Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 35 916
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Керем дали цял ден е така? 🐶

Редактирам се: последният коментар е мой 🙂
https://youtube.com/shorts/TAAEnOC4Cg0?feature=share
Да ви е забавна вечерта, момичета! 🙂

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 20:24 от Ели-mama

# 661
Добър вечер! Flowers Hibiscus

Минавам да сложа и моята любима снимка за Magnet. Афродита пасти да яде. Smiley

Не съм свикнала да е толкова тихо в темата. Стана лято и излязохте в отпуска. Satisfied

# 662
Да нагорещим малко вечерта .... Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1409209031898632193
Wink

П.С.
И да пуснете по един глас за нашите:
murexdor.com/vote

Gift Heart
ХанКер
https://twitter.com/i/status/1409062644376649728

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:20 от mi_si

# 663
  • Пришълец
Лято е, по-малко се задържаме тук Stuck Out Tongue Winking Eye
И пак не е много тихо, Слънце, щом за малко повече от седмица си изписваме тема Stuck Out Tongue Winking Eye

"Любимата" ми песен Joy Но пък са подбрани хубави моменти.

# 664
Нова снимка от еп. 42

Wink

Revolving Hearts

# 665
  • София
Не само е лято и сме “в отпуск”, ами реално нямаме нищо ново, което да обсъждаме. Фраговете не ни показаха нищо, за което да се хванем и чоплим. Този уикенд и нашите са много тихи. Като изключим интервюто и снимките на Ханде за Magnet. Керем явно снима комедийния сериал, а Ханде е с Гамзе на яхта за уикенда. Изловиха я вече, че е с другите момичета, въпреки че тя самата не качи нищо от женския уикенд. И от сета са много тихи, явно този уикенд не се снимат сцени за сериала. След като са само 11 епизода, си мисля, че може да имаме някоя сряда без епизод. Една седмица пауза. Те са доста напред, така че могат да си позволят повече почивни дни този път. Simple Smile

Зимата изписвахме една тема за ден-два, но тогава първо пишещите бяхме много повече, освен това бяхме в разгара на пандемията и времето беше лошо. Имахме епизод всяка седмица и имаше доста материал за обсъждане. Постоянно се притеснявахме дали ще ни спрат заради рейтинга. Следяхме конкуренцията. Почти всеки ден имахме някаква нова информация, която да обсъдим. Да не говорим, че недоволствахме заради сценария и самите ние се правехме на сценаристи. Нашите все още не бяха заедно официално и това също ни “мъчеше” - все търсехме под вола теле и се радвахме като журналистите, ако ги изловим в крачка. Сега вече ситуацията е далеч по-различна. Но пак сме доста активни, бих казала. Wink

Марги, взе ми думите - същото си помислих и аз. На тези страстни ЕдСер моменти вместо да сложат I see red, те сложили тази песничка. Но сигурно вече съм й свикнала, защото не ме дразни толкова. Joy

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:48 от Бърборанка с розови очила

# 666
При нас вече няма неизвестни... Всичко се знае, дори кога ще е финалът. Според турската Уикипедия:

.. остана да чакаме сватба и барбарончета Stuck Out Tongue Winking Eye
Gift Heart

Wink

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 22:02 от mi_si

# 667
  • Кърджали
Възможно е да имаме една сряда без серия. Вторият Байрям се пада юли, мисля че беше вторник и сряда. Повечето канали по времв на тези празници не излъчват сериали, а залгат на разни предавания. Та ще видим...

# 668
  • София
Какво ще правя, когато сериалът приключи, не знам. Не съм готова за този финал. Доживях да се тръшкам за турски сериал. За сериал изобщо. Никога не казвай никога. Яко съм се вкарала във филма, не ме е срам да си го призная. Но се радвам, че не съм сама. Една част от вас се чувстват като мен. На другите с повече акъл (с намигване го казвам) ви завиждам! Останалите ще имаме нужда от терапия след финала. Дано сте тук да помагате. Или направо отсега казвайте на какви розови хапчета сте, че да почваме и ние. Превенцията е добро нещо. Grinning

# 669
Миналата година май точно покрай Байряма м. август нямаше една седмица серия. Сигурно и тази година ще е така. Плюс, че някой беше писал, че Керем и Ханде пак ще избягат нанякъде по празниците за около седмица-десетина дни и вече са били планували лятната си почивка.

Аз вече чакам озет и снимки. Дано утре ги пуснат.
Това гоето видях от двата фрагмента епизода е разделен на 4 части горе-долу:
- Денят след признанието на Еда

Еда ще разкаже на Серкан и ще го чака да поеме отговорност. Тя ще се зарадва, когато той се върне в комплекса, ама той ще и каже, че е дошъл за презентацията, тя ще му каже, да не се навърта ноколо, докато не вземе решение иска ли да е баща или не. Той ще и каже, че не е готов и тя ще го прати да си ходи в офиса при работата. (А Серкан ще каже и на Айдан, че няма да бъде баща на биологичното си дете). Но същевременно ще има мили сцени с Кираз - връзването на обувките, целувката по бузата, "харесвам те Серкан Болат".

