Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 553
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
Тя няма ли да има заместник ? Моята също от 1 до 15 август е в отпуск. Аз съм със скъсена шийка и лежа от 6 месец, но смятам в 9 месец да се раздвижа защото съм буквално развалина от това лежане . Секциото ми е планирано за края на август , но АГ ми каза , че дори и да тръгне по-рано има кой да поеме неините пациенти .
[/b]
Аз съм с един глупав въпрос - днес бях на преглед и лекаря каза, че бебчето е слязло доста надолу и да лежа повече (36 г.с.), според мамите с опит , това значи ли, че предстои раждане скоро? Секциото ми е палнувано чак за 39 седмица и на мен, а лекарката, при която ще раждам е отпуск …

Практиката на болницата е, че ако не е планирано секцио, то се посещава спешен кабинет и те поема който е на смяна. Не ми се иска да съм при друг, но тръгнат ли нещата няма да имам голям избор…

# 541
  • Варна
Момичета от 35г.с освен при следящата ,ходя и на прегледи при лекаря,който ще ме изражда. Всичко точно , и двамата смятат ,че ще родя преди термин ,ноооо следящата твърди ,че бебка е много голямо бебе , а лекаря ,който ще ме изражда твърди ,че е нормално бебе , дори върви със седмица назад ... На кой да вярвам и аз не знам. Не ми е толкова от значение , и 4кг да е пак съм си настроена за нормално раждане ,но ми е странно как апаратите дават такава голяма разлика от по 600 700гр. 🤷‍♀️

# 542
И аз днес съм в чудене с моят бебок.  Неще да расте 2500 гр си седи от 10 дена. Кръвоток, тонове всичко му е шест. Защо не яде това човече тогава. Измерванията на главичка, коремче, крак се идентични с тези от миналата седмица. изобщо не е пораснал. В 35 г.с съм, редно е да дръпне до 3 кг поне, че и доносен да го родя, пак ще го задържат такъв мъничък. Иначе моята ПКК, урина всичко е в норми. Като бях с анемия вървеше напред, сега сякаш аз започнах да дърпам, за да влезе протеин и хемоглобин в норма и той не наддава.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 19:31 от teri__90

# 543
Хахаха и аз съм кит ама мисля по-голям +30 кг
Кога ти е термина ? 😅

Момичета, ражда ми се, писна ми да съм като кит Grinning не се спирам, стълби слизам, клякам, сок от ананас пия и два пъти измих прозорците. Абе, каквото се сетих, направих. Само тояа, което го водят най-ефективно, но мъжът ми се дърпа Joy
  Ако имате предложения, всичко ще опитам Grinning

# 544
Тери имаш време, ще дръпне, след 36 моята запопна по 300гр седмично да качва. Няма да го задържат задължително ако е 2500,баткото ми беше 2430,изписаха ни 2200 на 6 ден. Спокойно.
Ашира, мойта фръцла е слязла от 35 седмица уж е на стенд бай, ей го на днес влизам в 38 и не съм се спряла вярвай ми. С голямо дете и куче няма шанс да лежа и почивам.

# 545
Хахаха и аз съм кит ама мисля по-голям +30 кг
Кога ти е термина ? 😅

Момичета, ражда ми се, писна ми да съм като кит Grinning не се спирам, стълби слизам, клякам, сок от ананас пия и два пъти измих прозорците. Абе, каквото се сетих, направих. Само тояа, което го водят най-ефективно, но мъжът ми се дърпа Joy
  Ако имате предложения, всичко ще опитам Grinning
3-ти август, ама по ехограф вървеше за ,28-ми юли (въпреки че по ехограф изобщо не е вярно) и мнооого се надявах да излезе малко по-рано. Ти за кога си ? Simple Smile

# 546
Не знам за Вас, но аз вече не издържам, толкова ми е тежко, краката ме болят. Искам да раждам вече ама няма такива изгледи, будя се нощем по хиляда пъти и все в едни и същи часове (доста странно) с първата бременност нямах никакви неразположения, но сега е чудо.

# 547
Мен ме изнервят и постоянните въпроси "кога ще раждаш", " ама още ли си бременна", даже до магазина не ми се ходи, че и продавачките ме почват. Детската стая не е готова, мъжа ми само повтаря, че е нищо работа, но и той нищо не прави. Бебешките дрешки стоят по торби в гардероба, нищо не си е на мястото и откачам, че не мога да го свърша сама. Преди няколко дни боядисвах стените, но с хамалската работа ме изгубиха.  И като ми кажат да "стискам" да направят стаята, вярвайте ще убия някого Grinning

