Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 822
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 645
  • София
На нашите удостоверенията ще им ги дават на 02.07, за да имат достатъчно време учителките по БЕЛ и математика да им нанесат оценките от НВО Laughing

# 646
Може, факт от днес, но с химия.
Аз се чудя, дали при оценка от първия срок по БЕЛ - 4, а от втория - 6, може да се пише 6 за годината. Детето активно е участвало и си е подобрило успеваемостта през втория срок.
Такъв компромис от страна на учител правен ли е? Какво е вашето мнение и опит?

# 647
  • София
Влизам във форума, гледам "n" на брой нови отговора и си викам - прибрахме се, излязоха и резултатите, оказах се пророк Joy
Вкъщи сме вече, много съм щастлива! От вратата ме посрещна хаос, всеки бързаше да се изкаже - липсвала ми е олелията Hug
Гита Ог, резултатът е в полза на детето, а какво е цифровото му изражение - да не те вълнува Hug
re_ge, успех на сина ти Kissing Heart
Още нещо пониково щях да пиша, но забравих Joy

# 648
Дали, ще пуснат резултатите от НВО по - рано? Други години как е било, някой има ли опит от по-голямо дете?

# 649
Позната на колежката ми ,работи в РУО ,  и казала, че резултатите ще излезат утре
Та се чудих всяко РУО си нанася оценките на децата и доколко достоверна е тази информация

# 650
  • Ланкър, планините Овнерог
Дали, ще пуснат резултатите от НВО по - рано? Други години как е било, някой има ли опит от по-голямо дете?
Аз опит имам, но спомен - тц. Преди 6г беше. Имам усещането, че ще е утре.
Нашите в понеделник ще ходят за една нощувка на Боровец.

# 651
Дано е утре, да не чакаме повече! Много е изнервящо.

# 652
  • София
Тази сутрин писах, но явно върви бързо темата и е пропуснато. 2017 - срок до 5 юни; резултатите излязоха след 19 часа на втори юни (но тогава 2 юни е бил 11 ден след втория изпит, отново петък).

Аз усещания още за днес имах...

# 653
Позната на колежката ми ,работи в РУО ,  и казала, че резултатите ще излезат утре
Та се чудих всяко РУО си нанася оценките на децата и доколко достоверна е тази информация

Дано.

# 654
  • Пловдив
Миналата година излязоха в петък към 8:40. Аз ги видях, но събудих сина да си ги види сам ( не му бях казала точките) Още помня писъка от щастие 😉

# 655
  • София
При нас девойката е оформена само по 4 предмета, от които музика и предприемачество Disappointed, какво чакат още.
И аз залагам за утре да излезнат резултатите.

# 656
  • София
2019 излязоха предния ден към края на работния ден.

# 657
Тази сутрин писах, но явно върви бързо темата и е пропуснато. 2017 - срок до 5 юни; резултатите излязоха след 19 часа на втори юни (но тогава 2 юни е бил 11 ден след втория изпит, отново петък).

Аз усещания още за днес имах...
Пропуснала съм, хайде да ги пускат, влизам през 1час да гледам:smiles: А за утре незнам.....

# 658
  • София
magi_sveta, нали сме от едно училище с вас - усещанията ни се припокриват Hug
Допълвам се - сърбят ме пръстите да пусна стихотворението, което сътворих в Пирогов, ще се впише идеално в картинката, която изплува от последните страници Joy Но стискам зъби Joy

# 659
И на нашите вчера в училището учител им е казал, че правят всичко възможно да ги проверят и да качат резултатите до петък.

Общи условия

Активация на акаунт