Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 782
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 035
Не помня дали съм писала в септемврийската. Пишех в ноемврийската, щото трябваше да излязат в края на ноември. Те се появиха в края на септември, но от първите две години имам много малко спомени. Smile

# 1 036
  • Ланкър, планините Овнерог
Понеже и аз се завърнах тук след 14г, си мислех вчера дали пък сред Вас няма от бременеещите с термин 2007ма...
Че то всички сме бременеели през 2007-ма
Всъщност може и набор 2008 да има някой

# 1 037
Понеже и аз се завърнах тук след 14г, си мислех вчера дали пък сред Вас няма от бременеещите с термин 2007ма...
Че то всички сме бременеели през 2007-ма
Всъщност може и набор 2008 да има някой

... Но не всички сте писали в темите за бременеещи... Може би... И после в бебешките... Heart

# 1 038
  • София
Аз искам да питам нещо различно... виждам познати никове... От вас да има писали и в темата за Августинчета 2007 ? 😁
Има, има Simple Smile

Има, има 😃

# 1 039
Има и 2008 набор, да.

# 1 040

Има, сина ми е 2008

# 1 041
Кали, то си е за смях изказването на учителката. И на децата им е ясно, че говори глупости.
Въпросът е защо го правят тези учители?
Може би отговор не трябва да чакам от тях.

Не е за смях,защото това е психичен тормоз над децата и косвено и над родителите.При нас положението е същото - чакаме НВО за да оформим и по БЕЛ и по МАТ.Такъв скандал ще им завихря ,че истина не е.Само чакам резултатите и тръгвам.Въпрос е дали ще спра само с у-щето и учителите или ще стигна и по - нагоре.Зависи от това ,какво ще оформят!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 20:50 от Didia

# 1 042
  • София
И моето момиче е 2008, януари. Simple Smile

# 1 043
Има 2008, да Grinning

# 1 044
  • Варна
Ние сме августинчета, не си спомням с какво име бях тогава.  По всичко е оформен- по биология не успя да го изпита, че беше на турнир и му остави 5. Върна се доволен и щастлив от лагера- прескочи стреса с оформянето. Чакаме си резултатите.

# 1 045
Няколко августински майчина ги помня. Димяни имаше близначки нали? Ехх, толкова бързо мина времето. Сина ми днес говори с баща си, че след 3 години ще кара курс, за да получи книжка на 18.

# 1 046
  • В светлината на слънцето
Аз искам да питам нещо различно... виждам познати никове... От вас да има писали и в темата за Августинчета 2007 ? 😁

Още един брой от Августинките. Аз повече чета и по-малко пиша. А и никът ми е малко по-различен вече. Stuck Out Tongue

И аз, и аз.Grinning

# 1 047
  • София
И аз съм от Август 2007. Спрях да пиша във форума накъде около 1 клас и нямах намерение, но миналата година се присъединих към шестокласната тема и до днес. Вероятно ще продължа и за напред да пиша.
Леле, колко много августчетата. Аз си спомням само Гита, Лу и Димяни.

Най - сетне и девойката е оформена. Много съм щастлива, защото от първи клас до сега завършва винаги с пълно 6 🙂

# 1 048
Няколко августински майчина ги помня. Димяни имаше близначки нали? Ехх, толкова бързо мина времето. Сина ми днес говори с баща си, че след 3 години ще кара курс, за да получи книжка на 18.
И ние сме от Августинчетата Simple Smile

# 1 049
Хей и септемврийки сме много,начело с Kally May Wink)
НВО то ни събра във форума отново.

Общи условия

Активация на акаунт