Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 576
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
+13 в 38ма. Последният месец килограм на седмица.

# 496
Не съм само аз значи. Че чета разни жени отслабвали и се "оплакват" и аз се чудих само аз ли така забързах темпа на качване баш накрая

# 497
В 39г.с +16 кг. Личат ми, вечер ми и тежат, но не ми пречат на движението и настроението Blush въпреки че много ми се ражда, а коконата не ще и да чуе, дано поне не пренося Grinning

# 498
Нямам идея за крайно тегло от началото. Меря се уж 1 път седмично между 500гр и кило. Сега съм 68 в 37+5

# 499
Аз също за 1 седмица съм +1 кг , даже се бях притеснила защото се храня по същия начин като преди в 34+4 г.с . Вече нямам търпение да вляза в 36 г.с, че да си отдъхна малко .

# 500
Честито на Ad_ksha! Бъдете много щастливи и бързо възстановяване!

По отношение на килограмите в 36 седмица съм +14, като в последните 2 месеца съм качила 1-2 кг. Но 14 кг си тежат и то много Simple Smile

# 501
Честито бебче! Нека расте здрава и щастлива! Heart  При мен се позабави качването на килограми, но аз го отдавам на това, че напоследък ям основно диня.. по три пъти на ден... 😂
Момичета, да се оплача.. От няколко дни съм страшно неспокойна. Не знам дали се дължи на факта, че вече съм в 9тия месец, но мисля само за предстоящото раждане и нито мога да спя нормално, нито мога да се разсея с нещо. Дори един филм не мога да се концентрирам да изгледам. Опитвам се да се ангажирам с други неща, дори се хващам да работя от време на време, но пак не се получава особено. При вас така ли е? Как се справяте, не мога да си представя, че в следващите поне 2-3 седмици само за това ще мисля.. ако стане така, после от родилното направо в лудницата може да ме прехвърлят.. Joy

# 502
Честито на новото бебче в групата. Да расте здраво и да радва цялата фамилия.
Иначе Tinkii_Winki и аз съм така. Аз съм почти в 38 седмица вече и от както влязох в 36та ми е страшен стрес. Опитвам се и аз да се разсейвам, но не става. Не знам ти как си, но за мен е първо дете и какви ли не страхотии ми се въртят в главата. Почнахме с мъжа ми нов сериал и е интересен, но се усещам просто как не внимавам грам и го карам постоянно да ми обеснява. Просто все едно не съм там. Мислех, че 9 месец ще ми е гадно физически, ще тежи, обаче въпреки физическото неудобство се оказа, че ужасното е психическото напрежение и страх. Не знам, как се справяте просто с това, аз явно не мога. Така, че те разбирам прекрасно.

# 503
Аз от две вечери сънувам раждания. Уж през деня съм много спокойна, не се притеснявам изобщо, но заспя ли: сънувам изтичане на води, тапи и какво ли още не.

# 504
Здравейте,момичета. Моят термин беше на 30 юли, та от началото следя и вас. Моята Илиана се роди на връх Илинден - 20 юли и вече се гледаме у дома. Що се отнася до килограмите вече съм минус 9, а последните седмици качих най-многи по 1-2 кг. на седмица - общо 15 за бременността.

# 505
Честита да е Илиана. здрава и безгрижна да расте! Родена е на моя рожден ден! Heart Eyes
Слънце, точно.. физическият дискомфорт остана някъде на заден план.. Joy първо раждане ще ми бъде и на мен.. не знам страх ли е, нетърпение ли е, какво е.. уж не съм от страхливите, претърпяла съм няколко операции, с всякакви упойки и не би трябвало да се плаша.. може би е от неизвестното, или от промяната, която предстои.. Дано по-бързо минава времето, че ще се побъркаме Joy

# 506
  • София
Честити да са Елена и Илияна и д аимат късмет в живота. Хубави имена майчета, особено Илияна си е дошла с името❤️
Мен не ме е страх, а нямам търпение и искам вече да минава и да си гушкам беба. Шубето ще дойде сутринта в деня на секциото, познавам се😀
С килограмите съм +11 но си ми тежат, надявам се всичко да е наред пък после ще ги мисля.

# 507
Я не се филмирайте, няма неизгледано бебе и вечна бременност😂 вижда му се края. На мен също ми е мега нервно, но защото още има ремонти у нас. А аз буквслно утре мога да си остана в Софиямед. А утре идват да слагат дограма.... Абе лудница. Единстявните ми дразнения са там свекърви баби, стринки, вуйни. Секциото знам какво ще е. Знам после болката първите 2 дена. Това което не ми дава мира, без значение дали родя тая или другата седмица е какяо ще го правя туй бебе на 40 градуса 😭 много ще в топло. То е ни вътре да си, ни навън. Айде сега си спя на климатик и ми е екстра, ама като се роди ще трябва да спя при кучето в банята на пода 😂😂😂

# 508
Честита да е малката Илиана! Бъдете здрави и много щастливи❤

Ако навън е 40 градуса как ще ги изписват тези бебета, дали знаете - с дълго ръкавче и пелена?

# 509
Честита да е малката Илиана, разкошен ден си е избрала, поздравления и за вас, че сте избрали точно това име. Нека е здрава, обичана и да има безгрижно детство Blush много ми се искаше и моето момиче да си избере същата дата, но не би Grinning
За раждането, уж знам какво е, но и аз се притеснявам и ми е развълнувано. А и вече ми писна от въпросите не съм ли родила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт