Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 769
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Здравейте, дами. Взех да ви чета, ама много съм изостанала, четох, четох и се отказах.
Поздравления за приетите деца, поздравления и за спортистите! Кали, благодаря за Рутер Петър. Много ми хареса. Гонете стреса, момичета, останаха още няколко дни. Аз и ММ релаксираме след седмокласната сага. Добре ни дойдоха СПА процедурите в СБР Медика Албена. Условията са добри, процедурите и храната също. Първите два дни беше пълна скръб, но нещата се подобриха. Оказа се, че през уикенда са в много намален състав и затова много се бавиха с настаняването, а при процедурите една жена беше на две места.
Стискаме палци да им харесат резултатите на наборите.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:55 от ysap

# 511
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

"...записани в държавно или общинско училище..." Sad

Момичета , има ли вече резултати ??
Една майка при нас е пуснала някакви цифри без коментар и не разбирам иска да ни каже нещо ли … объркала ли се е ?!

проверих. няма.

# 512
Хайде моя днес ваксиниран. Нямаше хора и докато разбере какво става беше бучнат. Добре че така се стекоха нещата , че тези хора на изкуствата много чувствителни бе - то едни колебания едни размисли, ако ги оставиш да решават накрая нищо няма да излезе. На връщане в колата да се притеснява си държи ръката като счупена. Обаче един дюнер и два часа на конзолата рязко подобриха състоянието му. Вече е забравил.

# 513
  • България, София
re_ge, каква ваксина му сложиха?

# 514
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:
При мен свитото сърце заради химията още е свито и не знам какво ще стане. В понеделник прави изходно, не знам оценка, г-жата им беше казала, че всички застрашени ще правят тест в сряда, т.е. днес. Моята вчера не издържала и я помолиа вчера да го направи. И какво от това - още не знаем нищо. Една класна стая не е стигнала да побере всички деца днес. Смятайте колко са. Ако имах съмнение в детето ми, вече нямам. Нещо много се е заяла тази г-жа и умирам от страх. Четох някакви наредби за оценяването, но не намерих инфо за верен ход, ако я остави на поправка. Имам чувството, че нарочно бави всичко, за да е в последния момент и да нямаме време за реакция. Просто не мога да спя, не мога да ям, много ми е свито. Даже забравих да се трвожа за НВО-тата.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:22 от Гита Ог

# 515
Гита Ог,
Оставането на поправка е свързано с адски много бумащина , писане и обяснения от учителя за всеки ученик.Затова много малко оставят двойки , пишат една 3-ка само да не им се налага да се обясняват писмено.Надявам се и при вас да е така.

# 516
  • София
Гита, много неприятно. Дано днес да имате вече някаква информация. Напрежението е ужасно изнервящо.
Как може да има такива учителите, не знам?! Какво целят?! Доказват се на децата ли?!

# 517
  • В светлината на слънцето
Гита, много кофти ситуация. Дано се спре тази учителка! Heart

# 518
Моят... покрай една Настинка в Приморско преди 2 лета мнооого искаше да го запиша на руски.
Е, не намерих школа в Пловдив, а за частен учител ми се стори необосновано скъпо. На едно място ми записаха координатите и обещаха да ми се обадят като се съберат желаещи. Така и не ми се обадиха.
А и той забрави за Настинка (както го бъзикахме с баща му - НастИнка Wink )
Провери в ПУ, имаха преди групи водени от добри преподаватели.

# 519
  • София
Гита, стискам палци за детенце.
Не разбирам защо някои учители толкова натискат тази година... И като знам как се пишат шестици на килограм в разни училища, чак яд ме хваща.

Няма да говоря с учителката му. Приемам го като знак Simple Smile

# 520
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, много неприятно. Дано днес да имате вече някаква информация. Напрежението е ужасно изнервящо.
Как може да има такива учителите, не знам?! Какво целят?! Доказват се на децата ли?!
Няма да е днес, не знам и утре дали ще е вече. Всеки ден се надявам, но уви. Моята днес се престрашила и питала - не го била проверила.

# 521
Аман от самозабравили се учители - дори и на финала да не могат да бъдат хора, поне малко да усетят емоциите на децата и да им спестят допълнителни нерви и гърч.

# 522
Гита Ог,
Оставането на поправка е свързано с адски много бумащина , писане и обяснения от учителя за всеки ученик.Затова много малко оставят двойки , пишат една 3-ка само да не им се налага да се обясняват писмено.Надявам се и при вас да е така.

Някога, като млада учителка по френски език, оставих 2-3 двойки на випуск. Веднага ме привикаха в Отдел Просвета и ми казаха, че тези двойки са си "мои" и са резултат от "моята" работа. Така де, после в кратката си 5 годишна учителска кариера се постарах никога да не го "допусна", пък и вече имаше "демокрация" и на никой не му пукаше, ама нейсе.

# 523
Нищо, че тези пари идват и от данъците на родителите, чиито деца са записани в ЧУ.

Гита, много неприятно.Дано се вразуми учителката.

Молив, сега прочетох и теб. Нищо не губиш да говориш с нея и да се опитате да се разберете. Не е сериозно на проекти да пише по-ниски оценки, отколкото на изпитвания.

# 524
re_ge, каква ваксина му сложиха?
Само комирнати Файзер за тази възрастова група.

Лошите учители не са всесилни, но за да постигнеш правотата си се изисква много време, нерви. Все едно е да разбуниш кошер с пчели. Понякога за съжаление не става по-хубаво, даже става по-лошо от истината.
Гита, добре, че си тръгвате и можеш с им сложиш мина с отложен старт. Най-добре би било нещата да се отекат от само себе си де. ..

Общи условия

Активация на акаунт