Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 35 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Това не е ли леко допълнен стария фрагман 🙄

# 632
Мави ли се появява на клипчето като още по-малката Кираз?

# 633
  • Кърджали
Айдан: Как така няма да бъдеш баща на собственото си дете?
Еда: Егоист
Айфер: Нямаме нуждаа от парите му
Еда :Безсърдечен
Сейфи :Мускулестият ви син не вдига телефона
Айдан : Защото му търсим сметка
Енгин : Това няма да свърши тук.
Серкан и Еда : За мен свърши. Не искам да чувам нищо повече
Айдан :Сейфи, и ти ли виждаш каквото и аз? Не вярвам на очите си!
Кираз; Почнах да те харесвам, Серкан Болат!
Айдан :Този моя келяв син не е прекарал изобщо време с детето си досега
Еда :Според мвн ти се върни у дома, и при работата
Енгин : Още ли обичаш Еда
Серкан :Да.
Енгин : Обичаш ли Кираз?
Серкан : Сега ще ме изслушаш.

# 634
  • София
Фрагманите много ми харесват - само човъркат любопитството ми, но нищо не издават. Очаквам силен епизод, защото Серкан вече знае, че е баща на Кираз и тепърва ще видим реакцията му и осъзнати сцени на баща с дъщеря. Интересно ми е как ще кажат на Кираз кой е баща й. Нейната реакция каква ще бъде…  Simple Smile

Алекс, благодаря за превода! Kissing Heart
За теб > Chocolate Bar.

# 635
Не ми прилича на Мави.

Сигурно Серкан и Кираз ще изпращат писмо до баща й астронафта, да се прибере за рожденият и ден.

# 636
  • Пришълец
В първия момент определено ми заприлича на Мави, но може и да не е...

# 637
Момичета, сайтът за сваляне отново ми правеше проблеми, едва сега да успях да изтегля фрага, отивам да слагам субтитри
Едит: Фрагът с бг субтитри
https://ok.ru/video/2435668969996  
Още един паралел: преди Серкан гледа как Еда помогна на Айдан да направи крачки извън дома си, а след години гледа как Еда помага на детето им да направи първите си стъпки

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 23:15 от ally.yor

# 638
  • София
Добър вечер, прекрасни фенки на серияла ни! Flowers Hibiscus

С благодарност към Али и Алекс за бързата реакция и превода на новия фрагман, оставам с едно мрачно усещане, че ще имаме драма и тя ще е свързана с дълго пазената от страна на Еда тайна - Кираз! Твърдата позиция на Серкан, както и присъствието на тези четиримата (в 13 секунда) с папка, която подават на Еда, някак ме връщат към написаното от мен преди дни и това определено никак не ме радва! Настина силно се надявам да не ни хвърлят следващите епизоди да гледаме безумни и безсмислени съдебни битки, скандали и разправии за детето! Защото тогава любовта ще изгуби поредната битка! Heart

Съжалявам, че така песимистично точно преди сън, но такова усещане остави у мен фрага! Цялото това крещене на Айдан, на Айфер, лутане, търсене и тези четиримата - просто така си представих нещата! Пак казвам, надявам се да не съм права, остана малко до края, не ни се гледат драми, нали?! Broken Heart

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 639
  • София
Споделям с вас едно видео, което ме докосна. Heart

Изгледайте го! Няма да съжалявате. Wink

# 640
Nrgmama, първо да ти благодаря за клипчето с паралелите между Птичката и "Почукай на вратата ми" от вчера Heart Много майсторки беше направено! За съжаление затвърждава усещането ми, че Айше използва "скелета" на предишната си творба и ако действително е така, в следващите епизоди ни чакат доста драматични моменти, както и ти предполагаш. Не знам дали сега лятото им е моментът Rolling Eyes

Иначе Неслихан дори и само от фрага успя да ме напрегне с преиграването си. В началото на сериала престорената Айдан ми допадаше много, но от известно време в комбинация с неблагодарното ѝ отношение към Еда направо си ме дразни Hands V

Иначе да се изкажа по последния епизод, че нали ми е традиция още от еп. 1... Най-много ми харесаха песента на Башак по време на финалните надписи и писмото на Санем. Въпреки че за второто съм с леко смесени чувства, защото и самата Айше си написа, че историята, която е искала да разкаже чрез писмата в "Птичката" е била друга... от една страна е признание към невероятния образ на Санем Heart Exl (впрочем, днес стават точно 3 г. от началото на "Птичката"), но от друга си е малко подмяна... Както и да е.

