Отговори
# 210
Към майките със секцио- падна ли ви кръвното преди операцията ? Стана ли ви нещо лошо ? Че на слагането на абоката ми стана лошо и не се чувствам добре 😁

Успех,чакаме страхотните новини! 🌷
Аз не знам за кръвното обаче това което ме притеснява е,че като легна за тонове по гръб и ми става лошо-почва едно потене и като да ми се вие свят.В момента в който се обърна на страна за секунди минава…Аз ли съм откачена или има други като мен ?

# 211
  • София
Като се легне по гръб и се притиска вена Кава от там идва световъртеж, аз по гръб не съм лежала от месеци. На тонове лягам на страни.

Към майките със секцио- падна ли ви кръвното преди операцията ? Стана ли ви нещо лошо ? Че на слагането на абоката ми стана лошо и не се чувствам добре 😁

Успех,чакаме страхотните новини! 🌷
Аз не знам за кръвното обаче това което ме притеснява е,че като легна за тонове по гръб и ми става лошо-почва едно потене и като да ми се вие свят.В момента в който се обърна на страна за секунди минава…Аз ли съм откачена или има други като мен ?

# 212
Ivka,знам и не спя по гръб,обаче една от сестрите или акушерката нз точно каква беше каза,че по-добри “резултати” имало ако си по гръб.

# 213
Здравейте момичета, гледам че ФБ групата е доста тиха та реших тук да пиша Simple Smile На 25.06 се роди моята принцеса Ивет (беше с термин 4.07). Нормално раждане, към 22:00ч започнаха контракциите и към 3 я родих.С доста зор и умора беше накрая ,но важното е ,че мина!
Вече сме вкъщи,ден 6ти на малката принцеса. Нещо обаче ме притеснява и звъня на лекарите.но докато чакам да се свържа ,исках да питам тези от вас с момичета- има бяло течение от днес и мн се уплаших.След раждането имаше нещо розово и казаха,че е ок ама сега и това.Тя нон стоп е наакана и не мога да я сваря кога точно ака.Постоянно я мия на чешмата,но дали не е от това някаква инфекция?Някоя от вас има ли същата драма?Мерси предварително!

# 214
Anna, честито бебче! Много, много да е здрав, безгрижен и щастлив! На теб бързо възстановяване и скоро всички вкъщи да се гушккате! 💙😇
Днес бях на преглед при доктора, който ще ме изражда. Разкритие нямам още, но шийката била загладена. Тоновете засякоха единични маточни контракции. А бебо го мерят 3350 ☺️🥰 Чакаме с нетърпение вече. Много се вълнувам и искам да се случва чудото. Хапвам фурми всеки ден, чух че помагало 🤣🤷 ии гледам да има движение, като мисля и качване на стълби да включа.

# 215
Анна, честит да е Ивайло! Вече спокойно и щастливо да си се гледате, нека ви предстоят много слънчеви, спокойни и засмяни дни! Blue Heart Да те питам, че това със зеления цвят на кожата направо ме хвърли в тъча! Някой обясни ли от какво е било, от плацентата?
bebe1107, коя седмица си, пу-пу, какъв хубав размер сте само Innocent? Това с фурмите много ми харесва, само си търся оправдание да хапвам повечко Laughing

# 216
Лапичка,честита да е! Жива,здрава и засмяна ❤ Поглени тази тема,стара е но… https://m.bg-mamma.com/?topic=117485
Иначе звъни на педиатъра.

# 217
Lapichka, жива и здрава да е и твоята принцеса! Да расте безгрижна и щастлива! Надявам се, че се чувствате добре вкъщи! Дано отмине това, което те притеснява 🤗💗
NatiBear, в 38 + 4 съм ☺️😇 Докторът като ни каза колко тежи и ние с моя мъж възкликнахме радостно, а докторът - "е то може да е +-10%, по-добре да е минус, че иначе е към 3700" 🤣🤣 Ние на бебо сме му казали , че сме доволни, ако е над 3 кг. Той ни е изпълнителен миличкият 😇 Говорим му всеки ден. Сега му казваме да се приготвя вече и да работи за разкритие 😁

Анна, честит да е Ивайло! Вече спокойно и щастливо да си се гледате, нека ви предстоят много слънчеви, спокойни и засмяни дни! Blue Heart Да те питам, че това със зеления цвят на кожата направо ме хвърли в тъча! Някой обясни ли от какво е било, от плацентата?
bebe1107, коя седмица си, пу-пу, какъв хубав размер сте само Innocent? Това с фурмите много ми харесва, само си търся оправдание да хапвам повечко Laughing

