Любители на кучета - 119

• 31 784
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Сладко топче Майки!

Чоки пък пътува Ей така - страшен клюкар, да не изпусне нещо!

# 631
О, Майк е много сладък! Прилича на малко мече-ротвайлерче. Гонче ли беше майка му?❤Или овчарка?
Ротвайлерче е на 40 дена, още сме бебенца. ❤

# 632
Много е сладък Майк .
Малко пухче !

# 633
  • София
Гушкай го, защото за секунди стават чудовища. Днес се премерихме -36 кила, а е бебе и иска да сяда в мен.

# 634
@Reunion Лелей, голямо мече си имаш. Те винаги ще се мислят за бебета и ще искат да седят, хехе. Да ти е живо и здраво и да расте все така голямо.
Благодаря на всички за милите думи и сърдечното посрещане. ❤❤❤

# 635
  • sofia
Ще ми е много интересно да следя Майк! За ротвайлерите знам, че са сред най-интелигентните кучета, а също и че са малко сложни за дресировка, заради това вероятно.

И Лелчо следи много внимателно пътната обстановка.

# 636
  • София
Синът ми има бебе ротвайлер. Много е смешна и послушна, но и разлигавена.

# 637
Кришка Така е, последно време много се информирах за породата. Наистина са едни от най-интелигентните,но както за всяко куче дресировката изисква време и най-важното упоритост и да не се отказваме както със всяко едно нещо. Познавам доста послушни ротвайлери,както и такива които не са били грам социализирани, в което вината си е в стопанина. Що зависи от мен задължителни ще го социализирам,само да направим всички ваксинки и започваме да изследваме и да се срещаме с нови хора и животни. HugHeart

# 638
Добре дошъл на Майк.. Голям сладур 😍
Аз напоследък нямам време да пиша, но си ви следя.
Завъртя ме кофти въртележката на живота, и направоо... Добре, че е Тайра да я разхождам, и малко да се разсейвам с нея..
Иначе тя поне е добре, като не броим тормоза всеки ден от племенницата 😁

# 639
  • тук-там
Добре дошъл, Майки! Страхотен!
Бобс прилепнали на скалите:

# 640
Гушкай го, защото за секунди стават чудовища. Днес се премерихме -36 кила, а е бебе и иска да сяда в мен.
Каква порода е? Бебе 36 кг?

Ротвайлерчето е страшно сладко. Много са ми любими.

# 641
  • София
Каква порода е? Бебе 36 кг?

Ротвайлерчето е страшно сладко. Много са ми любими.

26, не 36 🤣. Печатна грешка, но явно и ужас, защото ще ги стигне като го гледам.
Безпороден мелез е. Има мастиф, дог и риджбек на пръв поглед. Решила съм ДНК да му правя.
С ушите драмата продължава. Вчера му навряха лекарства и в петък пак ще трябва, но ще го упоят, за да могат да видят и дали няма нещо вътре. Ех, отпуска с деца, какво да кажа.

# 642
Ето така се спи, дреме ти на ушите че ще обърнеш купата с вода. Laughing Hug

# 643
Голям сладучо е Майки! С удоволствие ще го гледаме как расте!
А ние въпреки едночасовата разходка довеем у дома. Естествено с маймуната в уста 😂

# 644
  • под тепетата
Дяволчето Фют е това, MagniМ Laughing
Майки си проси погалване по коремчето!

Общи условия

Активация на акаунт