. Джанки, ябълки и диня с кората омитат като прасенца без проблем.

# 578
Ние сме на краставици и банани. Банана е сладък доста и му давам само като награда, но краставица може и до една да стигне. Вчера докато готвих му дадох парче морков, е не му хареса, само го натроши на пода. Правих крем с плодове, много замечтано гледаше нектарината, пуснах две малки парчета...така и ги остави, подуши, облиза и обиден си излезе от кухнята. Simple Smile
Сменя зъбите милия, и много смешно мляска.

# 579
  • Варна
Деспи, има някакво вещество в костилките и зърната ,което е отровно за тях, иначе от гроздето и лука пръцкат.

Миналата седмица им поръчах кучешки басейн за терасата, голяма игра падна, хвърлям им щипки и те правят балончета, докато ги вземат от дъното, но първоначално опитаха да изпият водата, за да стигнат до тях. Сега им търся спасителни жилетки, уж обещаха от Джъмбо края на месеца.

Кате, през ум трябва да ти минава всичко, особено с ръсел териер.
Моите са в апартамент, имат на разположение около 40 кв да щъкат, на климатик и двор да имам, без да съм там няма да ги оставя сами, абсурд. Че аз при свекърите на вилата ги следя всяка минута в кой храст са се наврели, но аз си изпатих и може би, затова съм параноичка.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 14:16 от esstela

# 580
  • Sofia
И Чоки яде всякакви плодове и зеленчуци.
Четох, че ядките и костилките съдържат цианид и са вредни, гроздовите семки също, зелената част на доматите да се избягва.
Трябва да я намеря тази статия и да я сложи някой на първа страница.

ето я: http://blog.svetla-handling.com/fruits-veggies-dogs/

# 581
И Чоки яде всякакви плодове и зеленчуци.
Четох, че ядките и костилките съдържат цианид и са вредни, гроздовите семки също, зелената част на доматите да се избягва.
Трябва да я намеря тази статия и да я сложи някой на първа страница.

ето я: http://blog.svetla-handling.com/fruits-veggies-dogs/
Ще пиша на модератор да я добави .
Аз не мога , защото е възможна редакция само до 24 часа от пускането на темата .

# 582
  • тук-там
Аз от самото начало храня кучетата си по съветите на Светла. Като заговорихме за нея и нейните статии, на мен лично изключително много ми е помогнала ето тази статия:
http://blog.svetla-handling.com/emergency-recall/#more-1141

# 583
Писах за двата линка директно в мод.тема , надявам се да ги добавят ..
Дано не го приемат като реклама ..
Добавени са !

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 20:16 от blueberrу

# 584
  • Бургас
mtz, перфектна окраска имат Мокка и Нъки, сливат се с природата, уникални земни цветове...

Общи условия

Активация на акаунт