Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 727
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
6 по БЕЛ в 12 без 5 Simple Smile Ох...

# 1 021
  • София
Е, аз се отказвам да натискам F5. Макар, че през 2017 резултатите излязоха към 20 часа в петък.
Отивам да пека пъстърва и да си сипя бирааа!!! За всичко друго ми е нечовешки топло...
Явно тази вечер оценка по химия няма да се появи.
Моля, покажете се септември 2007!!! Тогава много пишех, през 2008 като се върнах на работа почти спрях.

# 1 022
След като е поставил 4, явно има своите аргументи.
Тук обаче.пишат само родители и много малко учители.

Така е. Затова писах, че майката трябва да говори с учителката.

От личен опит го казвам. И аз имах драми с една от даскалките, която се заяждаше с моя син. Бях я помолила да му даде индивидуален проект, домашна работа, да презентира урок, да го изпита устно,  каквото и да е, да да си поправи двойката. Е, не щя и не щя. Само чрез писмено изпитване с отворени отговори. Творческите дейности се давали само на деца, които имали базисни знания по предмета. Казвам й: Г- жо, синът ми мрази вашия предмет (как да й кажа, че мрази нея?!) и не ще да учи по него. Дайте му да направи един макет, табло, мисловна карта, презентация…. каквото и да е, но да е творческо. Смятам, че така ще заобича вашия предмет и ще започне да учи. Дайте му шанс! Отговорът?- той не трябвало да обича предмета, а да има знания по него!!!! Да се смееш ли, да плачеш ли!

# 1 023
Ако не ги изкарат днес, има ли практика да излизат уикенда или остава за понеделник?

# 1 024
Zodiac Virgo
Моля, покажете се септември 2007!!!

# 1 025
  • Бургас
Аз искам да питам нещо различно... виждам познати никове... От вас да има писали и в темата за Августинчета 2007 ? 😁

И аз съм с друг ник и от много време неактивна.

# 1 026
mmm_, честит празник Flowers Four Leaf Clover

# 1 027
Моля, покажете се септември 2007!!! Тогава много пишех, през 2008 като се върнах на работа почти спрях.
Blush аз съм kalaka

# 1 028
  • В офиса
Аз съм вече на село и не се каня да проверявам нищо през уикенда.
И може би сега е момента да кажа БЛАГОДАРЯ! Благодаря на онези, които качват материали в 7-окласната поща. Благодаря, че ме упътихте за изпита за ПЧМГ и ме окуражихте да пробвам, въпреки че стока бе минал. Благодаря, че ми изпратите паролата на пощата, благодаря и че една от вас ми изпрати миналогодишните изпити на ПЧМГ, за хора които се хвърлиха за ден и половина в начинанието, без да знаем нищо, каквито бяхме, бе много полезно!

# 1 029
  • София
MianaNia честити точки! Дано и тези по БЕЛ и математика са такива!
mmm_, честит рожденик! Нека бъде здрав и да попадне сред ХОРА през новата учебна година!

Аз мисля, че едва ли днес ще излязат резултатите на 7.клас. Ще се срине сайтът на МОН при 10-ти и 7-ми в един ден. 😉 А и проверяването на големите приключи още в сряда.

ganis, абсолютно съм съгласна с теб.

# 1 030
Е, аз се отказвам да натискам F5. Макар, че през 2017 резултатите излязоха към 20 часа в петък.
Отивам да пека пъстърва и да си сипя бирааа!!! За всичко друго ми е нечовешки топло...
Явно тази вечер оценка по химия няма да се появи.
Като чета тук сега някак си се пренасям назад към 2007 година. Със сигурност доста от активните тогава сме тук. Разпознавам тук таме някоя мама. Стария профил си го загубих аз, но приятелите си ми останаха. Знам, че всички тръпнем и чакаме, така ми се иска всички деца да сбъднат желанията си.... От октомврийки 2007 съм. Бебето Кари стана невероятна тийнерджека, която много ми къса нервите, но и много ме радва. Системата не искам да коментирам, все търся добрите страни, но тук ударих на камък. Заради ковид аз волю неволю минах 7 клас отново. Тази образувателна система е тотално сбъркана. Ще се спра, защото не искам да влизам в спорове, уважавам различното мнение. Децата са ни страхотни, всяко е уникално само за себе си, трябва да ги подкрепяме, разбираме и да им помагаме. Няма никога да позволя някоя система да спъне или стъпка детето ми, а тази сега действащата прави  точно това с някой деца. Безумни учители, безумни наредби, безумни класирания.... Спирам момичета, стискам палци за всички и отивам на свиждане на много близка приятелка в болница.

# 1 031
MianaNia честити точки! Дано и тези по БЕЛ и математика са такива!
Силно се съмнявам, че ще са такива, а по математика дори над 65т. не очаквам.
Какво стана с биологията? Учудих се как 10 мин. на дете е отделила, като са 30 по 10 мин. то цял ден само биология ли ще имат.
Иначе при щерката днес са въранли учебниците и само се забавляват в час. Дори ходили с госпожата по БЕЛ до парка. Решили и си купили череши там,  тя се учудила, че не ги мразят.

# 1 032
  • София
1. А, между другото, оценките винаги се закръглят в полза на ученика.
2. Защо трябва да забиваш някого?
3. Още повече едно дете?!
4. Видиш ли, че е ученолюбиво, че се старае, дай му шанс, дай му криле!
Малко разбор с елементи на лично мнение:
1. Опитът показва, че това не е задължително. Даже наскоро питах тук дали това е упоменато някъде в наредба, но не е. Всичко, което не е казано изрично в наредба, учителите могат да не го направят - нещо, което наблюдаваме навсякъде и го коментираме от много страници. Злоупотребите са много, за съжаление.
2. С риск да се повторя, защото има "учители", които... (ще се изразя възпитано сдържано)... изобщо не трябва да бъдат в системата и трябва да им се забрани да работят с деца.
3. Когато си зла гад, която си търси лесен начин да си избива комплексите, децата са най-лесният таргет.
4. Виж т.3 ! За съжаление, както много пъти отбелязахме в темата, във всяко училище има такива "учители". Слава Богу, че има и от другия вид - истинските педагози, които наистина дават криле и от омразен предмет, превръщат в любим такъв.

Моля, покажете се септември 2007!!!
Със същия ник съм и много се радвам, че тук виждам не една от вас от тогавашната ни тема Gift Heart !

Ах тииии, под прикритие

# 1 033
Понеже и аз се завърнах тук след 14г, си мислех вчера дали пък сред Вас няма от бременеещите с термин 2007ма...

# 1 034
  • Варна
Ние сме от юнчетата 2007 Simple Smile
На математика чакаме над 70 ужким (по негови думи на 1 модул отлично, на 2 модул само 1 напълно решена задача, на тортите има аритметична грешка, иначе е верен методът, но е изписал 3 страници по мое указание да пише всичко, което се сети по задачата. Та знам ли, като чета как трябвало да дават макс точки?

Общи условия

Активация на акаунт