Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Плевен / София
На много неща ще те научи живота, без да пита дали си готов!
Този момент го прескочи, сега ще станеш космонавт, за да дойдеш при дъщеря си Кираз....

# 556
Според Digilup - Керем е № 1 Gift Heart

Според феновете: след признанието, че Серкан вече е татко Wink

Екипът на сериала отново е получил подаръци (лакомства) от феновете Wink

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:17 от mi_si

# 557
Flowers Hibiscus Добра вечер, четвъртък - скучновато ... Animal Speak No Evil
В контекста на вчерашните ни емоции
https://www.facebook.com/businesslady.eu/photos/a.28950860439501 … 4517935024885665/

Хубава вечер!

# 558
Благодаря от сърце за преводите момичета благодарение на вас ние се наслаждаваме и изпитваме емоции с Серкан, Кираз и Еда.
Много се радвам за Керем и Ханде че получиха заслужено отличията си а за любовта им няма да говоря тя си лечеше в погледите, в усмивките в докосванията които си отправяха един за друг. Дано бъдат винаги така и Керем и Ханде си намериха сродната душа така смятам аз.

# 559

Revolving Hearts
В началото на церемонията нашите спазват противоепидемични мерки...

... след 5 мин. Ханде си мести стола да е до Зетя  (клипчето е в Тик-ток, за съжаление не мога да го прикача)

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:27 от mi_si

# 560
  • София
Наслада за очите, ушите и душата...
Това са два клипа на Ханде и Керем при награждаването със субтитри на руски език:

https://vk.com/video-120644984_456244737?list=7a5fc34da901cd0a46

https://vk.com/video-120644984_456244738?list=ef9af6029c40b0baea

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 17:31 от Gugutka52

# 561
Скрит текст:

Revolving Hearts
В началото на церемонията нашите спазват противоепидемични мерки...

... след 5 мин. Ханде си мести стола да е до Зетя  (клипчето е в Тик-ток, за съжаление не мога да го прикача)

Не след 5 минути, а 5 секунди след като седнаха си я бутна, за да дойде до него.Stuck Out Tongue Closed Eyes

И Фокс се похвалиха. Повтярят се снимките, но нека има. Simple Smile

# 562
Те Фокс, традиционно си харесаха и рейтинга от Адба, не че нещо ......, но да се знае Stuck Out Tongue Winking Eye
И Фокс се похвалиха. Повтарят се снимките, но нека има. Simple Smile

# 563
  • Плевен / София
Хубава вечер.....
Стискайте ми палци утре....

# 564
Бамбини, защо не казвате, че и свекървата е коментирала вчерашните събития Simple Smile

# 565
Реч на Ханде и Керем по време на получаването на наградата:

Керем: Нямам канал в YouTube, изглежда не съм блогър, нямам идея защо съм тук... Хахаха... Шега. Искам да благодаря на продуцента, нашия екип и скъпата ми партньорка. Ако не беше тя, нямаше да съм тук.

Ханде: Работихме много по този проект, така че спечелването на наградата заедно означава много за мен. Благодаря на нашия екип и разбира се, на моя партньор.

Керем: И сме сходни характери, като че до сега не съм живял. Хабде е много енергична и силна. Превръща всичко в красота....

Ханде: Интересно изживяване, добро партньорство. Добре, че ме срещна, добре, че го срещнах, добре е че се срещнахме.

