Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Кърджали
Още съм под впечатление на вчерашната емоционална вечер.
С две ръце подкрепям мнението на mary08 и за епизода ,и за церемонията.
Думите на Серкан, че не е готов да стане баща мисля,че ще са в началото на серията,след което ще настъпи просветлението.А може да го е страх да бъде баща,защото има ''светлия''пример на своя-хладни отношения,отчужденост,неразбиране,липса на каквато и да е съпричастност,доказване кой е по-по най,без грам топлота.Изобщо моделът на семейство е толкова сбъркан,че няма накъде повече.Серкан се страхува да не причини такава болка и на своите деца,може би.
Благодаря от сърце на Алекс за преводите.
И моето мнение е в тази посока. С такъв баща (отделно страховете от болесста, дали ще се завърне отново тази болест, и цялата несигурност на Серкан която е скрита зад неговото високо самочувствие в работата)  е разбираемо (за мен) това повтаряне "не искам деца". Той може и да си мисли че не иска, но обикна Кираз, видя се по усмивката му снощи, когато малката го прегърна... А и как прави всичко, което малката поиска. Тя си го върти на пръстчето буквално

# 541
Ханде и Керем на снимачната площадка преди няколко дни.
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1407990214409211904?s=20
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1407989393063923712?s=20

Ханде и Керем снощи на церемонията по "Златни крила".

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 12:58 от sani1212

# 542
Още съм под впечатление на вчерашната емоционална вечер.
С две ръце подкрепям мнението на mary08 и за епизода ,и за церемонията.
Думите на Серкан, че не е готов да стане баща мисля,че ще са в началото на серията,след което ще настъпи просветлението.А може да го е страх да бъде баща,защото има ''светлия''пример на своя-хладни отношения,отчужденост,неразбиране,липса на каквато и да е съпричастност,доказване кой е по-по най,без грам топлота.Изобщо моделът на семейство е толкова сбъркан,че няма накъде повече.Серкан се страхува да не причини такава болка и на своите деца,може би.
Благодаря от сърце на Алекс за преводите.
И моето мнение е в тази посока. С такъв баща (отделно страховете от болесста, дали ще се завърне отново тази болест, и цялата несигурност на Серкан която е скрита зад неговото високо самочувствие в работата)  е разбираемо (за мен) това повтаряне "не искам деца". Той може и да си мисли че не иска, но обикна Кираз, видя се по усмивката му снощи, когато малката го прегърна... А и как прави всичко, което малката поиска. Тя си го върти на пръстчето буквално

Подкрепям !!!!  
Аз ще добавя - Серкан се е САМОотгледал . Да !  При живи родители , изоставен на крехка възраст в някакъв пансионат без тях той е постигнал това ,което независимо ,че не на всички  им харесва .Плащали са издръжката  му , но това не ги прави родители ,не е достатъчно за едно дете . Дори в имението той живееше в отделна сграда /ако не греша /.Разчитал е и разчита единствено на себе си .

Еда е без родители , но  отгледана  и възпитана от леля си с много обич и разбиране . А ако я бе отгледала Мардинската баба ...  ?!?! Кой знае  на кой по ред прЕнс щеше да я предлага ..

Серкан -влюбва се ,иска Еда , а не иска дете !!!!
Любовта ,не те пита "искаш или не искаш " Тя те връхлита  като ураган  и както е в притчата "Любовта е сляпа  и лудостта я води за ръка "

Докато това ДА  си родител или НЕ е решение , отговорност . Нормално е Серкан да се съмнява дали ще бъде добър родител ,знаейки какво е преживял , а сега и коварната болест от която може би по чудо се спаси .

# 543
  • София
Hands Wave Мераба, къзларки! Hands Wave

Снощният епизод явно толкова ме е докоснал, че цяла нощ съм ги сънувала - Серкан, Кираз и Еда. А от сутринта ги мисля…

