Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 706
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 750
  • София
И нас оформиха окончателно!Доволна съм и сега остава само  да чакаме резултатите🙄Свила ми се е душичката и сънувам втори ден кошмари 😊

# 751
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чакаме само математиката. Sad чака последния ден до последния час...

# 752
Както пиша и в момента тече нанасянето в Школо по ИУЧ МАТ и по основните МАТ часове. БЕЛ и още 5 предмета тънат в очакване.

# 753
  • София
Детето отиде на училище и сега ми звъни на пожар: "Бързо кажи ми номера от сл. бележка" В този момент краката ми се подкосиха... Каза, че всеки момент ще излезнат резултатите. Откъде знае - не знам 🙄
Ей, как ще изкарам деня не знам, ако не ги пуснат "всеки момент" 😶

# 754
Днес ще яко влизане и излизане от системата.Дано не се бъгне.

# 755
  • София
на мен под чашката ми трепери Joy Иде ми да си сипя от сега. Едно аперолче в таз жега. Рано ли е?Stuck Out Tongue Winking Eye

...

Все някъде по света е вечер и е време за питие! Какво са тук някакви си георграфски понятия. Wink
Наздраве!

# 756
Наздраве!
Не знам кога е правилният момент, но сега удобно ли е да ви кажа колко много ви благодаря за това, че ви има, че споделяте, че подкрепяте и също така затова, че ще продължите да го правите! Flowers Bouquet

# 757
  • Бургас
здравейте.
бележка с резултатите от изпитите се взима само, ако са държани допълнителни изпити, нали? Само за БЕЛ и математика няма нужда от такава служебна бележка?

медицинското само от личния лекар ли е или се обикаля по кабинети?

# 758
Аз не мога да влезна в системата от сутринта. Дава ми грешка. А вчера си взлизах без проблем. Дали само при мен е проблемът?

# 759
Аз не мога да влезна в системата от сутринта. Дава ми грешка. А вчера си взлизах без проблем. Дали само при мен е проблемът?

Аз влизам без проблем.

# 760
Аз влизам без проблеми.

# 761
  • София
медицинското само от личния лекар ли е или се обикаля по кабинети?
Зависи от личния лекар, но в повечето случаи издава само той. При нас се искаше задължителен очен преглед, на който отидохме отделно.
За другия въпрос не разбирам за каква бележка питаш. Всичко се въвежда служебно в системата.

# 762
  • София
Бона Деа бележки ще раздадат на всички деца, които са били на НВО. А на някои няма да са им нужни, защото данните ще ги има в системата, но тези, които кандидатстват в училища към Министрество на културата ще им трябват да ги приложат към документите за кандидастване.

Аз също влизам в сайта на МОН и нямам проблем.

# 763
мен и нво и оформянето са ми дразнения. все още дъщеря ми е с НУЛА оценки по география, а днес ще я оформят по биология - луда работа, егати в последния момент и то в такава година точно 7 клас.

ще гледам чак следобед и да излязят по-рано резултатите, но ще чета вас поне Simple Smile

има за прогнозиране на бала един сайт от izpitai.me, даден от Междучасие - май е вътрешен линк, но май пък не е  - пускам за всеки случай тук. но е на база мин.г. за тази г нито знаем какво е нивото общото, нито броя на децата, мисля, че може да се ползва за някакъв ориентир, но далеч не сигурен. по-сигурен ми се виждат дидева, слънчевата и другите от компанията тук Simple Smile (тази обобщена статистика на руо за мин.г. не мога да я разбера хич............)

# 764
  • В светлината на слънцето
Иииии нека рефрешването започне сега! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт