Попова, много екрасив вашия край. То сигурно затова сте такива сладурки двете с малката Ема! 

Но с кг сме на въпреки - спортувам, смятам калориен прием и разход и гоня отрицателен баланс, внимавам с избора и комбинациите от храни, но хормони тъй лесно се не лъжат. И все пак знам, че всичко ще се оправи, в природата няма случайни неща, стига да не се опитваме много-много да й се бъркаме.
По тоя повод има много какво да кажа за БВД и тия точки, но не ми се влиза в излишни спорове. Моето хоби е здравословен начин на живот - хранене, спорт и т.н. (това са другите форуми, в които можете да ме срещнете
). Научила съм да мисля, преди да повярвам в една или друга чудодейна диета. А и малко знания по био-химия, био-физика, анатомия, физиология и т.н никога не са излишни. Само ще кажа, че при БВД енергията идва от кетоните (при нея сте в изчерпан глюкоген и кетоза), а те са отрова за вашите кърмачета. Има по-щадящи варианти на НВД, които може да изберете. Ако се интересувате, моля на ЛС да не дразним незаинтересованите. 

Всъщност няма да коментирам надълго и нашироко,щото ми писна да говоря едно и също. Ще кажа само две неща:
/ . Да не задълбавам и аз, но не ми е приятна тази ситуация. Съвета затова е съвет - ако решиш го взимаш под внимание 

/. Но някои мами захранват по-късно,в което също не виждам нищо лошо, така че преценявай сама
Но аз мисля,че щом даваш сокове,можеш да започнеш по-рано с пюретата. Аз вчера направих първите си домашни пюрета-ябълки,морков и круша. Направих голямо количество и ги замразих в бурканчета на Ганчев. Много ги харесва Дая и ми излизат направо безплатно
/всичко е домашно производство/. Зеленчукови не съм започнала,може би от другия месец. Тогава може да започнем и с кашите и да се опитвам да замествам хранене /макар,че мои приятелки ми казват,че и след каша,пак търси цица бебчо/. Сладури

То всяка есен е така при мен,но сега след раждането е направо върхът. Прахосмукачката се задръства от косми. А дрешките на беба...
/. Та тъй и тъй ми е в наличност,да си я изпия,да не става зян 
Но една моя приятелка я спазваше доста стриктно,но ефект нулев. Ама то си е до човек,трябва да се опита.
На когото съм навредила може пак да ми го каже на Лични или по телефона. Вярно е, че темата ви не е място за обсъждане на моето присъствие или отсъствие, още по-малко за спорове по въпроса. Форумът е свободно място и съжалявам, ако някой се е почувствал ограничен от мненията ми.

.
. И на мен като ми стана едно хубаво и като се разплаках и я прегръщах, прегръщах... а мъжа и с нас ... милия едвам се дореди да си нацелува жената от мен 
не съм със вас от самото начало, но сега когато се престраших да се включа съм много доволна, че има със кого да споделиш и радост и болка. не знам защо трябва да се делите на лагери аз също няма да се впиша към никоя защото със първото съм кърмила до 1-месец защото се разболях и ми се пресечи кърмата. сега все още кърмя, но тя е във оскъдни количества. природата си е природа.както казва NAN всеки организъм си е за себе си. м/у другото аз съм от карлово ,но съм омъжена във ямбол.