Любители на кучета - 119

• 31 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Как сте, мили другарчета четирикраки? В тез жеги не се издържа просто... Много му е тегаво на Чарлитко, но издържа и Царевец, пък и на Паметника Шипка се качи с кеф. Вече сме си у дома и е най-щастливия и изморен куч 😂

А ние за съжаление от утре сме отново на пангара... 🤪🤪🤪 свърши хубавата почивка 😪😪😪

# 586
Лека нощ!Ще се спинка вече!

# 587
В тия жеги е някакъв ужас просто. Едвам ги разхождам магаретата. Само сутрин гледам рано-рано да сме излезли докато е прохладно и да се разтъпчат хубаво.
Вивата си е в града отново, ама е станала една дебелааа, ще трябва сериозна диета. Тия дни ще ходят и за годишна ваксина и двамата.

А сега племенника им отстъпи играчка:

# 588
  • под тепетата
Въй, верно, че бая гърбина е отпрала Вивата Laughing А Макс изглежда е влязъл във форма!
Гласки, Чарлитко  се качи или го качиха на Шипка Wink  Да му вземете една книжка за 100 обекта на туриста!

# 589
След първата по-дълга разходка в планината:

Мокър бил, а климатикът работел, та да го завием. Той пък очевидно нямаше нищо против и доволно поспа завит. Joy Ако някой ми беше казал преди 4 месеца, че ще караме с кола куче до парка на 7 минути пеша от нас (в началото отказваше да върви по асфалт) и да го завиваме, за да не настине, щях да се изсмея.

# 590
  • Sofia
Уф, след като и в София не се диша, работата е лоша.
Оня ден го изкарах с мен до магазина по обяд - после пуфтя петнайсет минути като парен Локомотив, после заспа като умрял..

# 591
  • София
А Швепса има ли дневник и защо шпаньолите винаги са с такива забележителни имена Grinning

Из дневника на кокер-шпаньола:
Не се живее в тази къща. Тъкмо разбера, че всичко съм разбрал и пак излиза, че нищо не съм разбрал. И естествено, аз съм виновен. Обаче айде сега някой да ми каже:
1. Ако „хайде“ означава да тръгвам и
2. „спри“ означава да спра на едно място
То какво трябва да значи: „Тервеле, хайде, спри се, бе!“? Аз какво да правя – да хайдя или да спра? М? М? Никой не знае, нали? И стопаните не знаят, ама се правят на умни.
И това не е единственото. Всеки знае думата „навън“. Като кажат „навън“ аз се нареждам на вратата и лая да побързат. Като кажат „спиш“ и отивам в леглото си. Ооообаче като кажат „Тервеле, ще спиш навън“ как да си взема леглото на разходката? Как?
А най-страшното – като ми кажат „Всичко ли изяде? Бравоо“ ме почесват зад ушите. А като кажат „Браво бе, всичко ли си изял!“ – стоя наказан в ъгъла. И после нямало било двоен стандарт. Хем "браво", хем - наказан.
Не мога да ги разбера тия хора. Честно. Едвам ги изтрайвам, ама нали съм им водача на глутницата… не мога да ги напусна. Дълг, какво да правиш.

# 592
  • о`майна лунна нощ е
С гордост мога да заявя, че Швепса е единственият, който е накарал Тервел да подскочи. Да, правилно прочетохте - да подскочи. Да рипне с всичките си 20 и .. кила. Личен познат ни е покрай сектата Wink Дори имаме честта да сме част от дневника му от лятото на 2019 г. и срещата ни в Рогачево.

# 593
  • Sofia
Дайте го тоя Тервел да му прочетем дневника!
От този откъс прихнах на една официална среща …

# 594
  • София
Ахахахахах, Швепсът е наша гордост! Аз сега чак попадам на Тервел, той е известен с това, че е необезпокоим ли?

Тари, извинявай, ма като не знам кой кога е в срещи... нямаше как да съобразя Simple Smile Ето, и аз сега го открих: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063769267864
Намерих и поста за Швепса!
Скрит текст:
И каза мама:
- Стягайте се, отиваме да разгазираме Швепса.
- Не знам за какво ми говориш – изсумтях аз, но се качих бързо в колата. Всичко, различното от моя стар враг стълбите, е за предпочитане.
Карахме, карахме и пак отидохме на онова място дето хората почивали с кучетата си. Отдалече го познах, скочих като лъвски лъв и се завтекох към полянката.
От една врата изскочи една кака и се втурна към мен. Тая кака е по-малка от моите каки, но е по-добра, защото веднага започна да ме чеше по ушите и не ми викаше „Терунгеле“. После и един батко излезе. Аз не съм имал батко, не знам какво е, ама веднага ме спечели с мъжкото си държане, няма ги такива „ой на кака бебето“ като моите двете каки.
И после изскочи моя приятел Оливър Швепс. Аааа, сега разбрах – усмихнах се по кокерски и веднага започнахме да си душим дупетата ъъъ клюките.
Оливър Швепс е мой приятел от ония злополучни бани, дето мама беше планирала да ме къпе по много и на често. В началото с него си разменихме по някой друг зъб, че много беше газиран милия, пък аз не търпя много младежта да ми влиза в личното пространство. Ама то не е виновно момчето, тийнейджърските хормони не прощават никому, затова не му се сърдих дълго и накрая даже се заиграхме.
Сега мама помоли майката на Швепса Веселина Йовчева-Василева да ни даде вода. И тя, жената, жертва купичката на Швепса за да може ние, гостите, да не стоим жадни.
Отблагодарихме ли се? Мнеее. Моята неуправляема сестра Меги взе да ръмжи на Оли да не се доближава!!!
Срам ви казвам, голям срам! Не стига, че ни черпят, ами и не даваме хората да се доближат до собствената им купа! Каква е тази простащина, а? А?
Принцеса била! Скандалджийка е, не принцеса, ако питате мене!
И той Швепса, като един възпитан домакин, седя кротко цяла вечер докато двукраките вечеряха. Кротнало се е момчето, тя майка му разправя, че бил уморен, ама аз виждам промяната. Стабилен мъж е вече, не го пере сачмата.
Швепси, извинявай, пич. Жени, к‘во да ги пра‘йш!

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 12:37 от ToniShu

# 595
  • София/Севлиево
А вашите четириноги приятели обичат ли да похапват пари?Моят се оказа любител на 20-тачките.Миналия път изяде една,сега само бе успял да ги извади от портмонето.Чудно как го е докопал и как само 20-ки вади като имам от 5 до 100 и монети...

# 596
  • София
Някой у вас да не е учил за Стефан Стамболов тази година? Grinning Аз помня колко бях впечатлена навремето от личността му, та може и при вас така, но възхитата да има друго изражение Simple Smile

# 597
  • София
А вашите четириноги приятели обичат ли да похапват пари?Моят се оказа любител на 20-тачките.Миналия път изяде една,сега само бе успял да ги извади от портмонето.Чудно как го е докопал и как само 20-ки вади като имам от 5 до 100 и монети...
Ти се радвай, че няма афинитет към стотинки, че по-скъпо от 20 излиза 😄.

# 598
  • София/Севлиево
За стотинките малко невъзможно ми се струва да откопчае ципа на монетника,ама знам ли как ще еволюира Rolling Eyes Иначе досега ако види паднала я подминава като експрес селска гара...

# 599
  • София
Аз да похваля моето чудовище. Не краде нищо за сега. Ако има храна, но не сме му я дали, не я докосва, само гледа тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт