Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 35 950
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ханде Ерчел дефинитивно е най-красивата жена, която съм виждала! Purple Heart Sparkling Heart Blue Heart

И за баланс… Sunglasses

П. П. Ако снимките на Ханде са ви разгорещили, можете да се разхладите, подобно на Керем. Wink

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 13:46 от Бърборанка с розови очила

# 616
здравейте момичета знам че ще публикували снимки но и аз искам да се включа .
Hande е  посланик на Асоциацията за свободен живот от рак. Това е достойна за уважение жена, късметлия е Керем че среща жена като Ханде.
Надявам се много да са щатливи и папараците да ги оставят малко намира.

# 617
  • Пришълец

Колко е красива наистина...

# 618
  • София
Съвършена е, Марги! И двамата са…
Пу-пу, да не са им уроки!!! Heart

# 619
От Ханде

и в новия сериал на приятелката на Ханде Бурджу и Мелиса  гледат нашия сериал

Нова снимка на Ханде от 43еп

интервюто

Ерчел и неизразимите връзки на сестринството

Можете ли да ни кажете за най-щастливия си детски спомен?

Ханде: Един от най-щастливите ми детски спомени беше, когато ходихме на риболов всяка неделя като семейство. Цяла седмица очаквах с нетърпение пристигането на неделя. Обичах вълнението от съвместния риболов и бързането да подредим маса, когато се приберем у дома. Имам много различни спомени от онези маси, на които всички седяхме заедно. Може би именно заради тези спомени все още се възхищавам на неделните маси, на които семейството седи с часове, и на моето много ценно изобретение.

Гамзе: Живеехме в бутиков комплекс. Имахме голяма игрална група. Преди играехме игри в градината от рано сутринта до късно вечерта. Тези дни бяха красиви и всеки миг е много ценен за мен. Защото веднъж можеш да бъдеш дете. За щастие все още съм детска.

Кой от семейните старейшини остави най-голямо впечатление върху вас?

Ханде: Майка ми е човекът, с когото бях най-впечатлен и най-много се възхищавах в живота си. Той е и архитектът на живота ми. На всяка стъпка, която направих, винаги съм се чудил най-много за неговото мнение, винаги съм чувствал неговата подкрепа най-много. Винаги е тичал след мечтите ми с мен, винаги ме е насърчавал да премествам границите си. Научих се да преживявам живота с неограничена любов, да оставам с надежда в най-трудните ситуации и преобразуващата сила на любовта и доброто от него. Усмивката му беше най-голямото ми вдъхновение, любовта му беше най-голямата ми сила и той продължава да бъде.

Джими: Майка ми. Моята личност, характер и начин на живот винаги са били вдъхновени от него.

Каква черта бихте искали да имате във вашия брат или сестра? С какви три думи бихте го описали?

Ханде: Гамзе винаги е много прозрачен; Той говори първото нещо, което му хрумне, казва го, както идва. Често много хладнокръвен, не реагира веднага. Друга характеристика, която той добави към себе си напоследък, е, че не говори по негативни въпроси. Той обръща голямо внимание на това, тъй като вярва, че негативната енергия на негативната ситуация, човек или субект ще дойде върху него, докато говори за това. Любимата ми черта на Gamze е, че тя не увеличава нито един проблем, че не иска да има място в живота си и не се тревожи за това. Иска ми се да имах тази функция.

Гамзе: Ханде е много искрен и искрен, от друга страна, не мога лесно да подгрея всички. Бих се радвал да имам тази функция. Мога да опиша Ханде като решителна, искрена и уверена в себе си личност.

Въпреки работата в различни области, виждаме, че винаги се подкрепяте. Как се мотивирате един друг да бъдат по-добри?

Ханде: Вярвам, че тези, които имат братя и сестри, особено сестрите, винаги имат по-голям късмет в живота. И за мен е. Няма човек, който да ни познава по-добре, да мисли повече и да ни защитава повече един от друг.

"
Той е с мен във всичко, кара ме да чувствам подкрепата му, а аз винаги стоя зад него и се опитвам да го подкрепям, доколкото мога. И сега, Blue е добавен към тази специална и силна връзка. Между нас тримата има любов и неописуема връзка, която не мога да сдържа. Когато Гамзе стана майка, а аз станах леля, връзката ни в сестринството се премести в друго измерение. Растем заедно с Мави и откриваме аспекти един на друг, които никога преди не сме знаели.

Кой от героите, които сте съживили досега, най-много ви напомня за Гамзе? Кои функции сравнихте?

Ханде: Гамзе всъщност е много уникален герой, за разлика от всеки друг. Най-вече обаче мога да го свържа с говангелския персонаж, който играх в „Пръстенът“. Мюде беше хладнокръвен персонаж, който подобно на Гамзе никога не показваше тъгата си, не обичаше да показва крехките си страни пред хората и се опитваше да реши проблемите си в себе си.

Има ли псевдоним, даден ви в семейството ви? Ако е така, откъде идва?

Гамзе: Всъщност нямам псевдоним, но имам много спокойно отношение към събитията и съм хладнокръвен. В тези случаи винаги казвам „нищо няма да се случи“. Винаги ми казват: "Нищо няма да се случи, Гамзе".

Ако Ханде се премести в чужбина по някаква причина, какво би ви липсвало най-много, кога ще ви липсва най-много?

Гамзе: Къщите ни са много близо в Истанбул, но и двамата с Ханде сме много заети и можем да се срещаме само един ден в седмицата. Но само да знаем, че сме близо е достатъчно. Правим плановете си заедно, той няма да отиде никъде без мен. Щях да усещам отсъствието ви всяка секунда.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 15:07 от sani1212

# 620
Не стига, че навън е адска жега, ами и вие слагате такива снимки на Ханде... Не знам за вас, но аз отивам да си слагам главата в хладилника.

# 621
Коментара на Керем

# 622
Фен пита Керем в Тутър дали ще гостува в предаването на Ибрахим Селим, където наскоро и Ханде гостуваше. Отговорът на Керем:"Обичам изненадите...още повече обичам да правя изненади...нека да видим". 🥳 Значи скоро да очакваме епизод с него!
Скрит текст:

Още един туит. Питат го дали той е извикал "Гамзее", когато тя излезе на сцената по време на награждаването и той отговаря "Вярно е Wink"
Скрит текст:

# 623
  • София
Керем обичал изненадите, още повече той да ги прави. Виждаме какви пакости прави на сета. Представям си тогава изненадите, които сътворява за Ханде… Само ще си гадаем обаче! Grinning

Отсега бас ловя, че той ще избира само Ханде… Сещате се, предполагам, за тази част от интервюто при Ибрахим Селим. Wink

# 624
  • Пришълец
Това тяхно "аманъм" винаги ми е звучало като ашкъм Stuck Out Tongue Winking Eye
И се смея много като се сетя за една наша съфорумка и обръщението към бебето й - Аманъмчо. Joy Тя ще се разпознае ако ни чете все още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
Хубави снимки, ама Хандето като почне да се чекне ми е малко too much. Преди в колата, сега с черния клин ми идва извън добрия вкус! 😕🤨🙄 Иначе снимката в профил и крак, клонящ към безкрайност е "уаууу"✨😍

# 626
Ханде е просто феноменална. Relaxed Heartpulse За мен по-красива няма. Wear Crown

# 627
  • София
Фрагман нерде?

Ей така го чакам…

# 628
Ханде за списание “Magnet”
Невероятна е за пореден път ще го кажа Керем е истински късметлия с Ханде. Тя е божествена.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт