Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 786
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Наложи се супер спешно да отида до технополис, та минах през ХМ (Парадайс) и казаха, че поне този за 15% важи за намалени. Купих един пуловер на дъщеря ми, така че е и изпробвано. 😀

# 91
И аз имам код за 25%, но не ни хваща нищо. Явно е някакъв проблем при всички.  Отдавна не бях поръчвала, ако утре "хване" може и да се предам. Не, че имам нужда от нещо ... Банският, който си харесах, е изчерпан в моя номер.

# 92
Уф и на мен не хваща кода за 25%. Обаче кодът за 15 се комбинира с промоцията на детски чорапи.

# 93
Здравейте! Искам да попитам дали ако съм купил нещо от един магазин на H&M мога да го върна в друг на територията на същия град? И дали случайно правят замяна/връщане на шапки, гривни, очила и т.н. Благодаря!

# 94
Добър вечер,дами!Макар и късно включване искам да споделя за издирването на един много хубав за мен модел блуза/тениска на H&M.Търся я къде ли не,но уви.Моля за помощ Confused

# 95
  • София
Иначе това взех- беше намален на 12.99, с отстъпката 11 и нещо излезе. Много е хубав и мекичък на живо.

# 96
Стрина Калина, благодаря за отговора, но не разбрах точно този ли имаш или друг предлагаш. Няма линк.
Извинявам се, не знам защо не съм пуснала линка.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0944793001.html

Имам този, но с по-плиткото долнище. Иначе мерих и това дълбокото, но ми беше твърде дълбоко.

# 97
Иначе това взех- беше намален на 12.99, с отстъпката 11 и нещо излезе. Много е хубав и мекичък на живо.

Супер е и явно в магазините може да се използва и на намалени артикули, докато в сайта не позволява Sad

# 98
  • София
Показах мейлът на момчето, той буквално натисна едно копче и веднага отчете 15%. Доста бързо и лесно стана. 😀

# 99
На някой хвана ли му кода за 25% ? Аз все още не успявам.

# 100
Здравейте! Искам да попитам дали ако съм купил нещо от един магазин на H&M мога да го върна в друг на територията на същия град? И дали случайно правят замяна/връщане на шапки, гривни, очила и т.н. Благодаря!
Според мен би трябвало да може да се върне в друг магазин, но днес на едно момиче отказаха в този на Стамболийски мол. За замяна няма да ви направят, но имате право да върнете което сте купили и да си закупите другия артикул харесан. До 30 дни мисля беше от покупката може да се върне и да си вземете парите.
Днес купих много хубави чорапи (не ми трябват, но материята е страхотна) на 6лв в комплект от 5 бройки в черен цвят всичките. Имаше мисля и по 10 бройки за същата цена, но на точки, чертички, дюс бяло и черно, бяха хубави и те.

# 101
И аз не успявам все още!!!

# 102
  • Варна
Отворих темата да попитам за "индивидуалния" код, но явно проблема не е в мен.
Щом е масов вероятно утре бързо ще го оправят.
Аз се чудя на две ризи и ще се радвам, ако някой има поне едната и сподели.
Първата си е описана за дънкова, но и втората изглежда такава, макар, че я пише от памук, но по-къса.
На другите цветове си личи, че са различна материя.

# 103
  • Пловдив
Никви мейли нямам...както обикновено. Ама то и няма как на повечето да проверя, де Simple Smile

# 104
Аз мисля, че трябва да хващат на всички артикули. Поне за тези кодове е било така.
При мен не работи още.

Общи условия

Активация на акаунт