Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 35 992
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Кърджали
"Еда: Мразя тв, Серкан Болат!
Серкан : И аз те мразя, Еда Болат!
Еда:Йълдъз!
Серкан :Болат!
Еда : Йълдъз!
Серкан : Ще видим"

# 586
  • Пришълец

Heart

# 587
Purple Heart
Асоциация за свободен живот от рак.

Hande Erçel очаква вашата подкрепа като посланик на Асоциацията за свободен живот от рак. Имате страхотна роля тук. Можете да станете герой на хиляди хора, като напишете „KAHRAMAN“ (герой) и го изпратите на 4381. “

Мая

# 588
Гледам за не знам кой път сцената с раздялата между Черешка и Серкан при заминаването на Еда и си мисля какъв щурчо е Серкан .Той сам не си дава сметка колко се е вкарал бащинството ,ама не бил да готов...,защото какво е бащинството - сигурност, опора и любов към един малък човек. Роботска му работа!
Думата баща и бащинство събуждат у Серкан отрицателни  асоциации, провокирани от липсата на връзка между него и баща му. Голяма част от неприятните спомени в живота му са свързани с баща му.Оттук и страха и нежеланието да има деца.Самият той си мисли , че няма да е добър баща като се сеща на Алптекин Болат/ лекото потрепване, екота в главата му при думите на Еда " а ти нейният баща", перфектно изиграно от Керем/.Нека обаче си спомни ,че край него е имало една фея, която прави чудеса и ако успее да си я върне,всичко ще си дойде на мястото.А ще си я върне ,като покаже добро отношение към Черешка , която е номер едно за Еда.

А относно шапката на темата предпочитам тази със силуетите на нашите хубавци.
  Да ви е свежо и хладно!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:15 от Mery18

# 589
Ето заради подобен поглед след един лайф , аз вече ви споделих ,че вече съм убедена за себе си ,че са заедно .Мда - любов , кашлица и бременност не могат да се скрият Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
А какъв е този огромен котарак с Мая . Аз по принцип съм кучкарка , но този бих го гушила и мачкала до насита Smiley

# 590
  • Пришълец
https://www.google.com/amp/s/trud.bg/amp/%25D1%2581%25D0%25B2%25 … 0%25B8%25D0%25BD/

Не знам ще ви се отвори ли, но се посмях на повечето от нещата по начина, по който са описани и споделям с вас. Joy
Поредицата е твъъърде дълга, но продължаваме да я гледаме - мазохисти сме феновете Satisfied

# 591
  • София
Марги, и аз доста се посмях на тази "статия". Някой пишман репортер я е писал според мен. Grinning

Като цяло, статиите, на които съм попадала, за Керем и Ханде заедно и поотделно, за сериала и т.н., са пълен потрес. Половината "факти" са непроверени и звучат като пълни измишльотини, писани от деца на възраст 10-12 години. Както и да е. Важното е, че сериалът го има и нас ни радва. Всички останали... пасти да ядат! Grinning

Скрит текст:
https://www.google.com/amp/s/trud.bg/amp/%25D1%2581%25D0%25B2%25 … 0%25B8%25D0%25BD/

Не знам ще ви се отвори ли, но се посмях на повечето от нещата по начина, по който са описани и споделям с вас. Joy
Поредицата е твъъърде дълга, но продължаваме да я гледаме - мазохисти сме феновете Satisfied

# 592
  • Пришълец
Бро, точно. Все едно някакви тийнейджъри ги пишат тези статии, че са такива смехотворни Joy

# 593
"Еда: Мразя тв, Серкан Болат!
Серкан : И аз те мразя, Еда Болат!
Еда:Йълдъз!
Серкан :Болат!
Еда : Йълдъз!
Серкан : Ще видим"

Eто защо Керем и вика във видеото по инстаграм ''Ерчел , Ерчел '' , сигурно иска да и казва Ханде Бурсин Grinning

