Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 724
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Само за протокола - седмокласничката ми е 2008 набор

# 1 066
  • гр.Варна
Предните 2 години резултатите са излизали на 26.06.Явно и тази ще спазят традицията...

# 1 067
  • София

Наздраве!!! Минавам на лято и филми. Не мога повече!

# 1 068
Предните 2 години резултатите са излизали на 26.06.Явно и тази ще спазят традицията...
Ама тази година 26-ти се пада в събота Simple Smile
Някой ще качва резултатите в почивните дни ?!

# 1 069
Ха и моето е януарче, 31-во...пишех в една от отчетните теми, но ysap, май не съм те засичала. Сватбената тема също ми е позната, дори срещи си правехме, както и отчетната и бебешката. Много хубави години бяха...
Е, тук не получих заветната парола, защото трябваше да спамя известно време, за да отчета редовно присъствие. Пък ако няма какво да кажеш, според мен си трай...
Желая на всички деца успех, удовлетворение и най-желаните училище.

# 1 070
Няколко августински майчина ги помня. Димяни имаше близначки нали? Ехх, толкова бързо мина времето. Сина ми днес говори с баща си, че след 3 години ще кара курс, за да получи книжка на 18.
Даа.... имам близначки. Тази година завършиха 4 клас. ❤️Радвам се, че ме помниш. И аз помня Лу и Гита 😊
И тях ги помня също, но с теб два пъти съм бременеела. Heart Аз също имам момиче, но я пуснах на 6. Завършва сега пети клас с малкия ми син.
Понеделник ще имаме резултати,  до тогава в тая жега някъде на басейн няма да е зле. Щях да пукна днес.
Взех медицинското, на което пише обаче сл. бележка. Joy Някакъв лекар замества личната, припоти се 10 пъти, не знае какво е това медицинско за ученик. Нямал такава бланка.

# 1 071
  • Пловдив
Valeriq
Бланката е като за работа.
Мисля, че тук стана дума.
Само дето на "ще работи като...." пише "ученик"
Софтуерът им ги вади.

# 1 072
  • Варна
Мина 22 ч. Няма резултати. Явно ще е друг ден...

# 1 073
  • София
Мина 22 ч. Няма резултати. Явно ще е друг ден...
И аз така мисля.

# 1 074
  • София
А имало ли е предишни години излезнали резултати в събота или неделя?

# 1 075
  • София
Ех, дано традицията се спази и тази година,  и утре да пием или от радост или от мъка.

След напрежението от изпитите и късното лягане на зеленото училище днес девойката е станала в 11:55 и то защото нейна приятелка й била звъннала да я пита дали има вече резултати. В първият момент не разбрала за какво ставало въпрос. После се сетила, че чака резултати днес 😁 А аз днес цял ден не смея да се поместя от компютъра, че току виж се появят точките. После кой е по заинтересуван 😂

# 1 076
  • София
В неделя ще излязат резултатите. Да не изляза лъжлив пророк, но такава е информацията от уж сигурни източници.

# 1 077
  • На морето!
Май само Нонич и Анима разпознах. Но пък Рапарига я помня от един форум за сватби Simple Smile
И аз почнах от един форум за сватби 😀 2004 се закотвих тук. Малък е светът.
От кой форум за сватби? Аз никой не разпознах от там, а бях много редовна.

Наздраве и от мен! Ние си дойдохме на вилата- събота и неделя ще сме на плаж, няма да проверявам за резултати.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 23:55 от Rapariga

# 1 078
И аз съм от октомврийчета 2007, макар че младежът се роди през септември. Пишех си при октомврийчетата. Името не съм си сменяла от 2002 г., когато се регистрирах тук  Wink
Меги, ти си meggiv май? 🙂

Ох, вие рефрешвате сайта на МОН, а аз - сайта на НМУ 😅 Чакам график за изпита в понеделник. Стискайте палци младежът да има час за изпит преди 13:30, че в 14:00 трябва да е в зала България и не знам как точно ще го направим, ако е за по-късно... 🙄

Нашият завършва с 5 по АЕ и по История. По Биология "не знам какво стана, че имам 6" - трябваше и там да е 5 по изчисления. По История: "хм, при 6 първи срок и 6 и 5 втори, ми е писала 5 за втория и 5 за годината. Ама не съм в позиция да се пазаря, че и толкова няма да изкарам, ако ме изпитва" Другите са 6. Няма никакво значение какъв му е успехът за неговото кандидатстване, ама все не искал да се излага 😅
LaughingLaughingLaughing
Рали така е - май бях meggyv, охххх много се смея сега, хипер несъзнателно съм се кръстила сега пак използвайки буквите на презимето и фамилията си, а ти ме подсеги, че преди 14 години пак по същия начин съм използвала фамилията си тогава. Много са ми на сърце тези твой две момчета, но аз си ви следя във фейса вас. Стискам палци за изпита утре.
Кари завърши с 5 по АЕ и по История, другите оцинки са отличен, но да ти призная никога не ме е впечатлявало или да съм се ядосвала на оценки. За тези година се интересувах само от тези които ще ни трябват и то само защото ще ни трябват. Но сега се радвам на 6-ците, че всъщност май не знам кои ще ни трябват, тя има само едно желание за една паралелка и отказва да коментира даже какво ще правим, ако не и стигне балът.
Хвърлям боб, паля свещички, и се моля да се изпълни желанието ѝ, защото хвърли труд детето, а и има нужните знания, нищо че аз още не мога да проумея как изведнъж се влюби в химията.

А сега де, изрових стария си профил и даже паролата нацелих, смених си и-мейла, защото този с който се бях регистрирала навремето го махнах, сега седя, пуша и се чудя имам два профила към двата и-мейла които ползвам и кой да закрия????

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 23:01 от MeggyGP

# 1 079
  • София
Алгоритъм за прогноза може да се направи лесно. Grinning
Вземаш тазгодишната статистика (когато излезе) и миналогодишната. Както са разбити по точки правиш отношението на бройките деца в даден диапазон тази година и тези миналата. Да кажем 390 - 400 тази година 44, миналата година 41. И отношението е 1,073. И така за всички интервали. Кръщаваме тези коефициенти Кi. После вземаш миналогодишните минимални балове за дадена паралелка. Да кажем 455. Гледаш (и тук е единственото трики нещо) в известен интервал на точки около минималния бал, да кажем 10 интервала нагоре и 2 надолу, но тук е изцяло субективна преценка, в зависиност от цифрите на коефициентите, колко е стедния коефициент Ка. Умножаваш по него миналогодишния бал и получаваш тазгодишния.
Влязох за пръв път в сайта на МОН. То нямаше много за разцъкване, но ми се видя подреден. Не знам коя фирма го е правила и колко милона е струвал, дано и да работи читаво при наплива.
Нашите желания се изкристализираха: СМГ, НПМГ, испанската (промуши се една "езичкеска" все пак). И подозирам, че ще си останем с ПЧМГ.
Тинки, от години смятам прогнозни балове с доста добра успеваемост, но от твоето обяснение нищо не разбрах. Joy Твърде математческо ми дойде. Аз карам по-простичко.

На мен пък така и не ми стана ясно откъде се вземат данните... т. е. КОЛКО са попадали в дад. интервал миналата година? Колко попадат сега? Откъде се вземат тези данни?

Общи условия

Активация на акаунт