На море в България 2021 г.! - 3

• 54 482
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Не разбрах за кой южен плаж ми говориш, Пюр...
Важното е, че времето и водата се постоплиха...

https://weather-webcam.eu/webcam-ot-kiten-ujen-plaj-live-na-jivo-online-kiten/

Ето южния плаж в Китен. Ясно се виждат свободните зони с достъп до водата...

# 136
  • Сф
Не разбрах за кой южен плаж ми говориш, Пюр...
Важното е, че времето и водата се постоплиха...

https://weather-webcam.eu/webcam-ot-kiten-ujen-plaj-live-na-jivo-online-kiten/

Ето южния плаж в Китен. Ясно се виждат свободните зони с достъп до водата...
Същия.На него съм.Теснее ми нещо Simple Smile

# 137
Здравейте, моля за някакви идеи и препоръки за почивка по нашето южно по възможност Черноморие. От поне 8 г нямам наблюдения за нашите курорти и ми е много трудно да се справя с резервация за двама родители и едно дете на 12 г, всеки със своите си изисквания Simple Smile при това в последния момент.
Търся нещо в района на Приморско, Царево, Китен или евентуално Обзор.
За мен е важно да е спокойно и да не е много народ, да не е дълбоко морето и естествено плажът да е по възможност пред хотела. Или да не се ходи много, заради родителите ми. 
За съжаление за датите за които искам след 26 юли изискването ми за спокойствие са нереалистични. Но ако е някакъв тип  комплекс със плаж само за гости, веротно е възможно.

Ще съм благодарна за всяка идея, чета ровя и се хванах за главата Dizzy Face
Хотел Казабланка в Обзор, само че няма места от 26.07, а от 28.07  https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-blu-medjik … sort-obzor-24103/
Приморско https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-magnoliite-primorsko-19996/
и този, но е компромисен вариант https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-primorsko-del-sol-23514/
Свети Влас, но нямат включени чадъри и шезлонги. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-tiva-del-mar-sveti-vlas-19650/

# 138
Благодаря за предложенията!

Как е плажът на Нестинарка?

А в Приморско южния ли беше по-плиткия и дълъг?

# 139
В чуденка съм кой от двата хотела да избера за септември. Роял Гранд и СПА Каварна или Роял Бей Резорт. Една верига са но кой е по добре. Без деца.

# 140
Благодаря за предложенията!

Как е плажът на Нестинарка?

А в Приморско южния ли беше по-плиткия и дълъг?

Прекрасен е плаж Нестинарка. Огромен и широк с фин, мек пясък. В началото на влизане в морето има ивица от дребни камъни, след нея е плитко и с мек пясък доста навътре.

На Приморско южният е по-дълъг и открит. Често е с вълни.

# 141
  • София
Здравейте, момичета и момчета😀!
Аз с малко по-различен от хотелско настаняване въпрос, но си е по темата море(или по-скоро отиването до там)
В събота рано потегля е за Дюни, толкова отдавна се каним, че....
Миналата година ни се провали, сега се надявам на здраве, късмет и време.
Ще помоля тези, които са там или се завърнаха да споделят от къде минаха. Новини и приятели много ни плашат с ремонта и отбивката при Стара Загора.
Пътували по 8 часа, други стояли само на отбивката по 4 часа....
Никъде няма истинска реална информация, та отново си разчитам на вас.
По магистралата ли, по под балканския ли(не сме пътували оттам от млади, разбирай 25 г😆)
Благодаря Ви и хубава почивка!

Фаталина, много ми стана гадно, имам си отношение специално към теб❤️
Оправяй се, недей да го мислиш, за съжаление стават такива сакатлъци.
Много прекрасни оставащи почивки ти желая от сърце!

# 142
Във Фейсбук има група I see you КАТ АМ Тракия. Там е най-актуалната обстановка. И честно казано хич не е обнадеждаваща... Как я мислят тая работа не знам.

# 143
  • Sofia
Във Фейсбук има група I see you КАТ АМ Тракия. Там е най-актуалната обстановка. И честно казано хич не е обнадеждаваща... Как я мислят тая работа не знам.
Не я мислят, ако имаше с какво нямаше да го допуснат. Кога би било най-подходящото време за  ремонти по морската ни "магистрала", лятото, разбира се. 😊 И така, всяко лято! Simple Smile

# 144
Ние имахме известно забавяне и в двете посоки, но чак пък 8 часа. Едва ли беше повече от час. Тези хора за Дуранкулак през Бургас ли са пътували.

# 145
Здравейте, момичета и момчета😀!
Аз с малко по-различен от хотелско настаняване въпрос, но си е по темата море(или по-скоро отиването до там)
В събота рано потегля е за Дюни, толкова отдавна се каним, че....
Миналата година ни се провали, сега се надявам на здраве, късмет и време.
Ще помоля тези, които са там или се завърнаха да споделят от къде минаха. Новини и приятели много ни плашат с ремонта и отбивката при Стара Загора.
По магистралата ли, по под балканския ли(не сме пътували оттам от млади, разбирай 25 г😆)
Благодаря Ви и хубава почивка!

Фаталина, много ми стана гадно, имам си отношение специално към теб❤️
Оправяй се, недей да го мислиш, за съжаление стават такива сакатлъци.
Много прекрасни оставащи почивки ти желая от сърце!
Благодаря за хубавите думи! Относно пътя, не би трябвало да се притесняваш. Отбивката е преди Чирпан. Минава се покрай град Стара Загора и после пак се качваш ни магистралата. Ние въобще никъде не сме чакали. Просто като се отбиеш от магистралата по отсечката се кара с 60 км. На нас времето за път ни се удължи с 1 час, като при това около Бургас ни хвана голямата буря, която новодни части от града миналата събота.
Хубава почивка и чакаме отзиви от Дюни!

# 146

През последния месец пътувахме няколко пъти и по двата маршрута. Какво да ти кажа... Натоварени са по принцип, останалото е на късмет.
Ако можеш да си позволиш да пътуваш рано сутрин, трафикът е слаб и се кара нормално. През останалото време е на късмет просто. Вечер и през нощта не знам как е.
Гледай там приложения, каквото там има в интернет, които предупреждават за евентуални тапи и катастрофи.

# 147
  • There I was on a July morning
А кога се очаква да приключи този ремонт на магистралата?

П.П. Намерих информация - до 30-ти юли.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 21:15 от Скубиду

# 148
  • София
Благодаря на всички!
Още не можем да решим, но май по царския път ще си е. Ще  видя това във фейсбук, какво пишат хората и там.
Задължително ще се включа от Дюни😀

# 149
Благодаря на всички!
Още не можем да решим, но май по царския път ще си е. Ще  видя това във фейсбук, какво пишат хората и там.
Задължително ще се включа от Дюни😀
Подбалканският път минава през много населени места и нон-стоп има ограничения на скоростта. Не бих ти препоръчала да пътуваш от там. Ние често ходим до Казанлък и един два пъти се излъгахме да пътуваме по него. Е, няма такава мъка. Бавно, насрещно движение и доста камиони.

Общи условия

Активация на акаунт