Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 35 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Ай, здравейте момичета! Много емоции тази серия е имало, аз не успях да я изгледам, включих се в началото, но батериите ми изключиха, нещо много бизи ми е седмицата! 🌐
Май, ще изчакам бг превод и тогава ще дам коментар!
Прекрасни коментари на много от вас за Серкан: уж не е готов за баща, а действията му като на баща, безкрайно влюбен в дъщеря си! Прекрасна Еда и красива!!! От малкото сцени, които изгледах мама Айдан ми е трън в подметката - симпатизирам на Кемал и това неуравновесено тийн и превзето поведение ми е малко"оф", ама тя май е в ролята на "маалата" и препускащата по баджаци Мело нещо натам ми бие. Ердем защо пак е там и какъв му е замисъла си остава непонятно за мен. Двете млади попълнения са сладки, не знам последно скарани ли са, но ми идват свежи, предпочитам тях пред Ердем, Айдан, Мело и Айфер.
Веднага да кажа,че съм за шапката със силуетите, макар да не гледах сцената, много "ах" ми изглежда - романтика на фона на морето и залеза винаги е ок! Макар и влюбените Керемови погледи на наградите, също ми харесват за шапка! Както решите, аз все ще съм доволна!
Дениз не ви ли е малко бг мамите и целия фендом - безвъзвратно влюбена в Серкан/Керем! 🤪🥰
Аз открих още един сериал за лятото! Островната приказка ще си я гледам! Допадат ми като двойка главните актьори, пък и Али Билгин е замесен(от това ли така ми влезе под кожата? Той е главен виновник и в "Кварталът на богатите")
Прекрасна петъчна влюбена и романтична вечер на всички! Заслужихме си я, след тази гореща седмица! 🌌🍸🍸
Весело лято на всички почиващи в момента момичета и на всички нас, на които ни предстои почивка!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 20:38 от Ели-mama

# 601
Някои от вас може и да го знаят. Не мога точно да чуя, но малкият Керем казва: "Naber, Bro?", а Големият отговаря: "Добре, че си мой"..
https://www.instagram.com/p/CQgmYJJDOij/?utm_medium=copy_link
Дано ви го отваря.. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 23:40 от Nalbantova

# 602
  • София
Привет, прекрасни! Flowers Hibiscus

След включването в последния епизод на сериала на изключителния момен с намирането на писмото в бутилка, което се оказа на Санем, героиня от друг невероятно успешен турски сериал отново с участието на Айше Кутлу, днес попаднах на едно видео, което минавам да ви оставя! Надявам се, че ще бъде интересно да го видят особено момичетата, които са гледали и сериала "Ранобудна птичка", защото видеото представя паралелите между отделни моменти в двата сериала! Възхитена съм за пореден път от таланта, майсторството и оригиналността на тази сценаристка! Как умело съумява да ни разкаже и да ни развълнува с вълшебни приказки за голямата и незабравима любов, за една неочаквана и принудителната раздяла, за затрогващи писма пуснати в бутилка в морето, за присъствието в тези приказки на малки и големи принцеси и принцове, със своите грешки, за една малка фея с името Кираз (каквато присъства и в двата сериала!), за морето, романтиката, изгревите, залезите и още нещо......

Видеото носи заглавието "Вярваш ли в съдбата?" приятно гледане:

https://www.youtube.com/watch?v=tnY7-Uwxpzw

Хубава вечер и прекрасен уикенд! Heart

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 22:47 от nrgmama

# 603
Много "вълшебно" видео, nrgmama.  Ами, Айше Кутлу такива ги прави.  А за паралела - ами нейни творения са си и двете, линква ги, и то пак и се получава - не плагиатства жената.  Ако плагиатстваше - нищо нямаше да й се получи. 

Само такова писмо наистина ли Санем е писала? Нищо чудно да го е взела от другия си сериал.  Че и Серкан това споменава - ако можех да пиша така добре като Санем.  Аз гледах началото на другия сериал, но нещо май не го догледах, че и там след 20 еп. смениха Айшето и почнаха бозите.  Но това ми се наби в главата - Санем как искаше да стане писателка и как мечтаеше - много въздействащ образ  беше създала Айше Кутлу.   За Ранобудната птичка, която беше като Свободен дух по БТВ, имаше преди време видео, че сериалът изкарал зрителка от Испания от много тежка депресия.

# 604
Здравейте, момичета. Попаднах на това видео в ютуб. Дали е истина публикуваното във видеото, за мен е ужасно?
Еда е интубирана и умира.
https://youtu.be/El0qUZ-foGQ

# 605
Не, Лидия, спокойно Simple Smile Не е истинско, от преди 8месеца е клипът и е събрано от различни проекти на нашите.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 01:38 от Nalbantova

# 606
Не, Лидия, спокойно Simple Smile Не е истинско, от преди 8месеца е клипът и е събрано от различни проекти на нашите.
Благодаря ти, Налбантова. Слава на Бога.
За добро утро малко снимчици.

Благодаря на всички за оформянето на темата и най-вече за преводите.
Прекрасен да е денят ни.

# 607

Добро утро! 💛
С пожелание за усмихната и спокойна събота!
Тази сцена ми разтапя сърчицето... Днес дали ще имаме фраг?

# 608
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден изпълнен с много положителни настроение и усмивки Wink

И ако спазваме традицията - довечера трябва да имаме фраг Wink

Wink

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 08:59 от mi_si

# 609
  • Пришълец
Да се надяваме, че фрага няма да е някъде около и след полунощ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 610
Аз мисля, че фразата "Не съм готов да бъда баща" е в началото на серията и следва едно голямо НО...Няма да спра да вярвам в Серкан...може би защото много вярвам и обичам Керем...

# 611
Здравейте,момичета!
Приятни почивни дни Heart

Мая също бързо трупа последователи Simple Smile

Отново препратка от Айше:
-и след това тя казала-аз не съм принцеса,аз съм обикновен човек;
-не принцеса,благодаря Ви .

# 612
Здравейте приятни почивни дни

# 613
Здравейте момичета, 💐
Пъръл и Ферит Simple Smile
Ето ги и в живота

Много са сладки Simple Smile
Башак е много свежа, излъчва чистота Simple Smile Хубава двойка са
И фенско творчество

# 614
Излязло е интервюто на Ханде и Гамзе за Magnet Quarterly.😍 Снимките са много хубави, а на някои присъства и Мави. Голяма е сладурана!💖
Ето линк:https://www.magnet.blog/post/er%C3%A7eller-ve-k%C4%B1z-karde%C5% … ba%C4%9Flar%C4%B1
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 14:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт