Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 802
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Ysap, думи нямам. Какъв проект чака???
Въпрос към всички, които живеят извън София, но в прилична близост (примерно Пазарджик, Самоков) - има ли около Вас деца, които ще кандидатстват в Софийски училища?
Нямам идея, не съм питала сина за подробности. Аз се афектирах от учителя по ИИ, който по незнайни причини втори срок му шибна 3 4-ки от нищото, без рисунки или изпитване. Писал: практическа работа на двете и изходно равнище на третата. Той, че не е за 6 ми е ясно, ама не е и за 4. Спокойно можеше да си изкара 5 за срока и 6 за годината, ама кой ли му даде шанс…..
Както и да е: важното е, че по МАТ и БЕЛ е с 6-ци.

# 931
  • На морето!
Може ли в следващата тема, на първа страница да се сложи линк или обяснението за статистиката и начина на изчисляване?

# 932
Освен това, ако имало голямо разминаване между годишната оценка и резултата от НВО, МОН щели да ги санкционират.
ЖДБ !!!
Много тъпо. Моето дете дотук е за 5 по Мат. Ако изкара 2 на НВО, какво, двойка ли ще има за годината 🤯
Хайде сега, нови поводи за притеснения! Аз бях тази, която казвах, че НВО е една контролна и нищо повече, че не е важно. И ние не сме се готвили специално за матурите!

# 933
Ех , тези учители по ИИ мислят , че техния предмет най- важен. А кави рисунки ги караше да рисуват не е истина. Научих набора как се прекопира на стъкло. Давид на Микеланджело в мащаб Ужас.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 15:41 от swetlanago

# 934
абе санака, може през редовете да съм чела, щото не чета много внимателно там... поправи ме де, кажи средни форумски Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 935
Ysap, всъщност не се интересувам от подробности за проекта, а изразих възмущение Simple Smile риска на форумския разговор Simple Smile Как при пет оценки и то такива, ще чака оценка от проект за оформяне.
Оформен е по всичко без математика. Има заветна шестица по бел. Не мога да ми опиша колко сме щастливи. И на 100 точки на НВО по бел нямаше да се радваме толкова. Още го осъзнавам. По математика чака още една оценка от проект. Освен ако не е 2, а няма да е, няма да обърка годишната. Физика също 6 за годината, доволна Simple Smile

# 936
  • София
абе санака, може през редовете да съм чела, щото не чета много внимателно там... поправи ме де, кажи средни форумски Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Е, няма да седна да смятам средностатистически, най.малкото защото изобщо не ме интересува това НВО. Но май бъркаш точки /от максимални 50/ и проценти. Ако наистина те интересува, ще четеш по-внимателно.

# 937
  • София
Amelin, браво! Това си е голяма победа. Да повлече крак сега...

# 938
  • на пистата
А това е върха на наглостта!Понеделник отивам при директорката.Това му е годишната оценка по Бел.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:03 от NaM

# 939
  • Ланкър, планините Овнерог
Добре, де. Чудя се за учителите, които чакат НВО, за да оформят. Кога ще оформят, кога ще подадат инфо към МОН, кога ще направят свидетелствата? Те нали се и печатат, не са някакво си приложение да си го изтеглиш. На нашите на 30.06 ще им ги дават (уж), значи до тогава трябва да ги имат готови, а дори и да не е 30.06, крайният срок не е ли 02.07? Пак ми се струва кратко времето.

# 940
Още сега отивай 😤 как може...
И при нас на 30.06 ги дават, но срокът за оформяне е днес. Въобще не ги интересуват НВОтата

# 941
  • на пистата
Няма вече никой в училище.

# 942
  • Бургас

и аз така мисля. щом е даден срок на учителите до днес, в понеделник може да е късно. предполагам, че за това и повечето чакат последния момент, да не се разправят с родители.

# 943
  • Ланкър, планините Овнерог
И при нас на 30.06 ги дават, но срокът за оформяне е днес. Въобще не ги интересуват НВОтата
То и при нас е до днес оформянето, въпреки че в ел. дневник няма нищо, но се чудя на другите.

# 944
От един гол интерес само - ако ти е удобно, пусни линк, че това с промяната на формАт на изпит точно за догодина не ми звучи наред.

Общи условия

Активация на акаунт