# 548
Мен ме изнервят и постоянните въпроси "кога ще раждаш", " ама още ли си бременна", даже до магазина не ми се ходи, че и продавачките ме почват. Детската стая не е готова, мъжа ми само повтаря, че е нищо работа, но и той нищо не прави. Бебешките дрешки стоят по торби в гардероба, нищо не си е на мястото и откачам, че не мога да го свърша сама. Преди няколко дни боядисвах стените, но с хамалската работа ме изгубиха.  И като ми кажат да "стискам" да направят стаята, вярвайте ще убия някого Grinning

ахахах, аз чакам трето септември, но и вас ви чета и следя, преди четири години на 8ми август родих втората си дъщеричка. Вие сте съвсем на финалната права и ви пожелавам леко раждане и бързо възстановяване, но по повод въпросите..мн нетактични хора има.
Една съседка онзи ден, жената не е лоша, има две деца колкото моите, мн добре знае кога ще раждам, среща ни с мъжа ми и вика: "Хайде бе, още ли не сте родили". Идваше ми да я прасна с нещо Simple Smile ахаха. То остават два месеца почти за мен...

# 549
Даа вечния въпрос КОГА ЩЕ РАЖДАШ, оф ми аз ако знам ще бъда много щастлива, аз поне с ремонта на стаята съм готова, подредила съм всичко и само чакам и чакаммм. И се изнервям при свекърите сме, че вкъщи сега в тия температури е много горещо, прозорците са големи и напича страшно, в стаята става 36градуса. Тук няма какво да правя, няма с кого да изляза на разходка, нещо ако сготвя и да поспя на обяд, че поне на обяд мога за разлика от ноща

# 550

ахахах, аз чакам трето септември, но и вас ви чета и следя, преди четири години на 8ми август родих втората си дъщеричка. Вие сте съвсем на финалната права и ви пожелавам леко раждане и бързо възстановяване, но по повод въпросите..мн нетактични хора има.
Една съседка онзи ден, жената не е лоша, има две деца колкото моите, мн добре знае кога ще раждам, среща ни с мъжа ми и вика: "Хайде бе, още ли не сте родили". Идваше ми да я прасна с нещо Simple Smile ахаха. То остават два месеца почти за мен...
Да ти е живо и здраво третото детенце :* мен също са ме почнали от седмия месец с това раждане, а както казваш, знаят за кога съм. Вярно, че малко остана, предполагам затова съм по-емоционална

# 551
Това с татковците и тяхното търпение просто ми е любимо.. “Какво си се разчистила? Защо сега си изпрала всичко? Има време, почивай си, аз ще подготвя.” Добреее, има по- малко от две седмици! С идеята съм, че точно последната седмица няма да правя нищичко. И аз ще си наваксвам сън през деня, доколкото е възможно, защото вечер не се получава. Не ми се иска в последните дни да мисля дали всичко е изпрано, изчистено и стерилизирано, пък като го гледам колко е спокоен човека чак се изнервям…

# 552
Да да едно и също, леле колко ти е голям корема. Ама айде раждай, кога ще раждаш 😂😂😂 ебаси ужаса.
Явно сме вече покъртителна гледка. Аз ей сега в бързината измих едни прозорци, свалям кучето, отивам на едни тонове и после загивам на климатик. Ако не беше толкоз топло щеше да ни е по-добре. А като гледам прогнозата за другата седмица понеделник като ще ме приемат ще е 39 градуса.... Надявам се фа охлаждат стаите, че ще се застрелям иначе.
Да излизат тия бебета поне малко да ни стане по-хладно. И без това не спим от месеци, та като ги храним през нощта поне ще ни е хладно😂😂😂
Майка ми ми е разказвала, че аз като съм се раждала макар края на юни (26) е било същото. 150 градуса, вика ти спеше гола навдякъде където те зарежех😂😂😂😂 та и аз не знам що толкоз дрехи имаме. Те ще са явно по памперси тия бебета.

# 553
Аз имам още цял месец, но ви разбирам напълно 😅
Като прочетох пране по-нагоре се подсетих да питам - как ги перете тея бебешки дрехии? 🤔Значи пера аз с прах за бебе persil sensitive, на бебешка програма (2ч +) на 40* и по-малко обороти.  И накрая след изсъхване всичко е толкова твърдо, че ще ме в страх да ползвам хавлията 👀 уж четох че най-добре само с прах без много ароматизатори и т.н. Но май ще се налоби омекотител. Дайте някоя хитрина🤔

# 554
Аз не ползвам омекотител, пера само с прах за бебе. После ги пуснах в сушилнята и от там излизат доста мекички. Ако нямате сушилня, пробвай да ги изгладиш, би трябвало да омекнат малко..
А относно праха за пране, взех да пробвам на лупилу от Лидл и определено не препоръчвам.. Много ми похвалиха Тео бебе и мисля следващия път да взема такъв.

Общи условия

Активация на акаунт