# 594
  • Кърджали
Добре дошъл в клуба Серкан Болат

Енгин: Вай, приятелю, днес за мен е исторически ден. Този ден заслужава да се празнува всяка година, Серкан. Серкан Болат ми повери компютъра и телефона си. Не е за вярване.
Серкан: Енгин, днес си моите очи и уши, ясно ли е.Става ли? Имам нужда от  теб.Ясно. Затова имейли, скици, ще правиш всичко все едно аз съм го направил.
Енгин: Хубаво де братле, ама не разбирам, защо трябва да го правя всичко това?
Серкан: Защото си най-добрият ми приятел. Само теб имам.
Енгин: Проклет да си.А аз си мислех, че ще прекараме един ден в приятелска обстановка.Да ме беше прокълнал, щеше да е по-добре.Да му се не види.А и какво търсим в закритият басейн? Виж какво хубаво е времето навън!
Серкан: Госпожа Дениз! Ако госпожа Дениз ме види гол по бански знаеш ли какво ще ме направи?
Енгин: Имал си основателна причина, да.Но братле, ти няма да издържиш без да работиш.Хич не се самозалъгвай.Няма да минат и 10 минути и ще си поемеш работата.Познавам те VА и имам нещо, което трябва да проуча.
Серкан: Ще изпратиш ли мейла? Трябва да го изпратиш!Изпрати веднага мейла за проекта Атеш.
Енгин: Ох, Серкан, знаеш ли ,проклинам онзи първи ден в който се запознахме,братле!
Серкан: Нито си първият,нито ще си последният.Добре дошъл в клуба Серкан Болат.Ще си взема нещо, искаш ли  нещо за пиене?

# 595
  • София
Дружбата на Енгин и Серкан е голяма работа. Признавам сценаристите. Голям смях пада. А Енгин как търпи Серкан, не знам. Все пак е мъж, надали припада по погледа, баклавата и челюстта на Серкан. Grinning

# 596
  • Кърджали
Ефекта Еда Йълдъз

Скрит текст:
Енгин: Хайде, заповядай. Моля, заповядайте, новата секретарка на Серкан Болат – Енгин Сезгин на телефона. Как мога да Ви помогна?
Еда: Енгин?Серкан защо не си вдига телефона?
Енгин: Забавлява си се той
Еда: Забавлява ли се?Добре..Добре, до скоро.Полудял е май. Или се опитва мен да подлуди.Излизам.Излизам, Керем
Еда: Енгин!
Енгин: Аааа, Еда. Здравей!Какво търсиш тук?
Еда: Къде е Серкан?
Енгин: Серкан…Тук някъде..Преди малко беше тук..Отиде някъде натам… Сигурно ще се върне след малко
Еда: Забавлява се, така ли?
Серкан: ЕДа…
Еда: Серкан, какво правиш тук?
Серкан: Моля Еда?
Еда: Какво правиш тук?
Серкан: На почивка съм, Еда. Ти какво правиш?
Еда: Опитваш се да ми докажеш, че не си работохолик ли?Не се и опитвай, няма да се хвана.
Серкан: Не, Еда..Аз… За пет години осъзнах много неща. Най-важното е, да не правя работата по-важна от всичко.От съветите ти.
Еда: Аха..Правиш че не работиш, а Енгин ти върши работата ли?
Енгин: Убиха ме, умрях, оффф
Серкан: Оффф, оффф, тоест off- ден Еда
Еда: Тъй да бъде.Аха..Така да бъде…
Енгин: Серкан, какво правиш ти? Ума ли си загуби? Момичето е умно, виж, всичко разбира.
Серкан: Между другото, може да загубим проекта Атеш
Енгин: И защо, братле?
Серкан: Казах на хората че ще влезна в сградата с булдозер.
Енгин: И защо каза така, братле?
Серкан: Има ли значение защо? Има ли значение защо? Защо съм тук?Защо ще влизам в леден басейн? Защо съм гол?Защо съм по бански?Защо не работя?Няма  „защо“ вече.Няма!
Енгин: Това може ли да го наречем „ефекта Еда Йълдъз“?
Серкан: Еда Йълдъз ефект. Колко е часа?
Енгин: 14:12
Серкан:В 15 имам среща.Трябва да я отмениш.
Енгин:  Аз ли ще го направя?
Серкан: Ми кой ще го направи, Енгин?Да…Да…Натресе ми Ердем, видя ли.Ердем ли, Лейля ли? Трябваше да изберем Лейля! Казах ти, трябва да изберем Лейля!Какво толкова ти е направил бащата на Ердем, не разбирам.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:59 от Aлекcандрa