Послем имаме - Айдан, която ще крои планове "интрига is loading", Серкан ще говори с Енгин и Енгин ще го пита обича ли Еда и Кираз, Серкан ще прекара време с Кираз, ще пратят писмо до баща й ще гледа запис на Кираз - първи стъпки, как расте и важни моменти от тези 5 години и ще реве и ние ще ревем.

След това серкан ще чуе Еда и Кираз и вечерта ще почука на вратата на Еда да и обясни какъв му е проблема

Имаме и денят на рождения ден, украса, маса, ядене, пиене, подаръци и Кираз, която ще чака Серкан да се появи и той ще се появи и епизода ще свърши:

# 670
  • Монтана
Кукличке, обичам да чета твоите последователни разсъждения!
Благодаря!

# 671
Хубаво е, че имаме поне 2 фрагмента - за да си представим важните събития в епизода... разбира се може и да не е това последователността, аз само обобщих- това, което ни показаха и как ми се струва, че ще е, но не винаги познавам.

Иначе в интернет има и разни клюки, слухове, които ги няма във фрагментите и няма как да знаем дали са истина или не. Така че не ги включих по-горе.

Но ето това прочетох:

- Пъръл ще е тази, която ще даде записа с видеата с Кираз на Серкан и ще го разчувства.
- А Енгин ще му помогне да изчисти съзнанието си и да приеме възможността да е баща, като даде пример със себе си, че и той не се е чувствал готов дори и да е искал да бъде баща и ще го успокои
- Серкан ще се появи в костюм на астронавт и ще има прочувствена сцена, в която Кираз ще го пита защо не е бил с тях и къде наистина е бил през всичките тези години.

Кукличке, обичам да чета твоите последователни разсъждения!
Благодаря!

# 672
  • Пришълец
+1, Кукличке. И на мен ми се струва, че ще е много емоционален момента когато Серкан гледа видео с малката Кираз и заедно с него може би ще поплачем и ние.

Бро, ще става и по-тихо тук. Grinning Така е - лято е, всички си имаме живот извън форума, не си задаваме въпроси любов ли е това при ХанКер... но сякаш и вълненията покрай сериала при една част понамаляха. Така го усещам. Не си намираме какво толкова да чоплим Sweat Smile Обаче ако всички сме четящи няма да останат пишещи и лично аз без да мога да насмогвам с епизодите на този етап просто си разсъждавам въз основа на вашите постове и това, което уловя в Туитър. Satisfied

# 673
Мисля,че Серкан ще предложи парична издръжка за Кираз и Айфер по този повод  ще каже,че не им трябват парите му.
Силно се надявам да получим логично обяснение за поведението на Серкан бей,защото това отричане на детето си е направо отвратително.Разбираемо е желанието на Еда да иска Кираз да познава баща си и да има неговата подкрепа,но такава съпротива ...наистина любовта и трябва да е космическа за да преглътне всичко.То малко  като насила хубост не става.Може би му трябва още време да осмисли и приеме информацията.
Малко песимистични са ми размислите,но това на първи прочет.Спомням си ,че имаше снимка на Серкан ,облечен като космонавт.В това ми е надеждата.
Лека нощ и успешна седмица.

# 674
  • София
Керем беше казал, че е снимал емоционална сцена за 4-ти епизод. Дали е тази, в която гледа видеото с малката Кираз? Или ще ни изненадат и ще има още по-прочувствена сцена. Cry

Марги, сакън! Не ми се иска темата да опустява. Никак даже. Но… каквото, такова. Ясно е, че всички имаме живот извън форума и сега, когато ситуацията с Ковид се нормализира, животът ще започне да тече със старите темпове. Много пъти съм казвала, че не знам дали щях да загледам сериала, ако не беше пандемията. Дали въобще щях да се регистрирам и пиша тук. Но се получи хубаво. Simple Smile

Сериалът рано или късно ще свърши. Но… колкото по-късно, толкова по-добре. Grinning Шегата настрана. Ще свърши и ще ми липсва. Права си, че вълнението не е същото сега. Не защото сериите не са интересни. Напротив. Просто вече дните ни са преброени, така да се каже. Някак си това ни влияе според мен. Чакаме си финала. Няма я тръпката от неизвестното. И каквото и да е, знаем най-важното - Еда и Серкан ще се съберат, ще имаме щастлив край и много любов. Wink

Общи условия

Активация на акаунт