Честно казано, не искам сериалчето ни да приключва! Cry

# 544
  • Кърджали
толкова ми  ежега, че нищо не ми се прави...
Познавам те добре

Скрит текст:
С: Не е възможно да направим нещо такова. Разбра ли? Виж, в тази сграда акустиката, всичко е навързано.Ако едно нещо го няма, системата ще се срине.Кажи на шефа си че така ще го направим.
Е: Ти и роза? Какво правите в офиса ми?
С: Ще ти нося всеки ден по една роза докато не ми простиш,Еда.
Е: Тогава трябва да ми донесеш всички рози на света тогава, Серкан.
С: Тогава ще ти донеса всички рози на света,Еда. Много добре знаеш че ще го направя.
Е: Влудяваш ме.
С: И ти мен.
Е: Не искам! Не искам! Не искам такава ненормална връзка в живота си, какво не разбираш.
С: Нашата пък да бъде такава
Е: Няма да бъде. Не може .Няма я онази Еда дето се съгласяваше на всичко, край.Имам си други отговорности
С: И аз имам отговорности.Виж, трябва да съм на работа, а съм тук ,Еда. Нищо ли не означава за теб
Е: Пак ми говориш за работа…Винаги най-важна е работата за теб.Не осъзнаваш ли че заради тази ти любов към работата се разделихме.Вдигни си телефона
С: Няма
Е: Вдигни си телефона
Е: Винаги си намирал убежище в  работата си.Казваш ми че работата е това което те описва.Не може да идваш и да ми казваш че си зарязал работата .
С: Зарязах работата и съм тук, Еда
Е: Вдигни си телефона
Е: На лицето ти е изписано че е нещо важно. Изяжда те сега от вътре. Вдигни си телефона.Извинявай, но те познавам много добре.Де да не беше така.Ти няма да издържиш и два дни в Шиле,полудяваш от желание да отидеш в офиса.Вдигни си телефона.Хайде де, трябва да работя.Ще станеш ли?
С: Трябва да работим по скиците.
Е: Ти говори, уреди си работите, пък ще видим. Хайде.
С: Да..Тогава ще направим така. Ще кажеш на шефа си, че ако няма да е както аз искам ще дойда с булдозер и ще бутна сградата.Да, точно така му кажи.Добер, хубаво.
Е: Само това ми липсваше

После ще преведа още, ако  мозъка ми не се разтече от тази жега
Изгледах клип от награждаването снощи. Толкова сладки и толкова влюбени, без демонстрации, но любовта им се четеше във всеки жест, всеки поглед.

# 545
Стори на Ханде

https://www.instagram.com/stories/handemiyy/2603132739163187519/

Стига Ерчел, Ерчел. Да я прави бързо Бюрсин. Trollface

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 15:41 от midnight__sun

# 546
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Още ми ври главата от видяното снощи, а и от служебни ангажименти. Ще се въздържа от коментари докато не се поохладя, че иначе ще досипя още на Серкан.
За желаещите да се разхладят като мен ...

п.п. Само моят подпис ли стои така "смачкан"...Качих отново снимката, но няма промяна...

# 547
# 548
От продуцентите

MF Yapim
#GoldenWings Ödül Töreni’nde #SenÇalKapımı’daki performansıyla #HandeErçel “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alırken #KeremBürsin de “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Oy kullanan ve bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Sizi seviyoruz.

#GoldenWings На церемонията по награждаването на Sen Çal Kapımı, с представянето си Ханде Ерчел получи наградата "Най-добра актриса", а Керем Бюрсин спечели "Най-добър актьор". Голямо благодаря на всички, които гласуваха и ни подкрепиха. Обичаме Ви!

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 16:17 от midnight__sun

# 549

Перфектни Heart Eyes

# 550
  • Пришълец
...
Толкова сладки и толкова влюбени, без демонстрации, но любовта им се четеше във всеки жест, всеки поглед.
Заради това, че ни спестяват разни демонстрации ги харесвам още повече. Те погледите и жестовете им са достатъчно красноречиви, човек дори да не знае, че са заедно няма да е трудно да се досети докато ги наблюдава.

Гости, не е само твоя подпис. Онзи ден и Бърборанка се оплака от същото.

# 551
  • Плевен / София
Скрит текст:
...
Толкова сладки и толкова влюбени, без демонстрации, но любовта им се четеше във всеки жест, всеки поглед.
Заради това, че ни спестяват разни демонстрации ги харесвам още повече. Те погледите и жестовете им са достатъчно красноречиви, човек дори да не знае, че са заедно няма да е трудно да се досети докато ги наблюдава.

Гости, не е само твоя подпис. Онзи ден и Бърборанка се оплака от същото.
На нейният подпис толкова не личи...Моят е ... Disappointed Relieved

# 552
  • Кърджали
Марги, имаше един момент точно в края на разговора, преди да започнат снимките от всички журналисти.Ханде му казва нещо, обърната към нуего, той я гледа, очите им блестят... сякаш са само те двамата сами там...Това наистина и да не ги знае човек че са заедно  ще каже "тия са лудо влюбени един в друг"...

# 553
BellСъвсем скоро Керем Бурсин ще стане №3 с последователи в ИГ. Ще изпревари Джан Яман, който е зациклил здраво. /нека не съм разбрано погрешно от феновете му, но в последно време е известен само със снимките си с  Дилета Леоне/

BellНапълно заслужено за мен. Така, както и за Бурак и Арас.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:26 от st_ina

# 554
  • София
Самоцитирам се, за да добавя нещо - Дениз ще направи на Серкан това, което бг мамите бихме причинили на Керем, ако го видим по бански. Joy

Енгин: И какво правим тук в затворения басейн?
Серкан: Ако Дениз ме види по бански, знаеш ли какво ще ме направи…
Енгин: Имаш основателни причини.

С глас се смея на този диалог. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт