Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 609
  • 788
  •   1
Отговори
# 330
И аз да де наоплача, че бебчо е зсстанал напречно и ще набележим дата за секцио след 20ти :/

Малко ми е криво, ама стискам палци да се обърне.
Имам още сто неща да пазарувам. :/Някакви съвети какво спално чувалче да взема?Не знам далк направо есенно да не поръчам или лятно за през септември, че може да е още топло 🤔

# 331
Аз имам лятно подарък, доста е тънко, като муселинова пелена, та може би трябва да спи в този случай с дълго ръкавче. Аз смятам да повивам и отдолу тънко облечен. Ама не стегнато повиване, просто прибрани ръчички

# 332
Аз взех пелена за повиване (https://rayatoys.com/bebeshka-pelena-za-povivane-sevi-baby-inter … y-swaddle-mecheta), но не знам, дали няма да е топло с нея. На места четох, че така спяли най-спокойно. Иска ми се да имам и чувалче, за всеки случай, но не знам, какво да избера. На Лорели не са скъпи, но на много места има добри отзиви, за Angel baby, но там цените са бая високи за нещо, което може и да не се ползва. Дилемата остава.

# 333
Bille,. И аз взех точно същата пелена. Според моята акушерка, ще му е супер
 Просто отдолу леко облечено или по памперс. Въпреки, че още не е пристигнала и не знам колко е дебела.
Мои приятелки ползват angel baby, хвалят го, че добре понася пране в пералня и сушилня. Другите им чувалчета не се справили така добре след пране.

# 334
Teri Дано да се чувства добре в нея. На пипане е много приятен памук и не ми се струва дебела, ама така увито през лятото ще видим. За Angel baby, може пък да си заслужава цената. Има още малко време да си помисля, но и аз се чудя за кой сезон.

# 335
Мен същите приятелки ме посъветваха за пролетен. Предупредиха ме, че летния е много тънък. Та имам деца лятно чувалче (не знам марката) за по-голямо дете и е много тънко. По тънко ми се струва и от муселинова пелена

# 336
Чувалите са нещо много много умно. Но за новородено на 35 градуса няма смисъл😂 при нас поне в стаята вечер е 29 градуса, няма жива сила да ме накара да увия бебе в чувал. Обмислям да спи или с пеленка ( те все пак не мърдат и не шават в началото, така че отвиване няма) или само а дрешките панталонче ританки нещо подобно. С баткото, ама той е зимен де, чували чак на 2 3 месеца започнах да слагам, като започна да шава и да се отвива. И си спеше с чувал до 2 годишен. Взимах от Вис Виталис и от Лидл. Лидлските са много хубави и зимните те им бяха хавлиени, и летните те са памук.
Но за новородено, лятно, вярвайте няма смисъл.

# 337
Ние сложихме климатик в другата стая с по-голяма мощност и поне до края на септември ще го държим постоянно пуснат. Иначе сигурно и над 30 градуса би станало вкъщи.
Ако бебето ще стои на 29 градуса, определено по-голичко и без много завивания, че ще изреве на море да го водите

# 338
Хахахахах, аз да ви кажа, ако не трябваше септември да изнасяме бабата в новия апартамент,окото нямаше да ми мигне за едно септемврийско море😂 нашият апартамент е с много чупки и дълги коридори и това с климатик работещ в 1 стая, да охлажда другите не действа. Директно си го пускам през деня в нашата стая. То иначе нито аз, нито детето нито кучето може да спим. Надявам се август като се приберем от болницата да не е 40 градуса, че не знам как ще я кара това бебе.

# 339
Значи май по- добре да вземе есенно чувалче 0 до 3м и да го ползвам за по-хладното време по-натам☺️

# 340
Привет и от мен. Честито на Белла за момченцето, много се радвам че всичко е минало нормално, и диша сам, боец е.
Аз искам да Ви попитам някоя знае ли за нещо такова и дали ще го прави. Преди 9-тия месец се ходило на цървка и се четяло молитва за леко раждане. Трябва ли да е на празник, или може и през другото време.

# 341
Момичета здравейте 👍 прочетох ,че нашите бебета вече хълцат и си смучат пръста!? Вярно ли е ? И как се разбира? Аз усещам потрепване трептене някой път дали е това ? Вие усещате ли подобни неща ? ❤

# 342
  • София
Plamity91 аз ходих преди няколко седмици в едно близко малко манастирче, попът поиска хляб без мая и вино, една свещ запали и прочете молитвата. Беше за 10тина минути. Очаквах малко повече ентусиазъм като че ли, но това беше.
Habibi91 и аз го усещам това ритмично потрепване, отдавна хълцат и си смучат пръста, а моя корем направо на вълни се движи от време на време 😄

# 343
Към мамите които са раждали и ще раждат секцио, с каква упойка е по безопасно, мен много ме е страх от това да съм будна и да чувам всичко което се случва.

# 344
Аз се усещам, че хълца бебето когато ми подскача леко корема в равен ритъм. Иначе ритънето вече е просто леко протягане, то е тесно вече.

Общи условия

Активация на акаунт