Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 715
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Момичета, ама моля ви се, тези птиченца да вземат да си уеднаквят мненията, защото си счупих клавиша от рефрешване, а е само 11 часа. До 17 часа от нерви може и клавиатурата да я дочупя, а е служебна Laughing

# 796
Аз се съмнявам да публикуват резултати по-рано, даже и да са готови. Ние днес чакаме резултати и от изпита за способности, но нищо още. Резултатите на четвърти клас в последния ден бяха публикувани,  даже към 15 ч. май беше. Нарочно го правят според мен, не си дават много зор.
Моята дъщеря вчера имаше РС и учителката по БЕЛ ( тя е проверяваща) също каза, че са приключили с оценяването и сега трябвало някаква техническа проверка или нещо подобно да се направи. Бях в движение и не успях да чуя точно какво техническо нещо беше, но тъкмо да се позабавят до 28.06 до по-късничко. Още нерви ни трябват. Simple Smile

# 797
  • София
Значииии - много сте продуктивни - докато ви наваксам и стана обядGrinning Моя хубостник е оформен почти по всичко, ще е пълен отличник, ако госпожата по ИИ се смили и му пише 6. Макар че като зная как рисува...Grinning

Малко странен ще ви се стори въпроса ми сега, но ме тормози - чета за децата ви - интереси по това, иска да учи онова, спортува трето... Моя кога учи не зная, тренираше таекуондо и плуване, но всичко приключи, отказа се и ако може ще си ляга с PСто и да играе насън - само това, tic tok, youtube го интересува DisappointedКарали ли сте детето ви да направи нещо за себе си - да излиза, да спортува "насила", защото вие смятате, че е важно и добре за него?

# 798
Aз днес пътувам до морето и честно да ви кажа предпочитам да излязат понеделник резултатите , че да не си развалям почивката . Вие може да се заредите с нещо за пиене , все пак идва уикенд Stuck Out Tongue Closed Eyes
Gia fire , и моят е от този тип , който няма интереси нищо извън PC , че и с приятели , които не искат да излизат . Баща му го е заплашил , че трябва да се запише на някакъв спорт или ще прибере компютъра. Отделно ще сложа лимит на wi-fi до  3 ч на ден , не смятам цяла ваканция да прекара пред монитора.

# 799
  • София
Проверяването наистина е приключило, сега остава да видим кога ще качат резултатите.

# 800
  • Бургас
Според мен на сила не става. Те и навън като излизат, пак сядат на някоя пейка и си зяпат в телефоните, паркът ни е пълен с такива групики, които "играят" навън Simple Smile
Мисля, че като ги удари хормона ще започнат да си вдигат носовете от екраните.

# 801
  • София
Вашето чакане ще приключи най-късно в понеделник, а при нас до 2 юли ....
На 1-ви и 2-ри синът е на изпити, при нас чакането ще е до 5-ти юли за резултати. Вълшебно Joy
На вас няма да ви трябва тази бележка в уверение, че детето е ученик в 7-ми клас. При нас беше нужна, защото учебната година не е приключила. Дано да приемат детето; тогава ще ви искат направо удостоверението за завършен 7-ми клас, което вече ще сте получили от вашето училище.
Стискам палци за изпита по История Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover !

Дами, чудя се дали да ви провокирам да си направим предположенията за това в кой ден и колко часа ще има резултати.
Аз пък се чудех коя ли от нас ще е първата, която ще възвести благата вест в темата Joy

Марти, сипи си! Не чупи клавиатурата!

gia_fire, никога нищо на сила не съм го карала да прави. Само съм предлагала, той е опитвал, отказвал се е и така много пъти, докато не се спря на тези дейности, които му доставят удоволствие. Така в началото на 7-ми клас и дума не ми даде да го убедя, че ще му е тежка година и да поразреди малко страничните дейности. Чудя му се дори как издържА, но се справи.

# 802
Gia_fire, аз имам две много различни момчета. Първото не ми се е налагало да го карам да спортува. Прави го с удоволствие, но пък не учи с удоволствие. Няколко месеца преди изпита му взех клавиатурата, една седмица преди изпита исках да ми дава телефона в 22 ч. и да си ляга. Сутринта виждах, че има над двеста съобщения, изпратени след 22 ч. Приятелите му са също седми клас. Но това са правилата с него. Той е общителен и предпочита да е навън или да спортува. Не мисля, че може да развие зависимост към игри, макар че обича да играе. С малкия водя постоянна война колко време да е на екран, какви приложения да има. Той сякаш живее в паралелна реалност. Тикток го накарах да го изтрие, защото не му се отразяваше добре. Сега съм му поставила като условие да плува един час всеки ден, за да играе два часа на плейстейшън. Имало е периоди, в които забранявам всякакви игри за две седмици или месеци, та дори и повече. Просто, ако не се намесвам, ще е цял ден на екран
Тинки, и аз нищо не разбрах, но пък има на кого да го дам, за да го приложи Simple Smile мерси 💐

# 803
  • София
През учебната година време за спорт нямаше буквално. Но макар, че е девойка и не виси пред компютъра вече 2 вечери се опитвам да я накарам да излезе с нас. Лежи на дивана и гледа с празен поглед телевизора. Дано мине този период. Според мен още не може да възприеме, че е свободна и няма задачи за вършене.

# 804
И днес да излязат, ще е късния следобед. Не чупете F5 от сега Grinning

# 805
А тия ваши "пиленца" дали споделят какво положението - дали са много високи резултатите . Че то това мен повече ме притеснява, не колко точки има , колко деца има преди нас !

# 806
  • София
Математиката е проверена още вчера. РАботите са много зле тази година, но пък за всичко дават точки. (това ми сподели позната) Говорим за тези които  тя е проверявала 😃

# 807
Ох , това ми действа успокояващо хаха , Дано да е проверявала в София Laughing

# 808
  • Варна
Математиката е проверена още вчера. РАботите са много зле тази година, но пък за всичко дават точки. (това ми сподели позната) Говорим за тези които  тя е проверявала 😃
Какво ще рече за всичко дават точки? Точки се дават за верни стъпки на 2 модул или за верни отговори на 1 модул. Не го разбрах това. Нали има качен от министерството лист със схема за точкуване.

# 809
за НГДЕК тази бележка, че е ученик, трябваше - при записването за участие в изпит.
нонич, не знаех, че днес ще излиза инфо - ще чакаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт