Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 818
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 915
Kally May тя много зле тази госпожа' добре че не е по математика Laughing
Процентите=точките в случая

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 15:07 от The Invisible

# 916
Mи , че те по математика всяка година и за 7 клас са около 35 % ( 35т от 100т)  . Все пак говорим за среден резултат за цялата страна .

# 917
И моят син по ИИ 55666 и му остави 5 срока. Доре , че първият срок имаше 6  и му остави 6 за годината. От миналата година съм му набрала на този учител и мислех да се срещнем , но му се размина.

Кааак?
Дори и средно аритметично си е за 6.
Този учител си плаче за лична среща или поне телефонен разговор. Angry
Миналата година 5 първи срок , втория пак успеха беше над 4,50 му остави 4 за срока и 4 за годината. Единствена 4 за годината . Яко бях побесняла, но нали завършиха дистанционно и оценката не му е важна пак му се размина.

# 918
  • София
Ние също сме оформени.  Приключи сагата с оценките. И при нас Географичката при успех 4.75 е писала 4, но няма да се занимавам. Дано не ни изиграе само при класирането лоша шега, ако се наложи да се гледа и дипломата.

# 919
  • София
Kally May, вашата по БЕЛ изби рибата...
Ох, и половината не знаете за нея JoyJoyJoyJoy
Добре, че децата са ѝ свикнали, покрай тях и родителите, та изобщо никой не се впечатлява.
Не виждам как при 7бр. шестици и 4бр. петици от този срок, плюс шестица от първи срок, ще остави годишна 5, но нека си чака резултата от НВО.

Kelly May тя много зле тази госпожа' добре че не е по математика
Процентите=точките в случая
Така е започнала изречението: "Консултирала съм се с учителя по математика и вече знам как се смятат процентите....."... Децата едва са се сдържали да не прихнат JoyJoyJoyJoy

# 920
  • у дома...
Ysap, думи нямам. Какъв проект чака???
Въпрос към всички, които живеят извън София, но в прилична близост (примерно Пазарджик, Самоков) - има ли около Вас деца, които ще кандидатстват в Софийски училища?
Всяка година около 600 - 650 деца от други области кандидатстват в София. Някои само за спорта, други - защото имат намерени еда учат в София.

# 921
Аз говоря за средни форумски Simple Smile Те обикновено са по-високи от средните за страната. Лулу е и от десетокласната, та затова питах за мнение. Може да не ми е точно впечатлението.

# 922
  • В центъра на моретата
Току що по радиото съобщиха, че за 10 кл. са качени оценките

# 923
Слушах по радио Варна много хубав анализ на изключително неподходящата творба на Захари Карабашлиев. И то по-точно анализ не на текста, а на решението на експертите да го включат в селекцията за изпита... Ако публикуват някъде разговора с една филоложка, ще го копирам тук.
И друго. За догодина се предвиждала промяна, според която НВО след 7.кл да включва и други предмети, освен БЕЛ и МАТ. Направо са късметлии наборите 😂

# 924
Кали, направо се чудя защо го търпите това нещо? Допускам, че може и учителката да си приказва само така, за да плаши децата. Не знам по каква причина обаче по това време. Обикновено ги плашат, за да се стегнат да учат.

Миа, честит резултат! Браво на детето!

Че те ако не са ги стегнали цяла година, какъв е смисълът сега?

# 925
  • София
MianaNia, Hands Clap на голямото дете!

# 926
Не мога да повярвам, че има учители, които тепърва ще оформят и другата седмица, да не говорим да чакат оценките от НВО. И нашите госпожи по бел и математика преди изпитите бяха казали на децата, че няма да оформят преди оценките от НВО, защото не трябвало да има значителна разлика между годишната оценка и от изпита, но в крайна сметка приключиха преди това. Общо взето тази седмица девойката е айляк, ходи с една дамска чанта на училище и това е.

Кога ще излизат оценките от НВО-то изобщо не сме коментирали, не искам да й предавам моето нетърпение. Аз също не отварям сайта на мон, защото ме изнервя, че не запомня паролата, достатъчно ми е вас да следя, сигурна съм, че ще разбера максимално бързо Flowers Hibiscus

# 927
За паролата на МОН  - може да се направи букмарк на страницата и се влиза без въвеждане на парола всеки път.

# 928
  • България, София
Кали, то си е за смях изказването на учителката. И на децата им е ясно, че говори глупости.
Въпросът е защо го правят тези учители?
Може би отговор не трябва да чакам от тях.

Девойката е оформена по АЕ - 6 и по физическо - 5, както се очаква.
Чакането продължава за останалите предмети.

# 929
  • София
Аз говоря за средни форумски Simple Smile Те обикновено са по-високи от средните за страната. Лулу е и от десетокласната, та затова питах за мнение. Може да не ми е точно впечатлението.
И къде видя средни форумски резултати около 44-45%? Flushed Или не правиш разлика между точки /от максимални 50/ и проценти?

Общи условия

Активация на акаунт