Отговори
# 225
Честит да е бебчо Никола! 💙😇 А на теб - бързо и безпроблемно възстановяване и ще чакаме да разкажеш повече, ако искаш ☺️🤗
Мами, отчитам се за едно юлско момче 😁 роди се Никола- 3400гр 50см. ❤

# 226
Честито на всички нови мами! Нека бебчетата бъдат много здравички Hug

# 227
Честито на новите майчета. Бъдете здрави и вие и бебоците. Бързо възстановяване.
Съмър много се радвам за вас. Нека малкия юнак бързо да свикне с новата обстановка и много да ви радва.

# 228
Честито момичета 🤗
Това положение още при раждането и малко след това със сините крайници е повече от нормално. Бебчетата нямат добре разито оросяване като нас  - и по важно е количеството кръв да циркулира в торса. Но все пак би трябвало да отшумява бързо. 😋
Живи и здрави да са бебчетата и вие
и аз нямам търпениее 🤗😍

# 229
  • Варна
Добре дошъл Никола,бъди здрав 🍀❤️❤️❤️
Нати,не съм се изразила правилно 😁 В зелени води е бил,а по себе си имаше зелени слузести работи.

Момичета отново съм притеснена 😔 Ивайло сутринта както спеше,даже се усмихваше и повърна доста кръв,червена с тъмни нишки.
 Сложиха го на антибиотик, казаха дефицит на вит К (хеморагична болест).
Докторката ми каза,че това е най-добрия вариант да е от стомаха,а не от някой друг орган. Спират му яденето за сега (ще му вливат хранителни вещества) и ще го наблюдават два дни и ако е по добре ще ми го дадат.  
Гледам бебчетата в стаята какви са мишлета и така ми липсва

# 230
Ами аз бях секцио.
Като цяло притеснявах се от клизмата, ни не беше нищо особено 😁 слагането на катетър е малко гадно. Самата операция не боли и не е страшна.Нито упойката е страшна. Усеща се затопляне и изтръпване на краката и след няколко минути бяха извадили вече бебето и го цунках. После ме зашиха и към 10:00 ме свалиха в стаята. Много боли събирането на матката… няма да лъжа… супер много ме боли и в момента, но е търпимо 😁 и чакам довечера да ми го докарат 😁

Постоянно плачат бебета и все си мисля, че е моето, а не знам как да го разпозная 😞
Честит да е бебчо Никола! 💙😇 А на теб - бързо и безпроблемно възстановяване и ще чакаме да разкажеш повече, ако искаш ☺🤗
Мами, отчитам се за едно юлско момче 😁 роди се Никола- 3400гр 50см. ❤

# 231
Миличкото бебче 😔 Да се оправя много, много бързо! Лекарите знаят какво правят, Ани, не се тревожи. Скоро ще мине и това и ще го гушкаш! 🤗 Прегръдки и за теб, дръж ни в течение как сте💙🍀

Добре дошъл Никола,бъди здрав 🍀❤️❤️❤️
Нати,не съм се изразила правилно 😁 В зелени води е бил,а по себе си имаше зелени слузести работи.

Момичета отново съм притеснена 😔 Ивайло сутринта както спеше,даже се усмихваше и повърна доста кръв,червена с тъмни нишки.
 Сложиха го на антибиотик, казаха дефицит на вит К (хеморагична болест).
Докторката ми каза,че това е най-добрия вариант да е от стомаха,а не от някой друг орган. Спират му яденето за сега (ще му вливат хранителни вещества) и ще го наблюдават два дни и ако е по добре ще ми го дадат.  
Гледам бебчетата в стаята какви са мишлета и така ми липсва

# 232
Живи и здрави да са всички бебоци!!! Да радват много мамите и да слушкат! ❤🍀💋 Ние с моето аг не можем да се разберем,седалищно е,плацентата е стара,едва 36 седмица съм,а бебо е 3400,та тя иска секциото да бъде след 38.5 седмица,а аз по-рано,какво мислите вие?

# 233
Честито на всички нови мами! Да са живи и здрави малчовците, да слушкат и да папкат и много да ви радват! 😍

Anna93 Стискам палци твоя юнак да се възстанови бързо, лекарите ще се погрижат всичко да е наред, сигурна съм ❤️

# 234
Въпрос към родилите вече мами 😊 Днес бях на последния преглед и др седмица имам дата за секциото,доки каза,че трябва само да следя за контракции и/или изтичане на води.Възможно ли е да пропусна изтичането на водите? По малко ли е или по много текат? Вярно тъп въпрос но… и мога ли да ги объркам с позив за ходене до тоалетната?

Анна,всичко ще се нареди!Ще се погрижат за твоето юначе 💙

# 235
Днес се появи и моето момче -Антоан с планово секцио -3.260 кг.,50 см. Утре ще ме раздвижват ,сега съм на обезболяващи и много вода.

# 236
Доста сте писали, но ще ви изчета по-късно защотоооо имам и аз новина...

Днес се роди малкият голям Виктор в 4 следобяд, 3800 гр.,53см. Раждане с индукция, приеха ме в 6, в 8 ми включиха система и чак следобяд родих. Този път контракциите ми бяха много по-силни отколкото с баткото, но вече забравих. Сега ме опъват шевовете, но и те ще минат до седмица надявам се. В 21ч.ще ми го докарат и нямам търпение 🥰 Аз също като Анна не се беше обадило майчинското в мен, може би защото е второ, но след като го родих днес нещо в мен се преобърна естествено. Нямам търпение да видя и баткото, само го чух по телефона 😍

Честито на всички мами, които са родил днес 🥰 Бъдете здрави, вие и дечицата Ви 🍀

# 237
Честити да са бебчетата, да са здрави и щастливи! 🍀🐣🤗
Summer много се радвам за малкия герой.🤗

# 238
Честито на всички мами и бебоци, бъдете здрави и бързо възстановяване!
При мен от снощи се появи мъничко като розови нишки от време на време като ходя до тоалетна се забелязва,  може би въпросната тапа е тръгнала, но нямам редовни контракции. Другото,  което се промени  е от трудно рядко ходене по номер 2 до тоалетна през почти цялата бременност на доста редовно в момента особено след някоя и друга подготвителна контракция:grinning: . Имам и  болки вечер като менструални, може би това са предвестници на предстоящо раждане, споделете и вие. Утре сутрин съм и на преглед и ще видим какво ще кажат. Blush

# 239
Аз няколко часа преди да родя бях с диария. Лекарите казаха, че бебето си прави така място да излиза. На мен ми звучи като доста близо раждането.

Честито на всички мами и бебоци, бъдете здрави и бързо възстановяване!
При мен от снощи се появи мъничко като розови нишки от време на време като ходя до тоалетна се забелязва,  може би въпросната тапа е тръгнала, но нямам редовни контракции. Другото,  което се промени  е от трудно рядко ходене по номер 2 до тоалетна през почти цялата бременност на доста редовно в момента особено след някоя и друга подготвителна контракция:grinning: . Имам и  болки вечер като менструални, може би това са предвестници на предстоящо раждане, споделете и вие. Утре сутрин съм и на преглед и ще видим какво ще кажат. Blush

Общи условия

Активация на акаунт