Любители на кучета - 119

• 31 772
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Лакомства/награди купихте ли му ?
Подложки за вършене на нужда ?
В тежи жеги една охлаждаща постелка няма да му е лошо , в тези жеги ..
Не са скъпи _ около 15 лева , продават се в Джъмбо и Пепко .

# 676
Помня като взехме Айк, аз се прибрах с него, ММ отскочи до магазина и донесе купички, храна - ние ползваме Про План, имат за папита, едно въже играчка и леглото. Аз вече го бях настанила в един панер 😂

Първите дни киснехме гранулките с водичка, лакомства доста по-късно добавихме.

# 677
Благодаря ви, ще вземем някаква храна за бебета, лакомства днес гледахме в магазина, но ни казаха, че са за по-големи кученца. Пелени още не съм взела, утре ще купя.
Благодаря на всички!

# 678
Според мен лакомствата стават и за по_малки кучета ..
На моя откакто беше на 2 месеца му давам ..
Като беше по_малък просто ги делях на половинки ..

# 679
Аз пак като строшено радио да кажа, че лакомсвата от веригите са само нишесте и аромат и не намирам смисъл в тях.

# 680
  • Sofia
Нашата за начало й взехме легло,купички,играчки за чешене на зъбите. Храна питах с какво я хранят и продължих за да няма проблеми със стомаха (постепенно се въвежда нова храна при бебе),пелени.
После другите неща,като стане време за излизане.
За пътуването от развъдника до на Сф ни казаха да не й даваме вода/храна,за да не повърне и одеалце,за да я гушкаме в него. Тя обаче отиде при децата на задните седалки и там си спа 4 часа тихо и мирно.
Лакомства почнахме след 3-4м,до тогава само на гранули.

Ей я нашата на плажа в Шкорпиловци. Голям кеф във вълните-лая ги,гони ги,хем иска в тях,хем страх Blush
Дупки бол прави и голямо лаене,че децата във водата,а тя на плажа.

# 681
Все изоставам в тав тема. Кучката направо ни стопява лагерите с разходки и тренировки да седи сама. В четвъртък имахме неотложни ангажименти и я оставихме при приятели да я погледат. Току що повърна играчка която е изяла тогава у тях... Диване бе!

За лакомствата: нищо не признаваше. Единственото нещо, заради което направо козируваше, беше кашкавал. Рязко вдигаше фокуса и мотивацията Grinning

Айде сега 5 мин почивка и на работа, а Рила цял ден ще спи...

# 682
  • Sofia
Първо море на Белята-хем иска вътре,хем бяга от вълните и ги лае. Опитва се да ги яде, рови дупки по пясъка и лае по гларусите,дето прелитат.
За децата,които отиват да се къпят,а тя остава при мен не споменавам,че вдигна плажа на главата си от вой Rolling Eyes

# 683
Купешките лакомства, освен че масово са джънк, се връзват и доста скъпо. Тук-там има такива с високо съдържание на месо или риба, но те са още по-скъпи.

За лакомства идеално вършат работа сварени дробчета, сърчица, воденички, кашкавал, парченца ябълка/краставица Joy (Вълчан е заподозрян, че е веган под прикритие). Че дори и кренвирш ми се струва по-добре от шарените бисквити.

От къде мога да поръчам широк нашийник с катарама? Бебешкият нашийник вече е на последна дупка, имам около седмица, за да купя нов.

# 684
И аз не виждам причина да се дават лакомства на бебе. Хари вече е на година и половина, но наградките ѝ са нейните си гранули и тя си е доволна. Да дадеш лакомства на куче-бебе е все едно да купиш чипс и вафла на човешко бебе.
За затягане бих препоръчала сварен ориз, вместо бисквитките. Може да стои в хладилника с дни. Не е проблем.

# 685
И аз не виждам причина да се дават лакомства на бебе. Хари вече е на година и половина, но наградките ѝ са нейните си гранули и тя си е доволна. Да дадеш лакомства на куче-бебе е все едно да купиш чипс и вафла на човешко бебе.
За затягане бих препоръчала сварен ориз, вместо бисквитките. Може да стои в хладилника с дни. Не е проблем.

При нас тече усилена тренировка и ако всеки път за наградка давам гранула, дневната дажба ще стане оргомна. Иначе гранулите също са на почит, да.
Даваме също краставица, морков, ябълка, чушка, но определено кашкавалът се предпочита.

# 686
По принцип лакомствата се приспадат от дневната дажба, а е възможно и да заместват едно хранене.

# 687
По принцип лакомствата се приспадат от дневната дажба, а е възможно и да заместват едно хранене.
Лакомства мноого рядко даваме. Кучето се храни само по метода БАРФ и гастроентеорологичните му проблеми приключиха. Препоръчвам горещо. С падането на козина и лошият дъх също изчезнаха теранията ни.

# 688
PimKie за бебе куче най-добрия вариант е награждаване с гранулите които си хапва. Дори може дневната дажба или някое от храненията да го даваш точно под формата на награди.
На малко куче препоръчвам да не се дават готови лакомства, защото всяка нова храна води до разстройство. Всичко ново за стомаха се въвежда постепенно. По-добре е кашкавал и парченца кремвирши, нарязани на съвсем ситно за засилване на стимула и вниманието пред разните му бисквити.

А Макс сутринта го нападна котка. В гръб, изневиделица. Скочи му на дупето, одраска го. Той скокна уплашен и се обърна да я лае, а котката беше готова за нападение и в муцуната. Добре, че имаше едни младежи та тропнаха с крак и я подгониха. 🤣

# 689
  • sofia
Не виждам никакъв смисъл от лакомства за малко бебе куче. До 3тия месец, то си е едно невръстно бебе...
Много зли котки са се навъдили и тук...Миналата седмица пред един блок на 2 пъти нападнаха Леон от засада...вчера една го издебна иззад един храст. Той така се стресна, че подскочи, побегна и запищя...Много смешно беше, добре че не пострада...

Общи условия

Активация на акаунт