Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Кто еще не смотрел 42 серию, можно здесь посмотреть - https://turkseries.tv/224-postuchi-v-moju-dver/series-42.html в двухголосой озвучке сесдизи + субтитры есть.

# 571
Самоцитирам се, за да добавя нещо - Дениз ще направи на Серкан това, което бг мамите бихме причинили на Керем, ако го видим по бански. Joy

Енгин: И какво правим тук в затворения басейн?
Серкан: Ако Дениз ме види по бански, знаеш ли какво ще ме направи…
Енгин: Имаш основателни причини.

С глас се смея на този диалог. Grinning
Е , все пак Дениз няма да му извади окото , нали ? Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Той Робо много плашлив бил Smiley

# 572
  • София
Момичета,
луд умора няма, a.k.a Бърборанка. И понеже наближаваме 40-та страница, реших да си дам предложенията за шапка на следващата тема. Не знам дали пак Марги ще я пуска, засега друга от вас не е изявила желание, а знам, че Марги предпочита от по-рано да знае каква ще е шапката, за да си подбере шрифтове и т.н.

Та… ето:

Много ми е арт. От много красив и емоционален момент. Писмото на Санем беше трогващо, с дълбок смисъл. Струва ми се подходящ кадър. Не сме имали досега такъв. Simple Smile

И един прекрасен момент на Ханкер с Мая, който за пореден път показва колко готини хора са Керем и Ханде. Очевидно се разбират с деца. Мая е едно слънчево дете, което чудесно се вписа в картинката и на сериала, и на реала. Simple Smile

Като я оразмеря точно в размер за шапка, малко се реже. Затова качвам и двата варианта - Марги може да ги пробва и да прецени кой стои по-добре. Wink

Лично аз не мога да избера. Много са различни и носят различно послание. И двете ми харесват, и двете ще ни бъдат чудно покривче според мен. Heart Eyes

Лека нощ! Nature Stars

# 573
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 574
За шапка ми харесва втория вариант.

# 575

Добро утро, момичета!  💚
Желая ви усмихнат и ползотворен петък! 💛
Аз имам доста да наваксам с епизодите, но следя с интерес какво поствате.
За шапката.. харесвам първата! ☀️ Ще помогна на Марги с гифчетата.

# 576
Flowers HibiscusДобро да е утрото Ви, хубав и успешен ден!

Animal DolphinТъй като сме в сезона на отпуските, трябва да се заместваме е БлагаВест да й е приятна и емоционална почивката и, но купона при нас тече за това -
https://www.youtube.com/watch?v=xtkyL346ubQ&t=1s и още
 https://www.youtube.com/watch?v=79o1fphWQyY
Момичета аз съм за първото предложение на Бърборанка.
Animal WhaleДано не Ви е горещо и задушно!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 08:26 от Yassy_N

# 577
И аз съм за вариант № 1 Wink
Отговорът на снахата Wink

# 578
  • Пришълец
...

Много ми е арт. От много красив и емоционален момент. Писмото на Санем беше трогващо, с дълбок смисъл. Струва ми се подходящ кадър. Не сме имали досега такъв. Simple Smile
Скрит текст:
И един прекрасен момент на Ханкер с Мая, който за пореден път показва колко готини хора са Керем и Ханде. Очевидно се разбират с деца. Мая е едно слънчево дете, което чудесно се вписа в картинката и на сериала, и на реала. Simple Smile

Като я оразмеря точно в размер за шапка, малко се реже. Затова качвам и двата варианта - Марги може да ги пробва и да прецени кой стои по-добре. Wink

Лично аз не мога да избера. Много са различни и носят различно послание. И двете ми харесват, и двете ще ни бъдат чудно покривче според мен. Heart Eyes

Лека нощ! Nature Stars
Неведнъж съм подчертавала, че не държа непременно да съм аз, но след като никоя от вас не е изявила желание, продължавам да ги пускам Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря за предложенията, Бро Kissing Heart Красиви са и двете, но първата ми допадна и на мен повече.

Магия, Purple Heart

# 579
  • Dupnica
Добро утро момичета,
В тези жеги наистина ни е морско,но още много задачи
Пожелавам ви да сте тук

Не съм гледала още новата серия, но ви чета и нямам търпение в
почивните дни да наваксам.
За шапка на новата тема избирам първото предложение, макар че всички са
хубави както винаги.

Прекрасен ден на всички! Sparkling Heart Flowers Hibiscus

# 580
Здравейте  ето и клипчето зад кулисите

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 14:37 от sani1212

# 581
Привет, момичета! Hug
Горещ ден Nature Sun With Face , обаче с усещане за морски зехир, пясък в джапанките , леден коктейл Tropical Drink  и любовен роман Green Book...може и сериал Movie Camera!

Първо, хареса ми първия вариант със силуетите  на Еда и Серкан и любовното писмо на Санем! Broken Heart

Второ, аз реших Rolling Eyes, че репликата "Не съм готов да бъда баща!" е в началото на серията...И после започва... прилива на непознатите чувства "баща-дъщеря"  и откриването на истината: С любимата жена можеш да отидеш напред в безкрая, ако двамата водите за ръка малкото момиченце Flowers Cherries, което е вашият утрешен ден!

# 582
# 583
Здравейте  ето и клипчето зад кулисите

Май Серканчо ще се учи да лови риба,нали Кираз ходи с Бурак на риболов.Решил е да впечатли щерката.Нали е нейният герой❤😂🤗

# 584
  • Пришълец
Време е Серкан да осъзнае, че не може да е подготвен винаги и да контролира всичко и всички Stuck Out Tongue Winking Eye
Някъде около десети епизод каза на Еда, че без да усети един ден ще се събуди женен за нея с две деца.  
Тя вече го направи баща, съвсем скоро и ще се почувства такъв, остава само да го ожени за себе си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт