Отговори
# 195
Честит да е Ивайло! Да бъде жив и здрав🍀
При разговорите с Имир усетих, че е малко против епидуралната, въпреки че не го е казвала директно 😃Може би е права и преценява по-добре от нас, но и аз ще си искам пък да видим 😃 Нямам търпение вече и аз

# 196
Анна честито! Бъдете живи и здрави всички. Нека малкия юнак да е здрав и щастлив. На теб бързо възстановяване.

# 197
Да расте жив и здрав Ивайло! А на теб ти желая бързо възстановяване!  Жените,които са били или ше бъдат секцио,бихте ли споделили в коя седмица е било?!

# 198
Честито , Анна ! Да е жив и здрав и много щастлив 🤗😊🍀😊

# 199
Честит да е Ивайло! Да расте здрав и много щастлив, пожелавам ти бързо възстановяване 🍀🤗🐣
Nana,  моето ще е в 38 г.с. +5д. Доктора каза не виждам причина да тръгне по рано, но пък ми каза спри магнезия 😒 и днес питах акушерката за странните ми болки по нощите и каза " нормално е ", не ми се ще да тръгва по-рано в 36г.с беше 2,500кг и се надявам да качи до 3кг поне.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 22:34 от Mari92

# 200
Честито ново бебе в групатаа Heart Eyes бързо възстановяване на мама, а на бебо да е жив и здрав Heart
Към вече родилите мами: какво усещахте, когато се е получавало разкритие?
Цял ден(общо взето това го усещах от седмица и половина може би, но нямаше разкритие)усещам нещо като бутане отвътре, рязка болка понякога като се движи например пак ниско долу + тип менструални болки от време на време. Чудя се дали да отида да видят какво се случва или да чакам както до сега в тези случаи като ме е боляло. Thinking
Реално няма течащи води, нито пък регулярни контракции, последната част от тапата явно падна , защото и снощи и днес пак имаше малко. Grin

# 201
Анна,честито бебче! Само приятни емоции от сега пожелавам 🍀
Моето секцио ще бъде в 38ма,което ще бъде живот и здраве много скоро и се хващам на моменти,че бая ме е страх.😀 Първа операция и не знам какво да очаквам 😕

# 202
Честит да е Ивайло, много радост и щастие да ви носи! 💙💙💙

DelUnic01, аз съм с 4 см. разкритие и от 2 седмици имам такива усещания, не знам дали имат нещо общо с разкритието.

# 203
Оо, че хубава новина. Анна, честито. Жив и здрав да расте Ивайло 💐🤗
Ние с ММ дойдохме на Боровец (имаме апартамент), просто вече не издържах в тази Софийска жега, без климатик. Питахме доки все пак, той каза че освен от возенето да предизвикаме раждане няма какво друго да стане.
Пак започвам глобули, защото отново имам гъбички..няма отръвка от тях  🤢☹

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 06:08 от Бенчита

# 204
  • Варна
Благодаря мили момичета за милите думи❤️

Бенчита,аз всеки път като пътувахме до София ми отчиташе контракции,после в къщи и на другия ден нищо...
DelUnic01 такова усещах и аз и такива болки ниско долу усещах вечерта като тръгнахме. Вече регулярните контракции ми бяха точно така+втвърдяване.
С предната бременност нито тапа нито вода са падали...Сега обаче на 3см ми изтече водата и тази прословута тапа не спря да пада до 5см разкритие 😁 Много беше неприятно,само с кърпички под ръка ходех

# 205
Честито на новите бебета в групата! Живи и здрави да сте, и мами, и бебчета! ❤️❤️❤️
Анна, много се вълнувах с теб и много се радвам, че най-после дойде щастливият момент. Simple Smile

Моето секцио ще е в 39та седмица, ако изчислявам правилно, 10 дни преди термин. Първият път беше 6 дни по-рано, но докторката каза, че втория път тръгва по-рано раждането.
Много ме тормозеше това, че никъде не можех да намеря информация как протича секцио от началото до края и всяка секунда в болницата бях на тръни. Ако иска някой, ще разкажа тук или на лични подробно за Токуда.

# 206
Честито на новите бебета в групата! Живи и здрави да сте, и мами, и бебчета! ❤️❤️❤️
Анна, много се вълнувах с теб и много се радвам, че най-после дойде щастливият момент. Simple Smile

Моето секцио ще е в 39та седмица, ако изчислявам правилно, 10 дни преди термин. Първият път беше 6 дни по-рано, но докторката каза, че втория път тръгва по-рано раждането.
Много ме тормозеше това, че никъде не можех да намеря информация как протича секцио от началото до края и всяка секунда в болницата бях на тръни. Ако иска някой, ще разкажа тук или на лични подробно за Токуда.

Аз искам, предстои ми много, много скоро....

# 207
Ехх, че хубаво☺☺ Честито Анна! Да сте много здрави и бързо възстановяване💙 Охх нямам търпение вече да дойде и нашият ред, но и малко ме е страх от това, че не знам какво предстои първо раждане ще ми е, а и с тази ковид обстановка ще сме си сами и няма да има кой да ни помага 🤷♀

# 208
Към майките със секцио- падна ли ви кръвното преди операцията ? Стана ли ви нещо лошо ? Че на слагането на абоката ми стана лошо и не се чувствам добре 😁

# 209
  • Варна
Успех,Мария🍀 Чакаме хубави новини 😊

Ариел и на мен ще ми е интересно

Съмър,как сте?

Към майките със секцио- падна ли ви кръвното преди операцията ? Стана ли ви нещо лошо ? Че на слагането на абоката ми стана лошо и не се чувствам добре 😁

Общи условия

Активация на акаунт