# 218
Lapichka, честита Ивет, какво прекрасно име! Да ви е жива и здрава и да ви радва много! Gift Heart

NatiBear, в 38 + 4 съм ☺️😇 Докторът като ни каза колко тежи и ние с моя мъж възкликнахме радостно, а докторът - "е то може да е +-10%, по-добре да е минус, че иначе е към 3700" 🤣🤣 Ние на бебо сме му казали , че сме доволни, ако е над 3 кг. Той ни е изпълнителен миличкият 😇 Говорим му всеки ден. Сега му казваме да се приготвя вече и да работи за разкритие 😁

bebe, хаха, ваше бебе е направо преизпълнителен Joy Joy с тези дадености, ще бъде перфектен за гушкане Innocent така се надявам и аз на следващия преглед да ни зарадват, че и нашия младеж е качил малко килца, явно от това неспирно въртене гори калории Smiley лекарката ми вика: спокойно, и ти си дребна и той като теб, само дето аз съм дребна сега, а съм се родила скромните 3800 Bowtie

# 219
Nati, пожелавам ти много хубави новини да чуеш ☺️🍀
Колко тежи вашият младеж иначе? И в коя седмица? Не се тревожи, важното е да е здравичък, после ще хапва хубаво и ще качва 😇🤗  А ти наистина си била супер добро бебенце, особено като за момиче 😁🤩
Аз съм била 3450 при раждането. Сега съм сравнително дребничка - 162 см, стартирах бременността 50 кг. До сега съм качила 14 обаче. Лекарят каза , че това е оптималното за мен и се очаква наистина бебче от порядъка на 3400-500 гр. Колкото, толкова. Важното е, че сме почти до термин стигнали и ще е доносен, това е успокоително 😇

# 220
Nati, пожелавам ти много хубави новини да чуеш ☺️🍀
Колко тежи вашият младеж иначе? И в коя седмица? Не се тревожи, важното е да е здравичък, после ще хапва хубаво и ще качва 😇🤗  А ти наистина си била супер добро бебенце, особено като за момиче 😁🤩
Аз съм била 3450 при раждането. Сега съм сравнително дребничка - 162 см, стартирах бременността 50 кг. До сега съм качила 14 обаче. Лекарят каза , че това е оптималното за мен и се очаква наистина бебче от порядъка на 3400-500 гр. Колкото, толкова. Важното е, че сме почти до термин стигнали и ще е доносен, това е успокоително 😇

Благодаря ти за успокоението, дано наистина са хубави 🤗🤗🤗 аз съм малко между юлската и августовата група с термин 1ви август, та още съм 35та седмица и го мериха последно в 33та, тогава беше 1800 при норма 2 кг. И на морфологията в 30та пак ми бяха казали, че е дребосък, а в началото все напред ходеше, та не знам...но да, важното е да са доносени, пък за килограмите ще се погрижим после Smile Smile
Иначе, май вървим заедно с килограмите Hands Muscle, аз стартирах 48 кг, сега съм 63, а хем не личат, коремчето ми е малко, хем бебо е малък, направо не знам къде са отишли People Ok Woman гледам другите бременни на опашките по кабинените, какви коремчета са заформили, а моето стои малко, чак мъжът ми каза да спра да се заглеждам по чужди кореми вече Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 221
Ива, Anna, Lapichka - Честити да са ви малките съкровища! HeartHeartHeart Да са здрави и много да ви радват!
Ние сме добре. Вчера се прибрахме вкъщи (мислех, че никога няма да се случи). Дребосъчкото тежи 2600 и за сега поне много слуша.. яде и спи, почти не е плакал и мрънкал. Като го храня и заспива и започва да се усмихва Relaxed Аз не съм спала и не знам какво се случва все още, но важното е, че е вкъщи и е добре. Хубав ден на всички и стискам палци на очакващите мами. Hug

# 222
Честито на всички мами! Нека бебчетата ви бъдат здрави и имат безгрижно детство!

Ние още свикваме една с друга. Дребната малко бърка ден и нощ и когато стане тъмно започва да будува, ще гледаме да овладеем положението. При нас явно няма да стане кърменето от гърда.. за сега ще изцеждам и давам от шише, понеже държа да е на кърма (а и имам в огромни количества), но е доста трудоемко на всеки 2-3ч. да се цедиш. Не се оплаквам де, все пак това е най-добре за детето. Таткото още го е страх да я държи, а тя уж не е толкова малка Grinning Снощи повърна малко мляко и той изпадна в паника.. мъжете наистина се възприемат за бащи чак когато бебето се роди, или поне при нас е така.

Съмър толкова се радвам за вас! След всички премеждия най-искренно ви пожелавам да бъдете здравички. Heart , другото само ще се нареди.

# 223
Nati, супер си се движи според мен. Няма страшно, има още време да качи. Нека постои още в мама 🥰  Всичко ще е наред ☺️ Ще чакаме да споделиш с прегледа какво са казали.
Усмивка, браво за кърмата и дано се регулира и да ти е лесно храненето! 🤗 Татковците наистина май са доста плахи в началото, но е разбираемо. Ще свикваме всички ☺️
SummerStorm, така се радвам за вас с твоя герой 🤗💙 Насладете се на всеки момент и много, много да се гушкате!

# 224
Мами, отчитам се за едно юлско момче 😁 роди се Никола- 3400гр 50см. ❤

Общи условия

Активация на акаунт