Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 728
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 960
Май няма да е днес?!

# 961
  • на пистата
NaM, ти сигурно имаш телефон на заместник-директор и директор, звъни сега, в понеделник ще е късно. Вземи ги от класната, ако трябва. При средно 4,67 за 2 срок да пише 4 е безумно, това са вече не 11, а 24 точки назад още на старта...
Нямам телефон.Сега казах на детето и той остана изумен понеже днес е казала,че ще му остави 5.Той  и е писал каза.Да видим.Искал той да се оправи сега...ако не стане понеделник се намесвам аз.И интересното е,че тези две 4ки даже няма идея от къде  са,появиха се вчера.

# 962
  • Бургас
NaM, ти сигурно имаш телефон на заместник-директор и директор, звъни сега, в понеделник ще е късно. Вземи ги от класната, ако трябва. При средно 4,67 за 2 срок да пише 4 е безумно, това са вече не 11, а 24 точки назад още на старта...
Нямам телефон.Сега казах на детето и той остана изумен понеже днес е казала,че ще му остави 5.Той  и е писал каза.Да видим.Искал той да се оправи сега...ако не стане понеделник се намесвам аз.И интересното е,че тези две 4ки даже няма идея от къде  са,появиха се вчера.

дано да е просто техническа грешка и да се реши проблема.

# 963
както са казали, не го оставяйте за понеделник.

аз съм за интегрален изпит с надеждата, че така ще се спре ходенето на курсове, тъй като не можеш да ходиш по сто неща на курс, и може би най-накрая училището ще се върне в училище.

# 964
  • София
Тежко е. Водим се насила на море!!!! За планина и природа- пак с молби и само "заради мама". Но няма да се отказвам.
Мда...ясно. "Къде искаш да ви заведа с брат ти на екскурзия" - "Не зная, трябва ли да ни водиш".....
Нашият вече е оформен за годината. Завършва с 5:93 с 1 5-ца по ИИ.JoyJoyKissing Heart
Не омаловажавам предметите, ама не всяко дете може да рисува или да пее, затова винаги ме е яд, когато госпожите са адски взискателни по тези предмети. А моя точно по тях още не е оформен Joy
Най-често пропуските са в изчерпателното предаване на съдържанието и детайлите от оригиналния разказ.
Мхм...моя дивак например не бил знел какво е "шинел" и се дивеше как може да обяснят какво е "оазис", а не думата, която не е знаел. И айде заминава описанието с шинела Confused
И друго. За догодина се предвиждала промяна, според която НВО след 7.кл да включва и други предмети, освен БЕЛ и МАТ. Направо са късметлии наборите 😂
А мен след 3 години ме чака същата срама с хлапак №2... Дупе да ми е якоJoyJoyJoy

# 965
Wink С номер две няма да ти пука толкова.
Рано е още - ако са днес, след 18ч.

# 966
  • В светлината на слънцето
Ооо, аз десетокласните матури хич и не ги броя. В класа на дъщеря ми е било погром по мат, но това в никакъв случай не е общовалидно.
Наборът завършва с 5 по БЕЛ. Моля се, и по мат да има 5, стискайте палци. По всичко друго е оформен, само няма годишна по география и не е ясно там какво ще му остави. Оценките по всичко друго са 6 и 5 само.

# 967
  • София
Стискам палци да ги оформят, възможно най- добре.
Моичкият писа, че има 6. Предполагам по БЕЛ, защото само тези часове бяха минали, когато ми писа.
А кога и дали ще се нанесат оценките в школо ще видим.
Поне това ми олекна.
И отиваме да празнуваме, че от днес е на 14 години.

# 968
  • Пловдив

Мхм...моя дивак например не бил знел какво е "шинел" и се дивеше как може да обяснят какво е "оазис", а не думата, която не е знаел. И айде заминава описанието с шинела Confused

И моят не знаел какво е шинел. Питал квестора, не зная какво му е обяснявал господина, но разбрал, че е като броня!:rolling_eyes:Rolling EyesRolling Eyes
Както казваше един татко - къде е онази книга "Обща култура"!? да я прочетат, че да се свърши.
... не четат, не четат. Моите включително!

# 969
mmm_ да ви е жив и здрав!Да го оформят по най-добрия за него начин и отлични оценки на НВО-то

# 970
  • на пистата
Момичета...грешка е.Довечера ще я поправи.Докато не я видя няма да мирясам 😁

# 971
Добре, че е говорило детето. Ако не беше щеше така да си остане.

# 972
  • на пистата
Добре, че е говорило детето. Ако не беше щеше така да си остане.
Ами за това трябва да гледаме.Той даже не си знае паролата за админа.Идват му имейли,но не всеки пък.Добре,че аз ги следя.

# 973
  • В светлината на слънцето
По мат - 5! Ох, олекна ми!

# 974
Mmm, честит да ти е! 💐
Nam, браво 🍀
Lulumba, точно щях да пиша, че имат годишни Simple Smile браво!

Общи условия

Активация на акаунт