Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 290
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
Може да пробвате с протеин. Той кара да се изхвърля задържана вода. Аз съм на протеин от самото начало и докато вие си спяхте все още сладко-сладко в първите месеци на бременността, аз пикаех по 5 пъти на нощ. Реално и сега нямам все още подувания, а общият белтък ми беше паднал на 36. Докторът каза, че с този белтък се очаквало да съм подута като балон.

# 76
Моят белтък също е нисък , АГ ми препоръча прием на повече млечни продукти и месо , за момента не се подувам . Да попитам дали някой е ползвал свещички Ева кю ?
Може да пробвате с протеин. Той кара да се изхвърля задържана вода. Аз съм на протеин от самото начало и докато вие си спяхте все още сладко-сладко в първите месеци на бременността, аз пикаех по 5 пъти на нощ. Реално и сега нямам все още подувания, а общият белтък ми беше паднал на 36. Докторът каза, че с този белтък се очаквало да съм подута като балон.

# 77
Аз, от 17 г.с. съм само с тях. Вършат страхотна работа. За разлика от всичко друго не действат като очистително и няма опасност от болка. Освен това не преминават през лигавицата, така че действат само повърхностно и няма опасност от  привикване (няколко пъти съм посещавала тоалетна и без тях, тоест няма привикване).
Смятам да ползвам и преди раждането, ако успея да избегна така клизмата.

# 78
А всеки ден ли ги използваш или само при нужда ? На мен ми изписаха Елакса , но не ми помага .
Аз, от 17 г.с. съм само с тях. Вършат страхотна работа. За разлика от всичко друго не действат като очистително и няма опасност от болка. Освен това не преминават през лигавицата, така че действат само повърхностно и няма опасност от  привикване (няколко пъти съм посещавала тоалетна и без тях, тоест няма привикване).
Смятам да ползвам и преди раждането, ако успея да избегна така клизмата.

# 79
Ами то при мен винаги е "при нужда". Просто не се придвижва нищо по червата. Та на 72 часа слагам по едно Ева Кю. Изправя червата и до 5 мин проблемът е решен. Може и по-често да се ползва, но аз съм си избрала това като максимално време, в което да чакам музата сама да ме посети.

# 80
  • Варна
И аз съм доволна от Ева Кю . В 6ти месец бях постоянно с трудно изходждане и само те ми помагаха. С баткото ми бяха дали и преди самото раждане да си сложа от тях.

# 81
Благодаря Ви момичета , после ще ги взема , явно докато не спра Утрогестана ще е така 😐

# 82
Интересно,аз откакто пия магнезиев диаспорал нямам никакви такива проблеми. Цял живот съм имала заради любовта ми към въглехидрати и пържено, но сега съм супер редовна.

# 83
На мен ми се наложи да ги ползвам в 7ми месец няколко пъти.. после започнах да пия магнерот и нямах нужда от тях... Честно казано не усетих голям ефект докато ги ползвах.. но при мен беше много зле положението и резултатът от тях беше недостатъчен.. гледам, че повечето са доволни, дано да имат ефект.
Относно подуването, аз имам чувството, че цялата съм се подула тия дни, не само краката и ръцете.. усещам се една такава тежка и тромава, едвам се движа.. да не говорим, че и килограмите рязко скочиха последната седмица.. според вас дали това е задържана вода? С кръвното нямам проблеми - винаги е изключително ниско, кръвната захар също... Предполагам, че се дължи на жегите, въпреки, че гледам да стоя предимно вкъщи и климатиците работят на макс! Joy

# 84
Здравейте момичета ❤ как сте ?
Hадявам се всички да сте добре ,да нямате много оплаквания🤷🏻♀ Имаме още един месец за да прегърнем нашите здрави и сладки бебенца❤ искам да ви попитам как са вашите вагини?защото моята е подута супер много и е станала огромна🤦🏻♀Някой дали знае защо? Всяка вечер имам проблем с твърд стомах по няколко часа без пауза и бебето се надупва нагоре и ми се опъва кожата на макс при вас как е ? Изписаха ми магнезии , но как помага магнезия за твърд корем ? Моят термин е за 11.08 с момиче Дай Боже , и сме готови за излизане с глава напред. Според АГ бебето иска вече да излиза 🤷🏻♀

# 85
Здравейте момичета ❤ как сте ?
Hадявам се всички да сте добре ,да нямате много оплаквания🤷🏻♀ Имаме още един месец за да прегърнем нашите здрави и сладки бебенца❤ искам да ви попитам как са вашите вагини?защото моята е подута супер много и е станала огромна🤦🏻♀Някой дали знае защо? Всяка вечер имам проблем с твърд стомах по няколко часа без пауза и бебето се надупва нагоре и ми се опъва кожата на макс при вас как е ? Изписаха ми магнезии , но как помага магнезия за твърд корем ? Моят термин е за 11.08 с момиче Дай Боже , и сме готови за излизане с глава напред. Според АГ бебето иска вече да излиза 🤷🏻♀
Това, което описваш за стягането и издуването на корема, според мен са т.нар. подготвителни контракции.. аз си имам доста от тях ежедневно. Магнезият отпуска мускулатурата и се изписва с цел да отпусне матката, за да намалеят стяганията. Стига да нямаш болки, да не скъсяват шийката и да не са прекалено на често, такива контракции са съвсем нормални за седмиците, в които се намираме. А и с твоя термин, след две седмици влизаш в 9ти месец! Heart Eyes От там нататък вече е въпрос на време бебчето да реши да излиза! Hug
Преди време ви се бях оплакала, че имам завишени левкоцити без видима причина.. Днес пак пусках кръвни изследвания и са спаднали (плюс CRP, което е в норма), което означава, че май става въпрос  за растящ мъдрец. Сега остава и прегледът утре да мине добре и да се успокоя. Да видим, че шийката не е мръднала, че много контракции, много нещо тия дни.. Confused

# 86
Tinkii_Winki мерси за отговора 👍
Щом това са контракции нормално ли е да са толкова продължителни, някой път по 3 4 часа без пауза твърд корем и дупето нагоре и през ноща ме боли самия корем 🤷🏻♀🤷🏻♀🤷🏻♀

# 87
По принцип не е хубаво да има болки, особено ако са силни, а контракциите би трябвало да отпускат все пак на някакви интервали.. Това коментирала ли си го с АГ и кога ти е бил последният преглед? Ако е било скоро и той е наясно, значи няма от какво да се притесняваш.

# 88
Хабиби91, по колко магнезий пиеш? Пробвай да увеличиш дозата, ако не те отпуска. Повече си почивай, когато можеш.

# 89
Бърборанче пия 3 по 1

Хабиби91, по колко магнезий пиеш? Пробвай да увеличиш дозата, ако не те отпуска. Повече си почивай, когато можеш.

Общи условия

Активация на акаунт