Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 35 924
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пришълец
Съгласна съм, Алекс. При Серкан не за пръв път думи и действия са в противоречие.... Пък има и друго. Това както казваш си е Робота от първите епизоди, героя на Айше Кутлу. А с поредната смяна на сценаристи поизмениха и характера му. Искаше деца по едно време.  С Еда мечтаеха заедно за бъдещето. Сега въпреки, че се опитвам да го оправдая с болестта му пак не успявам и ми е някак нелогично при положение, че детето вече го има и той е оздравял да е така несигурен. Rolling Eyes

# 646
  • Кърджали
Те с толкова смеми на сценаристите така бяха промвнили Серкан, че наистина сега е  а светлинни години от онзи  клйто па на юен ми беше прекалено сладникав. Не знам, чакам да видя как Айше щще напише тази промяна и узряването на Серкан, че няма кой да го пита готтов ли е, не е ли. И детето го има, и обичта към него я има вече

# 647
  • Пришълец
И на мен по едно време ми идваше твърде сладникав, а такава голяма промяна ми е някак нереална ...

# 648
Здравейте! Напълно наясно съм,че фраговете са изрезки оттук -оттам и нищо не е каквото изглежда.На Серкан все някоя фея трябва да му оправя настройките, първо Еда , сега Черешка. SatisfiedTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover
  Хубав ден!

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 13:11 от Mery18

# 649
Flowers HibiscusЗдравейте и от мен в Неделя!
Празничен ден, и ми се иска вече да спрем с противопоставянето на героите. Те са такива, каквито са! Грешки има и от двамата къде простими, къде не ... Според мен всеки от тях трябва да направи своя компромис за да я има любовта и с любов да се отдатат на детето си. Крайно време е да празнуваме ... Tadaпърво рожденния ден на Кираз, Violinпосле SaxophoneRevolving Heartsпобедата на любовта!
https://www.facebook.com/GonulleBirDunyalarAyriOlsaDa/videos/159290422758805/
Хубав де е деня Ви!
P.S.
Подари си...
Подари на душата си нещо,
за което отдавна жадува...
Топла ласка, вечеря на свещи,
две - три думи, които си струват.
Късче вяра, във нещо забравено,
 ...две мечти, като ново начало,
порив дълго, дълго сподавян,
и надежда за истинско цяло.
Подари си онези копнежи,
от които косят се краката.
И... пази ги, топло и нежно,
докогато вървиш по Земята.
Петя Кръстева

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 13:30 от Yassy_N

# 650
  • София
Умопомрачителна Ханде! Heart Eyes

(Ханде е добавила снимката в профила си в Инстаграм, като е сложила хаштаг “любимата ми”. Наистина е красив кадър. Знам, че изглежда леко размазан, но това е умишлено. Заснет е на дефокус. Wink)

# 651
Умопомрачителна Ханде! Heart Eyes

(Ханде е добавила снимката в профила си в Инстаграм, като е сложила хаштаг “любимата ми”. Наистина е красив кадър. Знам, че изглежда леко размазан, но това е умишлено. Заснет е на дефокус. Wink)
Е, тук е като Афродита, родена от вълните! 🤯💥✨💖🔥

# 652
Gift Heart

Керем и Нил на сета днес Wink

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 13:51 от mi_si

# 653
  • София
Споделям моите любими снимки на Ханде за Magnet. Какъв крак, какво нещо. Естествената й красота граници няма. Замечтан поглед. Чаровна усмивка. Къдрици се веят. Морето. Аутфитът е топ. Цветовете. Всичко ми харесва в тези кадри. На това му се казва “pure beauty”. Sparkling Heart

# 654
  • Пришълец

Един от източниците на вдъхновение за Ханде Blue Heart

# 655
Бамбиииии Gift Heart

Sunglasses

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 656
  • София

Момичета, замислих се над думите на Марги и Алекс. Напълно съгласна съм, че това е истинският Серкан Болат. Не просто роботът от първите серии, а героят Серкан - такъв, какъвто Айше го е измислила. Същото важи и за Еда.

Еда и Серкан са образи, измислени от Айше, подобно на Санем и Джан. Тя им е вдъхнала живот и тя най-добре знае какви са в действителност те. Другите сценаристи не успяха да усетят това. Не успяха да предадат достоверно промените в характерите на Еда и Серкан, нито пишеха увлекателно като Айше. Истината е, че магията я има благодарение на Айше. Тя е тази, която държи магическата пръчица и в умерени дози ни разказва приказката на една фея с един робот.