# 597
Ново - Ханде:

П.С.
И като ви остане време пуснете един глас на нашите - http://www.murexdor.com/vote

Керем в Aynen Aynen (6 сезон на BluTV )

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 17:22 от mi_si

# 598
Черешка Flowers Cherries Sparkling Heart

Ново видео от Ханде за Kansersiz Yasam. Страхотна инициатива!

https://www.instagram.com/p/CQi-QW7gDav/

https://twitter.com/SamiJ12/status/1408430979723694085

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 17:32 от midnight__sun

# 599
Ханде е „Посланик на добрата воля“ на Асоциацията за живот без рак.❤👏 В рекламата тя призовава за подкрепа на пациенти с рак и техните семейства. Както знаете, майката на Ханде-Айлин Ерчел се бореше с рака и за съжаление почина през 2019 г.😥 Сигурна съм, че за Ханде тази кампания е много важна и я приема присърце. Аз също смятам, че това е страхотна инициатива и при първа възможност ще даря. Хората в Турция могат да направят дарение като изпратят СМС на номер 4381 с текст KAHRAMAN (герой), а от чужбина може да се дари на следния линк kayd.org.tr/bagis/. Заради големият наплив на желаещи да дарят, сайтът се е сринал, но скоро ще бъде наличен отново.🤗
Скрит текст:
Ето и какво е написала Ханде под поста си в Инстаграм(линк-https://www.instagram.com/p/CQi9nmVgoNG/?utm_source=ig_web_copy_link).

Винаги съм искала да играя истински герой…
И аз, Ханде Ерчел, съм пред вас като герой на Асоциацията за живот без рак.
Вашата любов ме доведе до тук. Сега е моментът да прегърнете нуждаещите се с тази топла любов… Този път искам да споделя главната роля с вас, защото стотици семейства на Асоциацията за живот без рак чакат нашата подкрепа.
Всички можем да бъдем герои колкото стойността, която добавяме към живота на другите…
И вие изпратете СМС с текст KAHRAMAN na nomer 4381… Нека заедно създадем истински герои, които спасяват животи.
Безкрайно благодаря за обичта и подкрепата ви. Добре, че ви има. ♥️ #kahraman4381

Много съм щастлива и горда да бъда героят за Асоциацията за живот без рак в този филм. Когато трябваше да знам, че животът продължава, независимо от всичко, научих за асоциацията „Живот без рак“. Видях, че те отвориха отделения в болниците за лечение на хиляди от тях, осигуриха психологическа подкрепа на деца и техните семейства и помогнаха на стотици хора да станат донори на кръв и стволови клетки.
Всичко това ми напомни, че като приемам нещата, които не мога да променя, трябва да използвам силата си, за да променя нещата, които мога. Всички можем да бъдем герои колкото стойността, която добавяме към живота на другите. Започвам тази история, изпращайки първия СМС на номер 4381 с текст KAHRAMAN (герой), за да напомня, че семействата, подкрепяни от Асоциацията за живот без рак, са наши…
Тези, които искат да дарят от чужбина, могат също да окажат подкрепа от линка в био-то на @kansersizyasam Асоциацията за живот без рак.
...Знам, че не съм сама ... Можеш да бъдеш нечий герой, като изпратиш съобщение до 4381.
Много благодаря за вашата любов и подкрепа. Късмет. ♥ ️

https://twitter.com/didakaymaz/status/1408450276814725122?s=20
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 19:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт