Отговори
# 90
Честито Лило и Усмивке 😍 да са ви живи и здрави бебчетата ☺

# 91
Ей Лилооо, честитоо! Само здраве и щастие!
Да се отчета и аз. Сутринта като станах бикините ми бяха влажни, помислих си, че съм се изпотила (спах с възглавница между краката). Тъкмо бях готова към 8ч да тръгвам към болницата за тонове и прокървих достаа обилно(беше нещо като розово). Веднага ме приеха, тоновете на бебето супер само дето на мен голяма част от водите ми ги няма, направиха клизма,доспукаха мехура и ме включиха на индукция към 10:30. Към 12:00 вече започнаха сериозни контракции - разкритие само 3см. Към 13:30 стана 8см-9см и започнах да усещам силни позиви за напъни. Мен напъните не ме боляха, но ми беше изключително неприятно. И така до към 14:30  когато при няколко напъна в предродилна започна да се подава главичката, веднага ме прехвърлиха в родилна зала и с 3 напъна и 1 контракция+ епизиотомия се появи Дария. Лекаря беше много учуден как получих толкова бързо пълно разкритие. След това ме шиха (не беше кой знае колко неприятно) като преди епизиотомията ми сложиха малко лидокаин. Поседях час и половина с пясък на корема и ме качиха в стаята. Бебка веднага я донесоха, за сега няма никакви проблеми дори предималко отвори очички. Мен сега започнаха да ме болят леко конците, ама какво да се прави, търпимо е сравнение с контракциите ми. Бебка така беше забила главичка в шийката, че кървенето от там било. Уж днес щях да гооворя с анестезиолозите за упойка, а то какво се случи 😃.  Наистина обаче, ако се колебаете за упойка .. препоръчвам ви я (не, че знам какво е да си с нея).. аз уж държа на болка, но с индукцията трудно се справих.  Всичко минава и се забравя, но сега ми е странно без тумбак 🤰😃

# 92
Усмивкеее, заедно смееее, днес на Еньовден в 12:53 и аз родих естествено една малка госпожица бъдещ великан,  Стефания ❤ 3100 гр и 50 см.
Беше се увила около пъпната си връв, ще поседи малко в кувиоз, но се надявам утре да се срещнем! Щастлива съм и благодарна на Господ и съдбата за това съкровище!
Честито и на другите мамита и на прекрасната ни рожденничка! Бъдете здрави, бъдете щастливи и ви очаква нещо невероятно!
По разбираеми причини ще добавя малко по-късно другата седмица сладурковците ни!
Честитоо! Да е много здрава и щастлива 🍀🐣🤗

# 93
Усмивка, Лиилоо, честити бебенца! Да са ви живи и здрави и много, много да ви радват 🥰🤗
Лиилоо, дано утре се осъществи прекрасната среща и да е добре госпожицата! ☺️❤️
Усмивка, благодаря, че сподели историята. Радвам се, че бързо са се развили нещата ☺️🤗

# 94
Честито на новите две госпожици в групата! Да са много, здрави, щастливи и само радост да носят. ❤❤❤🥰
Усмивка, можеш ли да споделиш относно изтичането на водите, повече ли се намокря бельото от нормално по-силно течение? Това да не разбера, че ми изтичат водите ми е голям страх.

# 95
Ехаа Smiley още една малка госпожица. Честито Лиилоо! Flowers Tulip Да сте здрави и да се възстановявате бързо и двете.

# 96
Честито, момичета!! Прекрасни новини, бъдете здрави!!

# 97
Ухааа, че новиниииии..бързо се разсъних 😁
Усмивке, Лило, честита радост. Живи и здрави да сте. ❤ Поздравления за естественото раждане.
Охх, това "чакане" малко ме изнервя.. днес Аг-то се връща от отпуск и спирам магнезият.. с него какви контракции хващат..представям си без него 😁
Хайде чакаме още хубави новини, това е нашият месец мамчета 🤗🤗🤗

# 98
Ей така колко е хубаво такива хубави новини да те усмихнат на закуска Yellow Heart
Усмивка, честито бебче! Радвам се, че след толкова ходене по мъките, раждането е минало (доколкото изобщо е възможно) сравнително леко! Бързо възстановяване и вече само усмивки Wink
Лиилоо, честити да сте с младата госпожица! Бързо възстановяване и на теб, много слънце и хубави моменти да ви очакват! Two Hearts

# 99
Леле страхотно е! Влизаш всеки ден тук и нови и страхотни новини♥♥♥!! Да са ви живи и здрави новите бонбони а на смелите майки много бързо везстановяване!!!!!и мерси че разказвате, да ни подготвите по добре!!!
Късмет на нас останалите които още чакаме всичко да е наред!!

—-лек въпрос за кръвното——
За майките по запознати с високо кръвно- знаете ли дали заради жегите също се дига?
Аз по принцип съм с доста ниско и по изследвания нямам мутации за преклампсия, но в последните седмици ми е доста по високо кръвното от нормалното, имам леко отекли крака и главоболие. Урината е Ок.

# 100
Честито на новите майчета и бебчета в групата! Да растат весели и щастливи! На вас бързо възстановяване. Така като чета и на мен вече ми се иска, а съм с термин 27.07.

Леле страхотно е! Влизаш всеки ден тук и нови и страхотни новини♥♥♥!! Да са ви живи и здрави новите бонбони а на смелите майки много бързо везстановяване!!!!!и мерси че разказвате, да ни подготвите по добре!!!
Късмет на нас останалите които още чакаме всичко да е наред!!

—-лек въпрос за кръвното——
За майките по запознати с високо кръвно- знаете ли дали заради жегите също се дига?
Аз по принцип съм с доста ниско и по изследвания нямам мутации за преклампсия, но в последните седмици ми е доста по високо кръвното от нормалното, имам леко отекли крака и главоболие. Урината е Ок.
Колко по- високо е? В какви граници? Говори с АГ, но според мен е добре да си пуснеш албумин, чернодробни, общ белтък.

# 101
Усмивка, Лиилоо, честити да са ви рожбичките! Бъдете много здрави и щастливи с малките бебоци Hug

Момичета, вие в коя седмица спряхте приема на магнерот?

# 102
Лило и Усмивка честити рожби! Да бъдат живи и здраи. Ех,че бързо излетя това време… а на вас бързо възстановяване. 💋❤❤🌹❤❤🍀

# 103
Аз досега не бях пила Магнетит, предписаха ми го в началото на седмицата до секциото, което ще е две седмици преди термин, т.е. след десетина дни, схемата ми е 3*2. Ако правилно разбирам, на нормално раждащите мами им се спира няколко седмици преди термин, за да се отпусне мускулатурата, а аз го пия, за да ми се стяга - лекарката изрази опасение, че бебето може да тръгне преждевременно.

# 104
  • Варна
Лиило,Усмивка честити да са ви бебчетата, да растат здрави и много да ви радват Heart
Alexandrova, от кардиолог знам, че от жегите кръвното би трябвало да пада. Аз лично не усетих при мен да е така, до последно преди да родя ми беше височко, в болницата след това ми беше нормално.

Общи условия

Активация на акаунт