Серкан винаги е бил обичащ и добър по душа, просто е неуверен в личен план заради събитията в детството му. Не знае какво е да бъдеш обичан и следователно не знае как да обича. Дълбоко в себе си се страхува да не бъде изоставен отново и наранен, затова на първо място не иска да се привързва, след което изоставя и наранява пръв. Посветил се е на работата си, защото в нея е добър и там той дърпа конците. Но в живота му се появи Еда, която неусетно за него самия влезе под кожата му и го промени. Серкан започна да изпитва непознати за него емоции. Започна да чувства, да се смее, да страда. Това го изплаши и затова на моменти беше груб и дръпнат с Еда. Но в един момент се предаде. Действа инстинктивно. Еда влезе в живота му и го преобърна. Но Серкан не искаше да живее живот без Еда. Причините за раздялата и за тези 5 години, в които е живял без Еда, все още са мъгла за мен. Но вярвам, ще ми се изяснят в течение на епизодите от новия сезон. Влюбеният и сладникав Серкан беше много сладък и чаровен, но действително твърде захаросан и нереален. Айше не ни го показа такъв в епизодите от 12 до 14. Серкан изживяваше любовта си с Еда, искаше да се промени, да бъде по-добър за и заради нея, но не винаги успяваше, учеше се, проявяваше характера си на робот и в никакъв случай не беше перфектен. Но си беше Серкан. Новите сценаристи направиха от него принца на бял кон, в което няма нищо лошо. Но това не беше Серкан Болат на Айше. Беше друг герой. Същото важи и за Серкан по време на амнезията. Това не беше роботът на Айше, а един груб и безпощаден мъж. Отново беше друг герой. Затова се радвам, че Айше се върна и върна настройките на героите си. Радвам се, че приказката ще завърши така, както започна - красиво, увлекателно, епично.

Няколко думи и за Еда. Еда на Айше е изключително добър женски образ. Младо момиче, отраснало без родители, отгледано и възпитано от леля си да бъде упорита, целеустремена, борбена и независима жена. Силна и със свободна воля. Жена, която не съсредоточава живота си върху един мъж. Жена, която има свои мечти и ги следва. Еда нямаше опит в любовта, когато срещна Серкан. Оттам идваха и грешките й. Тя беше все още не толкова зряла емоционално, изключително инатлива и първична в действията си. Но без усилия успяваше да впечатли всеки. Да намери обща приказка с всеки. Да се сприятели. Защото е добродушна, позитивна и искрена. В нея няма фалш, престореност и корист. Съгласи се да участва в плана на Серкан, не защото търсеша изгода за себе си, а защото се чувстваше виновна, че го е изложила и искаше да поправи стореното. Влюби се в него, но не беше сигурна, че чувствата й са споделени. Липсата й на опит в любовта я направи неуверена. Затова тя предпочете да събере Серкан със Селин и да напусне сцената, да си замине. Когато Серкан разкри чувствата си пред нея, Еда полетя. Всяко младо момиче на нейно място би постъпило така - би се впуснало с главата надолу в тази любов, случваща се за първи път в живота му. Без да мисли за последствията. Без да се страхува, че може да го наранят. Това младо момиче обичаше с цялото си сърце. Когато Серкан разби това сърце, Еда отново показа характер. Думите й в къщата на Серкан вечерта след раздялата им бяха много силни. За първи път усетих, че момичето Еда се превръща в жената Еда. И последвалите й решения да се върне в офиса и да работи за Ефе, да тормози Серкан, да бяга от него, когато той иска да говори с нея -  всичко това беша Еда. Борбата на момичето Еда с жената Еда. Еда на новите сценаристи не беше толкова неуспешен опит колкото Серкан, но все пак харесвам повече Еда на Айше. Особено Еда като майка. Вече се усеща емоционалното й съзряване.

Получи се дълго, знам. Но отдавна исках да напиша тези неща. В заключение искам да споделя, че харесвах момичето Еда, влюбих се в жената Еда, обичам майката Еда. Адмирации за Айше и за начина, по който пише. Адмирации за образите на Еда и Серкан! Heart

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 17:07 от Бърборанка с розови очила

# 657

https://www.gecce.com/fotogaleri-bige-onal-da-sezonu-acti/1

Биге Йонал на почивка с Арас Болут. Снимки споделени в Инстаграм от разходката им с лодка. в линка има още снимки.

Красива Ханде, но така не мисли ли, че толкова плът е пагубна с комшиите Rolling Eyes
На Керем му скриха баклавата да не мислят за едни работи кадъните им, язък за нас, а Ханде ....

# 658
  • Пришълец
Бро, на това се надявам и аз - приказката да завърши така както и започна. Красиво. С всички онези символи на любовта на ЕдСер и паралелите, които обичаме. /Снощния, който посочи Али много ми хареса между другото/. И е истина, че Айше върна първоначалните настройки на героите - и то не само на Еда и Серкан. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 659
Здравейте дружки ,
Хубави снимки на една хубава жена , но първата снимка от поста на Миси не ми харесва , много кокали на показ , сори .
Чакам с нетърпение епизода в сряда .

Общи условия

Активация на акаунт