Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 563
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
Аз вече тъкмо си мислех, че ще раждам, отивам сутринта с багажа, завеждащия отделение ме прие, прегледа ме и вика, оооо ама няма никаква причина за секцио, всичко си е нормално, отивай си и ще дойдеш когато му е момента, и така с цялата история за плацентата и непослушното бебе дето се обръща само🤣🤣🤣 между другото опитва се да се обърне защото се усеща как застава на една страна, но явно вече му е тясно и не може. Честито на родилата мама, живи и здрави

# 511
Чудя се кога е по-страшно, когато знаеш или когато не знаеш какво е? Тоест когато ти е първо или поредно раждане.
Аз сега съм на тонове и при моята и за пореден път ми се налага да се повтарят тоновете. Толкова заспало е това дете, когато решат да ме мерят.
Имали ли сте такъв случай, че почвам да се притеснявам. Преди беше много активен, ама в последно време все ме карат да повтарям тонове.

# 512
Опитвай се да го събуждаш преди тонове - малко шоколад, кола, кафе.. Моята на последните тонове беше толкова активна и такъв бой ми нанесе, че чак акушерката ме съжали.. пулсът и на няколко пъти скочи над 160.. Ще я видим тази седмица как ще е, от няколко дни е доста по-спокойна.

# 513
Последните два дена нашето бебе спи до към 3 часа. Ама съм да видиш. И като се събуди ми разказва играта на вагината. Та си промени нещо режима за сън също.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 16:11 от teri__90

# 514
Благодаря много, момичета💞 раждах естествено в Надежда, ако някоя от вас ще ражда там и има въпроси с удоволствие ще отговоря.

# 515
Първото ми беше песен, сега ме е страх повече. Така че глас за поредна бременност 😀 Моето също мноооого спи, за разлика от каката. Внимавай колко ще го събуждаш, защото и при мен беше така и преди тонове ядох сладолед, лъжица шоколад и пих студена вода, та щяха да ме карат да повтарям заради хиперактивност 😂

# 516
Не я знам спи ли не спи ли, днес 20 минути тонове, първите 10 не гъкна, посше на 2рите 10 се започна едно шаване, мърдане, чак акушерката вика много мърда, чакам я да се намести да мога да наглася апарата😂
Аз си бях днес на тест за алергии към упойки. Излязоха си ми 2 аз си знам, просто не помнех кои са, та сега 5 дни преди секциото Ериус, 1 чс преди секциото Алергозан и Урбазон. Алврголожката вика ако стане спешно секцио, пиеш не по 1, а по 2 таблетки Ериус и така.
Утре съм на 2 мнение при докторка на моята докторка, та ще знам предполагам ще добутаме ли до 3.8 или влизам за спешно секцио заради водите.

# 517
Събудих го с Кола. Другите пъти съм сутрин, ще пия кафе преди това, че ми писна да ги повтарям по два пъти тези тонове. Иначе ми казаха никакви индикации за раждане, а съм в 38ма, АГто ми излиза в отпуск до термина ми, та се чудя дали искам да я изчакам или ме е страх повече от преносване. Каквото дойде де, прегледа ме за разкритие... Ми гадно е, но се търпи. Ще видим на раждането как ще го понасям.

Аз също миналата седмица си направих тест за алергии към упойки за всеки случай. Излезе ми една на гранична стойност, казах я в болницата, та се надявам да няма проблем. Чудя се това, че е гранична какво значи, че имам или че нямам?!

# 518
Честито и на двете майки !
Честити сладки бебета Илиана и Елена ❤
Страхотни имена❤Желая да са здрави щастливи и да имат хубави съдби ❤❤❤🤗

# 519
Може да сме го обсъждали и да съм забравила , ама да питам.Преди два месеца ми се появиха хемороиди, имах ужасни болки и сърбеж.Закрепих положението ама тия гадини не са се прибрали и си стоят там.Взех да го мисля дали няма да се влошат след естественото раждане?Някоя мама минала ли е вече по този път?

# 520
Забрави за тоалетна хартия и мокри кърпи! След всеки тоалет си прави душ и повярвай няма да имаш проблеми. Мажи с Бепантен

Може да сме го обсъждали и да съм забравила , ама да питам.Преди два месеца ми се появиха хемороиди, имах ужасни болки и сърбеж.Закрепих положението ама тия гадини не са се прибрали и си стоят там.Взех да го мисля дали няма да се влошат след естественото раждане?Някоя мама минала ли е вече по този път?

# 521
Честито на двете мами. Да са Ви живи и здрави 💞🍀. Аз днес реших за последно да отида на 4Д, бебчо е около 2.800гр, всичко му било добре, дано изчакало още сседмица две най добре щяло да бъде. Да Ви питам как ще процедирате, като тръгнете да раждате, само с мъжете Ви в болбицата или ще казвате ли на родителите, или чак вече като се родят?
И друго леко нелеп въпрос, къде се правят тези тестове за алергий към упойко, в лаборатория или в болницата която ще се ражда. Аз съм с  нормално за сега, но имам проблеми с кръста и ми казаха, че ако ми сложат в кръста упойка може да остана инвалид, и.. Шубето ме хвана

# 522
Ние с мъжа ми двамата ще раждаме заедно.
На никой не сме длъжни да казваме хей отиваме да раждаме 😂 това си е нашият личен момент. Нека се роди живо и здраво бебето ,да го видим и след като съм си починала в стаята тогава ще звънна на мама. Не е нужно да звъня на всички и то в такъв момент. Най важни сме ние тримата а след това майките ни и бащите. Абсолютно никой друг

Честито на двете мами. Да са Ви живи и здрави 💞🍀. Аз днес реших за последно да отида на 4Д, бебчо е около 2.800гр, всичко му било добре, дано изчакало още сседмица две най добре щяло да бъде. Да Ви питам как ще процедирате, като тръгнете да раждате, само с мъжете Ви в болбицата или ще казвате ли на родителите, или чак вече като се родят?

# 523
И друго леко нелеп въпрос, къде се правят тези тестове за алергий към упойко, в лаборатория или в болницата която ще се ражда. Аз съм с  нормално за сега, но имам проблеми с кръста и ми казаха, че ако ми сложат в кръста упойка може да остана инвалид, и.. Шубето ме хвана

Аз моя тест си го направих в Александровска с направление от личната. Нещо много несериозно ми дойде консултацията с анестезиолога. Но сигурно има и варианти в самата болницата не знам, аз малко на своя глава.

# 524
Аз съм с дискова херния и нямах никакъв проблем с упокойта първия път. Казах предварително на анестезеолога. Каза, че едното няма общо с другото. Упокойта се бие в гръбнака. При мен е по - нагоре от там, където са проблемите ми с прешлените. Това за инвалидността лекар ли го каза???

Общи условия

Активация на акаунт