Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 703
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Аз пък сякаш никой не помня. Май elpet, но не съм сигурна. Иначе си спомням една пловдивска идея за събиране на материали за първи клас (16.09.2007), все пишех, ако не родя, ще донеса, специално съм ги купила. Та накрая ММ ги занесе, питали от кого, а той "Ми от жената, ама ражда, де да знам как се казва в бг-мама"... Иначе съм здрав ветеран още от когато форумните приятелства се преместиха от дир.бг насам.

# 1 051
  • В светлината на слънцето
Ох, сега рабрах подробности за 5 по мат. Днес му е дала допълнителен тест, заради който му е писала 5. Имаше сериозна опасност да остане с 4 за годината, защото си имаше и проблеми. По БЕЛ още през зимата ми стана ясно, че повече от 5 няма да има по разни причини. Бе радвам се на петиците много.

# 1 052
  • Варна
Аз не съм сигурна дали съм писала при бременността ми със сина тук. За протокола той е януарче:31-ви е деня, в който се роди и ме ощастливи.
….И ще дойде най-щастливия ден,
в който с точки ще е оценен!:hugs:

# 1 053
  • София
И аз съм от октомврийчета 2007, макар че младежът се роди през септември. Пишех си при октомврийчетата. Името не съм си сменяла от 2002 г., когато се регистрирах тук  Wink
Меги, ти си meggiv май? 🙂

Ох, вие рефрешвате сайта на МОН, а аз - сайта на НМУ 😅 Чакам график за изпита в понеделник. Стискайте палци младежът да има час за изпит преди 13:30, че в 14:00 трябва да е в зала България и не знам как точно ще го направим, ако е за по-късно... 🙄

Нашият завършва с 5 по АЕ и по История. По Биология "не знам какво стана, че имам 6" - трябваше и там да е 5 по изчисления. По История: "хм, при 6 първи срок и 6 и 5 втори, ми е писала 5 за втория и 5 за годината. Ама не съм в позиция да се пазаря, че и толкова няма да изкарам, ако ме изпитва" Другите са 6. Няма никакво значение какъв му е успехът за неговото кандидатстване, ама все не искал да се излага 😅

# 1 054
  • Варна
Златно ти е момчето, Рали, златно!
От декемврийки съм аз Simple Smile Май само Нонич и Анима разпознах. Но пък Рапарига я помня от един форум за сватби Simple Smile Ех, спомени! Сякаш е било в друг живот... Наздраве, момичета и нека * (или калинките) бъде с нас до понеделник!

# 1 055
И моят син е август 2007 .

# 1 056
  • Варна
Между другото щях да ставам учител по математика и информатика, ако не се бях отписала след първо класиране и не си бях избрала друго поприще. Надявам се, че съм избрала верния за мен път. Разбирах математиката и можех да обяснявам на разбираем език задачите, но нямах нерви за учител. Нямаше да се оставя да ми се качат на главата учениците и щях да бъда взискателна и най-вероятна щях да съм им омразна.

# 1 057
Аз съм от майчетата 2007, но с друг профил. Светли, ме беше ли и ти майче, защо сякаш те помня Simple Smile

# 1 058
  • Пловдив
Аз съм от Майчета 2007. От доста години бях спряла да чета и пиша в бг мама, и аз се върнах към спомените тези дни.

# 1 059
Аз съм от юлчета, заедно с Елпет и КатиАБВ си пишехме там. Тогава ми беше друг ника. После и на номер две в отчетната пишех. Като поотраснаха, престанах. После като дойде бебе три на хоризонта обаче веднага се върнах - как да гледам бебе без бг мама, не става

# 1 060
  • Варна
Аз съм от майчетата 2007, но с друг профил. Светли, ме беше ли и ти майче, защо сякаш те помня Simple Smile
Юнче сме Simple Smile

# 1 061
  • София
Я каква хубава тема сте подхванали за разсейване 😀 И аз бях много активна 2007, сигурно в януарската е било. Пишех дълго време след това, но после постепенно спрях и съответно си загубих ника. Помня, когато дойде време за детска кухня на малкия и нямахме идея откъде да намерим бурканчета. Тогава моя мъж отвори бг мама и бързо си намерихме бурканчетата. Думите му бяха: Бг мама знае всичко 😊 Тогава разбрах, че той тайничко е надничал тук 😍
Честито на рожденика, честито за високия резултат по ИИ, Успех на тези, които им предстоят още изпити (извинявам се, че не говоря лично, но да не объркам имената, дърта съм вече 😉😳)
Девойката ми забрани да рефрешвам, и тя затвори всичко. Каза, че иска заедно да видим резултата. Нейна приятелка щяла да й каже, когато излезнат, а аз пък ще разчитам на вас. Ами обещах 🙂

# 1 062
  • София
MianaNia честити точки! Дано и тези по БЕЛ и математика са такива!
Силно се съмнявам, че ще са такива, а по математика дори над 65т. не очаквам.
Какво стана с биологията? Учудих се как 10 мин. на дете е отделила, като са 30 по 10 мин. то цял ден само биология ли ще имат.
Иначе при щерката днес са въранли учебниците и само се забавляват в час. Дори ходили с госпожата по БЕЛ до парка. Решили и си купили череши там,  тя се учудила, че не ги мразят.
Всъщност вчера не бях достатъчно подробна, понеже са били със заместничка и тестовете трябвало да проверява титулярката и всеки сядал на учителския компютър под зоркото око на "другата госпожа" и за 10 мин. решавал тест във Формс. Не можело да си помагат, дори да мислят нормално, че бързали, а и не било тихо. Май после готовите излизали навън. Равносметката е 4 на теста, но 5 за срока и 6 за годината. Важното е, че мина и не е балообразуваща биологията.
По физика е новата му класна, която не си направи труда поне имената да им научи, съответно там има 5 и не пожелал да го изпитат, защото нямало смисъл.

За протокола - август 2007 е синковецът.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 21:02 от sise_to

# 1 063
  • София
Няколко августински майчина ги помня. Димяни имаше близначки нали? Ехх, толкова бързо мина времето. Сина ми днес говори с баща си, че след 3 години ще кара курс, за да получи книжка на 18.
Даа.... имам близначки. Тази година завършиха 4 клас. ❤️Радвам се, че ме помниш. И аз помня Лу и Гита 😊

# 1 064
Май само Нонич и Анима разпознах. Но пък Рапарига я помня от един форум за сватби Simple Smile
И аз почнах от един форум за сватби 😀 2004 се закотвих тук. Малък е светът.

Общи условия

Активация на акаунт