Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 700
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Проверяването на работите по математика приключи вчера в 17 ч.

# 766
  • София
но тези, които кандидатстват в училища към Министрество на културата ще им трябват да ги приложат към документите за кандидастване.
Само да уточня, че за трите училища към МК, които са с рисуване, не се изисква такава бележка. Приемът на документи за кандидатстване тече вече от няколко дни. За другите училища към МК не знам как е, но не виждам логика да искат служебна бележка с резултатите от НВО по БЕЛ и МАТ или олимпиади. При записване всички искат удостоверението за завършен 7-ми клас, без значение дали детето е било на НВО или не, т.е. без други бележки.

КРАСОТА! Gift Heart

# 767
Нас са ни оформили само по няколко предмета ,по най-важните не са.Днес са го изпитвали да каже стихотворение наизуст ,за да може да му пише шестица за годината ,понеже сме си за 5ца Simple Smile)Учителката по математика пък е обратно ,там сме за 6ца , но му дала някакво трудно контролно за малко време и му писала 5ца.Хора всякакви !
Дано днес излязат резултатите и имаме всички късмет:)))

# 768
  • София
Браво, но най-вероятно ще ги качат заедно с БЕЛ?

# 769
  • В офиса
Алгоритъм за прогноза може да се направи лесно. Grinning
Вземаш тазгодишната статистика (когато излезе) и миналогодишната. Както са разбити по точки правиш отношението на бройките деца в даден диапазон тази година и тези миналата. Да кажем 390 - 400 тази година 44, миналата година 41. И отношението е 1,073. И така за всички интервали. Кръщаваме тези коефициенти Кi. После вземаш миналогодишните минимални балове за дадена паралелка. Да кажем 455. Гледаш (и тук е единственото трики нещо) в известен интервал на точки около минималния бал, да кажем 10 интервала нагоре и 2 надолу, но тук е изцяло субективна преценка, в зависиност от цифрите на коефициентите, колко е стедния коефициент Ка. Умножаваш по него миналогодишния бал и получаваш тазгодишния.
Влязох за пръв път в сайта на МОН. То нямаше много за разцъкване, но ми се видя подреден. Не знам коя фирма го е правила и колко милона е струвал, дано и да работи читаво при наплива.
Нашите желания се изкристализираха: СМГ, НПМГ, испанската (промуши се една "езичкеска" все пак). И подозирам, че ще си останем с ПЧМГ.

# 770
Рефреш на Школо - МОН - форум и после в обратен ред. Чисто ОКР си е моето.Joy

# 771

Ооооо значи има шанс за днес.

# 772
нищо чудно да си остане неделя вечер. по едно време чух, че планът е да се проверяват до днес, а уикенда да се качват.

тинки, ще чакам прогнози и от теб Simple Smile

# 773
  • София
Рефреш на Школо - МОН - форум и после в обратен ред. Чисто ОКР си е моето.Joy
аз съм така от вчера Joy

# 774
Няма нищо още Thinking

# 775
  • София
Днес имам много работа и то все прецизна. Ох, как мразя така. Тъкмо отварям тук и си затварям всички прозорци... Синът звъни - викам КРАЙ - изтървах резултатите, а той - мамо, пуснаха ни от училище и ще останем да играем. Няма как да пия, но изпуших една цигара (паля много рядко, а от две години не съм изобщо)...
От училище още 5 предмета чакам.

# 776
  • София
Едно птиченце от друг град ми каза, че изобщо не са приключили с проверяването по БЕЛ.
Така че много вероятно резултати в понеделник.
Не ми се искаше да счупвам така надежди, но пък и не ми се иска да си пропилеете деня над F5 WinkHug

# 777
  • София
но тези, които кандидатстват в училища към Министрество на културата ще им трябват да ги приложат към документите за кандидастване.
Само да уточня, че за трите училища към МК, които са с рисуване, не се изисква такава бележка. Приемът на документи за кандидатстване тече вече от няколко дни. За другите училища към МК не знам как е, но не виждам логика да искат служебна бележка с резултатите от НВО по БЕЛ и МАТ или олимпиади. При записване всички искат удостоверението за завършен 7-ми клас, без значение дали детето е било на НВО или не, т.е. без други бележки.
Кали, в документите за записване в НГДЕК има това "удостоверението за завършено основно образование и с оригинала на служебната си бележка", коя служебна бележка се изисква?
Извинявам се ако подвеждам някой, мислех, че за там ще трябва документът с точките от НВО.

# 778
Дъщеря ми изяви желание да направим подаръчни кошници за учителките от школата и вече сме ги подготвили. Остава да ги занесем, вероятно уикенда. Нямам нужда да чакам оценките, за да съм благодарна на тези учителки за старанието, което вложиха. Детето ми обикновено не се откроява в групова обстановка, все гледа да е нейде спотаена, но тези дами й научиха името, отбелязаха присъствието й, създадоха й самочувствие на знаеща и можеща, а това ми е най-важно. Точно тези неща някои учители в училище не съумяха да направят за три години...
[/quote
Dive, по спомен щерка ти беше по МАТ при Донка Христова. Ако е така, напълно го разбира детето. Това е учителката на дъщеря ми в училище от 5ти клас. Много се стара жената, и смятам постигна сериозен резултат с повечето деца. Много позитивна дама.

# 779
Едно птиченце от друг град ми каза, че изобщо не са приключили с проверяването по БЕЛ.
Така че много вероятно резултати в понеделник.
Не ми се искаше да счупвам така надежди, но пък и не ми се иска да си пропилеете деня над F5 WinkHug
И аз така мисля. Днес е оптимистичният вариант, в понеделник ми се струва по-реалистично.

Общи условия

Активация на акаунт