А относно ваксините на нас са ни били само хепатитната. Вие какви ваксини слагахте ДТК?
Личното ми мнение е че всеки чете каквото го интересува
Това му е хубавото на форума, че 100 мами имат 100 различни деца със 100 различни предпочитания и проблеми и всички са свободни да казват каквото мислят... Не ни ли стигат главоболията и нервите, с които се сблъскваме ден след ден
Нака да сме малко по-толерантни към самите себе си! Нали сега отглеждаме слънцата на новото поколение
Обичам и разбирам всички ви!!!
, но пък що не.
Момичето, мисля беше америе, беше отправило въпрос към теб
за това как да дава каша, тъй като педиатърката й е пропуснала да и каже подробностите. Явно не е знаела, че ти си фен на късното захранване и това да даваш каша в 2-3 месец си е направо за
в по-мека форма.

. Ако заради моето питане е станал целия проблем, сори ама нали затова се ровя из нета. Твърдо съм заявила, че това дете ще си го отгледам сама( без помощ от роднинското тяло) и се допитвам единственно до момичетата от форума. Исках просто да чуя няколко мнения защото както прочетох в предишните теми някои от вас са решили да захранват рано като мен. Въпросът ми беше към Ася защото всички се допитват до нея.Нямам намерение да обиждам някого или да се деля. Радвам се, че съм включена в Юлките 2006 

За мен Асето може и да е попрекалявала понякога с това на което държи, но не трябва да се отнасяте така към нея! Ами естествено че няма да пише повече- аз да съм не бих ви погледнала вече! Много пъти съм задавала въпроси и единствено Асето ми е отговаряла, макар и вие да сте могли, защото има една тенденция в нашата тема- вие си питайте каквото ви интересува, но аз имам да се хваля или оплаквам и не мога да се занимавм с вашите въпроси, защото много пъти по някой прост въпрос никой не се е включвал, а всеки си пише неговите работи! На мен Асето ми е помагала и се радвам, че беше покрай нас!
Въобще не се имам за много знаеща и умееща, макар че са минали 3 месеца от раждането! Беше ви добре, когато имахте нужда от нея, а сега какво- вече сме много знаещи и майната и, нямаме нужда от нея!
. Купих си Мерц ипочвам да пия. Днес ще ходя и на фризьор да я подреже малко. За тези, които имат време за маски и други мазила - купите си хининова вода и втривайте в корените. Действа добре и за растежа.