Коктейли с лед и морски миражи- НЕМСКА тема 219

• 19 807
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Хахахаааа! Vive la France! Два гола за две минути.
Обаче швейцарците са много добри.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 23:25 от Анонимен

# 571
  • Germany
Мен пък така ми се искаше швейцарците да им поначукат канчетата на французойчетата😉 Много интересно щеше да се получи.

# 572
  • в сърцето на един мъж...
Във Варна е много хубаво, ама само за купон и докато не завали дъжд Simple Smile След това става като Венеция Simple Smile
Хубави мачове бяха тази вечер, мдаа...
Тук е жега, да се надяваме, че няма да вали скоро, ама ако може да падне някой градус температурата, че не мога да спя Sad Снощи удар щях да получа, котката от една трева повръща и беше с кръв. Водихме я на лекар, дадоха й някакви прахчета, уж за да успокоят стомаха, тая нощ беше оповръщала целия коридор Sad Станах, че ми беше горещо, като видях поразията, докато изчистя, то стана 4 часа. Тя изчезна, притесних се да не е паднала да мре някъде, докато я намеря, днес съм като ударена от самолет Sad А тя си спи тука и не мога да разбера сега зле ли й е или не Sad Обаче няма да й давам прахчетата, тя ако повръща и тая нощ, съвсем ще зазлее Sad

# 573
да. швейцарците са супер.
да видим.

# 574
  • Немция
Мен пък така ми се искаше швейцарците да им поначукат канчетата на французойчетата.
Е, начукаха им ги в крайна сметка.

# 575
С дузпи всичко може. Французите са си виновни де. Заспаха след третия гол.

# 576
Ася, Бибит е права, нека детето първо да поноси стрелките на по-къси разстояния, за да свикне.
Синьо, лошо за техниката и най-вече за загубената информация. И бързо оздравяване на детето!

Второто полувреме на Франция - Швейцария го пропуснах, толкова ми се спеше след вчерашното ранно ставане, че просто ми беше все тая кой ще победи накрая. А, обичам да гледам продължения и дузпи.

# 577
Като има дузпи, все едно съм на разстрел. Трябва ми настройка, за да мога да ги издържа. Обикновено, избягвам да гледам дузпи.
Синьо, днес по- добре ли сте? Падна ли температурата? Дано🙏

Geia, как е котето? наспа ли се, закрепна ли?

asyalein, дано стелките паснат идеално.

Преди няколо години си бях купила обувки, на които подметката се оказа неудобна. Бях излязла на ресторант с тях и едва се прибрах, куцайки . Така и не ги носих повече. Интересното е, че като ги мерих, не усетих, че нещо не им е наред, изглеждаха хем шик, хем много удобни.

Хубав и ползотворен ден на всички🤗🙂

# 578
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
При нас нямаше буря, валя си кротко.

В сряда ще го пратя на училище с тези обувки да тества. Лошото е, че той като повърви повече и започва да го боли крака така или иначе.

Гея, много неприятно. Някои треви режат, да не е яла такава?

Синьо, бързо оздравяване.

# 579
  • в сърцето на един мъж...
Катеричке, благодаря че попита, по-добре е. Сега тича насам натам, явно вчера още е била омаломощена.
Асе, уж е специална котешка трева, ама я оставих на терасата и няма да й я давам. Може и да реже Sad
И тук снощи имаше нещо като буря. Трещя, гърмя, поваля 30на минути и спря. Даже и не разхлади Sad

# 580
  • Немция
При нас пороят се е изсипал посред нощ. От утре ще има сериозно разхлаждане.

ДжейДжей, хубаво се изкуших да гледам мач до късно, ама днес ми се спиии.

Синьо, да оздравява бързо детето!
Един въпрос за статистиката, тъй като сте в БВ- и при вас ли са без маски в час?

# 581
Супер беше мача. Французите не го очакваха. То и аз не го очаквах, но това е играта. Един печели Simple Smile

И аз ще мина за нови стелки. Имам си рецепта, но при нас наблизо взимат мярката с пяна и не ми харесва там. Другото място все не ми е на път и още не съм я дала рецептата.
Може пък днес това да свърша.

# 582
При нас са без маски в час и на двора. Маски по коридорите и в тоалетните.

# 583
Тук е жега, да се надяваме, че няма да вали скоро, ама ако може да падне някой градус температурата, че не мога да спя :

И хоп, градусите паднаха! Снощи валя такъв хубав дъжд, а сега е прохладно.

# 584
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Детето беше във възторг от взимането на проба за стелки: сканираха му краката и си видя стъпалата на компа после.
Обаче беше потресен от взимането на отпечатъци за скоби 🤮

Бела, оправи ли багажа 😁
Много ме дразни това примък-отмък. Но този път бяхме много импровизирано и нямаше как на място да измия всичко.

Общи условия

Активация на акаунт