Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 715
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Статистиката се публикува в сайтовете на руо-тата.

# 736
  • Стара Загора
След излизането на резултатите.  На сайтовете на РУО качват статистика за успеха.  Има графа сбор от двете нво и по отделно също мисля точките. Търсите си вашите и броите децата преди вас за ориентир.

# 737
  • Варна
Спокойно, другарки, богатството на форума е, че винаги се намира някой, който знае и ще помогне. Момичетата от предните набори ще ударят по едно рамо при разчитане на статистиките, убедена съм Simple Smile А догодина ние ще подадем ръка на "малките" и така Simple Smile Още преди да са излези тазгодишните имам представа къде трябва да попада резултатът на дъщеря ми, за да е приета в желаната паралелка. Това благодарение на миналогодишната статистика, без изобщо да ми е важно колко точно са точките като абсолютна стойност.
Имам спомен, че предишни години за София имаше сайт, в който като се въведат оценките имаше прогнозно за кои паралелки би стигнал балът и за кои - не. Но не знам на какъв принцип точно работеше (дали отчиташе статистиките или само сравняваше с миналогодишен бал) и дали се поддържа за тази година.

# 738
  • София
След излизането на резултатите.  На сайтовете на РУО качват статистика за успеха.  Има графа сбор от двете нво и по отделно също мисля точките. Търсите си вашите и броите децата преди вас за ориентир.
Звучи много полезно. Благодаря!

# 739
Ето я за миналата година
https://ruo-sofia-grad.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81% … 0%BB%D0%BE%D0%B2/

Не може да се каже със сигурност какво ще е положеншето, защото не се знаят желанията на тези деца, които ще са преди моето, но все пак е ориентир. Не забравям и това, че част от децата преди моя ще отидат в АК, ПЧМГ, специалните паралелки от НПМГ, ТУЕС, лицея, класическата, както и може би в частни училища. Отчитам и това, че ще има деца, които не са от София, но ще дойдат да учат тук. Те едва ли ще са много. В моя клас имаше едно такова дете, сега да са станали десет процента

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 09:00 от Amelin

# 740
  • Пловдив
Бг мама си остава институция.
Когато получих паролата на пощата с изненада видях, че пощата и паролата са същите от преди 7 години когато големият ми син беше в 7 клас.
Изключителна приемственост и подкрепа!
Успех на всички, каквото и да излезе днес за добро да е!

# 741
Най-важното баловете и статистиките са само и единствено ОРИЕНТИР.
Редете паралелките по желаност и по нищо друго.
Ако направите така, където и да се класира детето, това ще е най-желаното от него място, за което му е стигал балът. Каквато е и целта. Влизането в схеми в опит да се класираш "по първо желание" е глупост, миналата година за някакви паралелки буфери говореха, което така и не разбрах какво е, но и двете водят до: "приети сме на ен-то желание, пък така искаме ен+1-то, а балът стига за него", което си е прецакване.

# 742
  • гр.Варна
Добро утро!
Дано днес видим резултатите и те да нямат голяма разлика надолу спрямо очакваното ,че аз някакви такива взех да си ги мисля....
Предполагам,че на 5мин ще refresh-вам тази и страницата на МОН.
Вече започва да ми трепери под лъжичката Rolling Eyes

# 743
  • Варна
на мен под чашката ми трепери Joy Иде ми да си сипя от сега. Едно аперолче в таз жега. Рано ли е?Stuck Out Tongue Winking Eye

А иначе, за подредбата на желанията, съм абсолютно съгласна! Нямам никакво намерение да "хитрувам", камо ли да пиша нещо, което детето не иска, само да "не хабим бал". То да видим дали ще има за хабене първо, ама нали съм си оптимист Joy

# 744
  • у дома...
Още един нишан - обикновено преди да излезнат резултатите Ваня Кастрева или Таня Михайлова, или пък и двете дават интервюта или пресконференции. Малко след това излизат резултатите, а после и класиранията.

# 745
През последните години резултатите изпреварват медийните изяви. А и инж. Таня Михайлова вече няма отношение към събитията.

# 746
  • София
Аз пожелавам на всички да им стигне бала за там, където искат! То нека да си има бал, пък после ще си редим желанията както искаме. Естествено, че детето ще си каже последно какво иска. Ние може да дадем съвети, може да обясним, но в края на краищата то ще е това, което ще избере,

# 747
И на мен едно птиченце ми каза, че утре е денят! Следобед или вечерта. Ще видим:)

Чакаме с нетърпение Simple Smile

# 748
  • София
Само аз ли чакам по-нетърпеливо края на учебната година, отколкото резултатите?
При нас още една седмица, докато приключи всичко, свързано с учене и изпити.
Много ми писнА, чудя се на сина, колко е дзен.

# 749
Ние приключихме. Оформена е по-всичко.

Общи условия

Активация на акаунт