# 566
  • София
Хареса ми серията,но по ясни ще са наблюденията след превода,когато ще се усетят тънките нюанси в разговорите.За мен  обсъждаме Серкан и отговора му ,,Не съм готов да съм баща,, малко предварително,Ако някой ви каже -хубава,прекрасна ,умопомрачителна жена,всички разбираме ,че се отнася за красива,но според ситуацията всяко от посочените определения дава по дълбок ,различно наблягане на определен признак.
Така е и със Серкан.Един мъж който вижда чуждо дете само берящо къпини ,и си зарязва съвещанието ,за да прибере детето при родителите.А в 5 сутринта иска ,не иска прави компания на това дете за да не е само.Същия мъж кара майка му да го обуе.Наведен над чертежи,казвайки ,че му пречи е успял да рисува с нея къща,да почувства тази малка принцеса толкова близка ,че на нея да сподели тревогите от дълбините на сърцето си .Този мъж по мои стандарти е хиляди пъти по готов да е баща от някой който тръби искам дете,но да не пречи когато има мач,разговор с приятел ,да идва когато искам да покажа какво прекрасно дете имам,и после леко да се занимава само.
 Еда ,както и Александра писа му прави тест ,който разбира се за нея не важи,нейните служебни разговори на тишина,а Серкан с Кираз.Още повече че тя знае какво да каже на Кираз за да я усмири,а Серкан не.Но той се отнася с Кираз много по човешки  като с възрастен ,отколкото с всички от обкръжението си,и учудващо Серкан който никога не се е занимавал с деца успява да хване тона ,с който не само той ,но и Кираз са свързани един с друг.От всички които я боготворят ,тя търси само него.Напомнят ли ви нещо думите,-Не те харесвам Серкан Болат.- но се крия в твойта кола,търся твойта компания и се вслушвам в това което ме учиш.На мен ми прилича на -Аз не съм готов за баща.- но правя най доброто което баща би направил.
С две думи слагаме различен прочит на Серкановото изявление.Като се опомни след признанието на Еда ,като види самотната яма без двете пред себе си,като послуша сърцето си ,Серкан ще признае че иска да е баща ,но сигурно така както той разбира готовността.Един списък с подробен план.
     1,Кираз 2 пъти седмично ще ходи на балет.
      2.В понеделник и петък в къщи ще говорим на английски ,да свиква.
      3.Ще взима уроци по математика от този учител.
      4.Ще се проверява здравето и 5 пъти годишно.
       5.Ще играе със Сириус от 17-18 цаса понеделник и петък.
       и така 2 - 3 листа задачи за да се чувства Серкан готов да е баща.
 Ах Серкан,планове знаеш да правиш и изпълняваш,но не си отчел една важна величина-нито Еда ,нито Кираз ще се съобразят с твойте планове,бързо, имаш    вече  един курс от Еда,няколко дни тренировки с Кираз свикни с мисълта,че ти ще си този който ще се съобразява ,а не те,а това малко момиче с алергия към ягоди не на пръста си а като пинг понг ще те командва,а на теб ще ти харесва и все повече ще обичаш.
  Не ми хареса тази надъханост в Айдан,тя вече се вживява като водеща спрямо Кираз.Да може и да си новооткрита баба,но ти си доказала,че не си в състояние 5 години собствения живот с Кемал да устроиш,тръгнала да се разпорежда с живота на Кираз.Серкан отпреди не се съобразяваше с мнението и,а сега е по наложително да я усмири и заеме позиция ,че както той се бори да бъде допуснат в живота на двете феи,така и тя да се съобразява.
  Много мили и затрогващи са картините на Еда ,Серкан и дъщеря им между тях,с нетърпение чакам следващите сцени,още повече ,че  с изискването на Кираз да става нейното толкова прилича на Серкан,така че ще има доста вълнуващи сцени.
 Мисля ,че както Айше ни показа писмото на Санем,не по малко вълнуващо ,ще е обяснението на Серкан към Кираз, защо не е е присъствал в живота и ,колко не очаквано за него е дъщеря му да е толкова умна ,забавна,но щом неговата фея и нейна майка я е отгледала ,резултата е този ,една малка фея.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 22:13 от Leddel

# 567
... добре е че се срещнахме.
...като че до сега не съм живял.

И кажете сега, че съдбата няма пръст и знае кой и кога да събере. Дано е задълго.

# 568
Това да ли ще е от новия 4 епизод виждам че сте сложили кадри от него но все пак реших да попитам и аз

Думите на Ханде и Керем след и по време на церемонията си личи че са щастливи и много се обичат. Леко сдържани и така трябва не  всеки още повече папараците трябва да знаят толкова много за личният им живот. Нека си оставят най-хубаво за самите себе си.

# 569
  • София
Усмихнат и прекрасен Керем. Heart Eyes

П. П. Видях тази снимка и реших, че трябва да я споделя в темата, за да ви усмихна вечерта. Hug

Общи условия

Активация на акаунт