Второстепенните герои започнаха да ми стават все по-симпатични. Фаворити са ми Енгин, Пъръл (когато помага на Еда най-вече) и Дениз Joy Този път дори Ердем ала Тупак Шакур беше ок. За Еда и Серкан обаче продължавам да смятам, че ни представят раздялата им и 5-годишния скок по не най-убедителния начин. Поведението на Серкан тотално компрометира първия сезон и чудесата, които любовта на Еда направи с роботчето, затова и разчитам, че Айше правилно си е разпределила дизи силите и реабилитацията на Серкан ще започне още от следващия епизод Hands Pray

# 641
  • София
Тук Керем ме удари в имоциито. Cry

Не знам дали се трогвам толкова, защото той (Керем) плаче или цялата история с Кираз ме е докоснала по начин, който не предполагах и ме кара да съпреживявам всичко с тях тримата - Кираз, Серкан и Еда. Но имам големи очаквания от тази сцена и нямам търпение да я видя цялата. Broken Heart (Казват, че сълзите пречистват. Нямам нищо против да поплача малко. На нашето филмче може. И на Керем му давам да ме разплаче.)

За лека нощ ви нося една от любимите ми сцени от последния епизод. Ще се учудите сигурно на избора ми за любима сцена, но…  в тази сцена има толкова много осъзнати и неосъзнати чувства, че ми действа страшно емоционално. Усещам болката на Еда, смесена с майчината й обич към най-скъпото й - дъщеричката, желанието й да опази щастието на детето си, да не позволи на това невинно създание да страда. Усещам любовта й към Серкан, която не е намаляла с годините, напротив - все така силна и всепоглъщаща е. Любов, която едновременно ти дава криле, за да полетиш, но и те наранява. Серкан, който изпитва неосъзнат копнеж да бъде щастлив. Да премахне стените, които сам издига, които му пречат да бъде щастлив, да се освободи от всички задръжки, да се довери на тази, която винаги е вярвала в него, да повярва, че заслужава щастие… И Кираз, тази малка надежда, този лъч светлина, олицетворение на една голяма любов. Това дете, което все още не знае, че е открило своя баща. Баща, който е цяла вселена. Сложен характер. Трудно е да го разгадаеш. На пръв поглед е строг и безпардонен, но опознаеш ли го - ще го харесаш. А успееш ли да се докоснеш до сърцето му, оставаш там завинаги. Серкан може да научи Кираз на много неща. Просто трябва да си позволи да я обича и да допусне, че и той може да бъде обичан не от една, а от две прекрасни феи. Крайно време е Серкан да повярва в думите на баща си - Алптекин му каза, че един ден Серкан ще бъде страхотен баща… Heart

Стига толкова приказки. Ето ви сцената в няколко гифчета. Лека нощ от мен! Nature Stars

“Ти можеш да откриеш всичко, Серкан Болат. Оставила съм ти следа. Бързо ще ме намериш.” Shoe

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 02:38 от Бърборанка с розови очила

# 642
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с усмивки и добро настроение Wink

# 643
  • Кърджали
Дибро утро!
За мен всъщност Серкан ега си е точно Серкан от първите серии на първинсезон. Винаги оървата реакция му е "не, не може, не искам" и после бавно бавно му увира главата. А хората не се променят много. Та сега и свързано в Кираз пак първата му словесна реакция е "не искам" докато всъщност думите и несъзнателните му действия не си противпречат. Накрая и съзнателно ще каже" искам".

Не ичаквам Серкан лично да поиска да отнеме Кираз от Серкан. Може би ще се заведе дело да бъде вписан като неин баща (в момента никой не е вписан като баща).
Вече ако Айдан на своя глава не рвши да прави нещо вместо Серкан. Но мисля че той би трябвало да я спре.

# 644
Добро утро!

Айше май пак ни пусна на пързалката с този фраг - предполагам, че краят на втори фраг ще е край и на серията и пак една седмица да се побъркаме от догатки...

А за водене на дело за попечителство дори и не помислям...тези тримата с папката според мен са за договор за някой от проектите им и Серкан може да им е обещал булдозер...

На мен хич, ама хич не ми харесва Серкан да бъде тестван относно бащинство, не само той, а по принцип...Априори Еда е готова  за майка, без тест, без дори бащата да знае, а Серкан трябва да покрие нейните показатели...Нима за нея работата не е важна - по цял ден Мело и Керем тичат след Кираз, а за Серкан седи с калкулатор в ръка и отчита колко минути е с Кираз...

Общи условия

Активация на акаунт