Августинки 2021 - Тема 5 💙💜

• 33 550
  • 788
  •   1
Отговори
# 555
Аз ползвах течен препарат на Бочко, има лек аромат, но едва се усеща. В интерес на истината дрешките и хавлийките са си доста мекички. Прах ги и аз на бебешка програма, но на 30 градуса, защото пък после всичко мина и през парата на ютията на най- висока степен и от двете страни Joy
Аз се сблъсках с друг проблем обаче…
Имам си едно леееко, всъщност много силно OCD. Реших, че за багажа всичко трябва да си е в отделни несесери, включително всичко за бебка, т.к. дрешките са толкова дребнички, че няма смисъл от торби и тн. Е, поръчах два нови несесера, ами такова животно няма просто. Прах на ръка два пъти, в пералнята рискувах още 2, нямат отмирисване тия боклуци. Cry

# 556
  • Варна
Аз сега взех Сано Максима течен. Много са мекички и съвсем лека миризма има точно на бебе. Като отворя шкафа и ме лъхва 😍😁
Честичко сядам и си мириша по някоя дрешка.
И моят мъж е същия, вчера взехме матрака за кошарата, а днес вече ще я изкараме най-накрая и самата кошара от кутията ..
Само ме гледа и коментира колко голям, огромен, страшен ми бил корема ..

# 557
А на какви градуси и програма пускате?

# 558
  • Варна
На 40 градуса и после гладене от вътрешната страна, без пара.

# 559
На 40, на програмата, на която пера и нашите дрехи и почти всичко всъщност. После сушилня и гладене.

# 560
Аз прах с ариел бебешки. Намерих го намален от 21 на 12лв приятно мирише. Прах на кратката програма демек 40 минути на 40 градуса, едно гладене после и всичко е прибрано.
С баткото пак прах на късичките програми, нещо не виждам много файда от тея бебешки програми по 2ч и кусур на 100 градуса. Едно време пералня Перла не е имала такива щуротии.
За гладенето, не вярвам да гладя за вбъдеще всичко. Максимум още 1м. В тия жеги просто не виждам как ще стане.
Не искам да се вталясвам с дезинфекцията и тн. И баткото така е гледан. Изчистихме основно всички стаи, филтри на климатици, прозорци и тн. Не възнамерявам да се вманиачавам. Колкото по малко изнежване, толкова по-добре. А и у нас вирее и куче, така че си е винаги мръсно, сега ще го подстрижем, предната му фризура изкара 2м. Поне в началото не ща да има косми навсякъде😂😂😂 за после не гарантирам. Тя ще е 2 дете все пак, така че не живея с идеята че ще живее в кристална чистота, като я пипне брат й 3-4 пъти в парка докато играе, кел файда, че съм прала дрехи 2 часа....

# 561
Аз също не съм привърженик на прекалената дезинфекция и стерилизация. Рано или късно бебето ще трябва да се сблъска с околната среда и колкото по-навреме и плавно се случва, толкова по-добре. Ние също изчистихме основно стаите, прозорци, килими и климатици. Дрехите ги изгладих като за първи път, тъй като част от тях са нови, други са ни дадени и кой знае къде са съхранявани и търкаляни.. в последствие бих гладила само от естетична гледна точка.

# 562
Здравейте момичета, минавам да се отчета. Вчера родих със секцио, второто си дете - сина ми Грегор, 3650кг и 52см. Още не съм го виждала и нямам търпение да дойде утре.

# 563
Честит да бъде Грегор! Бързо възстановяване и всичко най-хубаво

# 564
Честит да е Грегор, голямо момче браво.
Почивай, лежи и бързо възстановяване.

# 565
Безкрайност, много радост да ви донесе Грегор. Много здрав, обичан и безгрижен да расте Kissing Heart

# 566
Честито бебче! 😍

# 567
Честито и от мен ново бебче в групата. Да сте много здрави и двамата и да си се радвате един на друг много скоро.

# 568
  • София
Честито бебче!
Ох и ние сме с куче, на мен ще ми е третод етенце живи и здрави, но първо гледано с куче. Много обмислям дали да не взема пречиствател за въздуха, че си има малки косми от кучето, колкото и да се чисти и не ми се иска да ги диша беба.

# 569
Аз съм за 11.08 ама вече не ми се чака само спя и ям 😅 мисля ,че ще кача още 10 докато родя 😅

Хахаха и аз съм кит ама мисля по-голям +30 кг
Кога ти е термина ? 😅

Момичета, ражда ми се, писна ми да съм като кит Grinning не се спирам, стълби слизам, клякам, сок от ананас пия и два пъти измих прозорците. Абе, каквото се сетих, направих. Само тояа, което го водят най-ефективно, но мъжът ми се дърпа Joy
  Ако имате предложения, всичко ще опитам Grinning
3-ти август, ама по ехограф вървеше за ,28-ми юли (въпреки че по ехограф изобщо не е вярно) и мнооого се надявах да излезе малко по-рано. Ти за кога си ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт