Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 536
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 095
Ей не можаха да ги наберат вчера резултатите, голям набор се оказа:)
Аз вчера хич можах да работя-четох ви, следях сайта на МОН, чаках, чаках… Днес съм дзен🙂Малчо отива на първия си лагер и спретваме багажа. След малко тръгваме за Мийковци и денят ми ще мине в пътуване и малко по-различни емоции. Аз съм малко притеснена де. Лагерът е девет дни, обхват-йок, активности много. Поне е с няколко приятелчета, та се надявам всичко да е наред. Той сън не спа от вълнение. Баткото реши да емигрира при маминка си за уикенда, та с мъжа ми след цяла вечност ще сме сами;)

# 1 096
  • София
И аз сънувах, че са излезли резултатите и освен тях на сайта на МОН е качена и снимка на девойката 😁

# 1 097
  • Варна
А аз сънувах, че са излезли обаче като описание на верните и грешните отговори. И в червено и зелено едни обяснения, а аз не мога да се ориентирам кое е вярно, кое не. Точки никъде не се виждат, но толкова разноцветно не ми изглеждаше да е добре работата... Пак се паникьосх, че нищо не разбирам и добре, че комшийката беше решила са си изведе бясното йорки на разходка, та се свърши с тоз кошмар!

# 1 098
И резултатите от изпита по способности ги няма. Крайният срок беше вчера. Само някои училища, в които се е провел изпитът са изкарали оценките индивидуално, но не всички. Голямо безумие … защо слагат крайни срокове като не ги спазват???

# 1 099
Аз пишех в Януарчета 2008, но девойката беше много нетърпелива и се роди месец по-рано Simple Smile
В темите по набори пиша и основно чета още от седмокласната тема за набор 1997, като от там помня Ganis. Тогава имаше практика да се събираме на по питие и сладки приказки, като продължихме да го правим и след като децата ни влязоха в различни училища. Много ми липсват тези сбирки, защото бяха приятни и полезни, а мамите бяха изключително готини.
Тогава имах паролата на пощата, но някъде съм я затрила и тази година не успях да получа такава, заради силно затегнатите правила. Но и без паролата дъщеря ми се справи доста добре и сега се надяваме на хубави резултати.
Мишочка, учебника на Лайв бийт не трябва да се връща. Той се купува самостоятелно от всяко дете.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 09:47 от Nikitali

# 1 100
Първо по отношение на актуалната тема - аз също с предишен профил, който забравих в последствие, пишех в "ноемврийчета 2007". Освен една любима съфорумка, която отдавна не се е разписвала, друг тук май не виждам!

Второ - усещам някакъв упрек от някой от вас за пощата. Не че много пъти не е обяснявано, но отново... Форумът е анонимен. Аз или Кали надали познаваме всички и единствения начин да преценим и евентуално да избегнем злонамереност е чрез проверка на активноста. Когато такава липсва, няма как да знаем кой имал предишен профил, кой писал преди 10 години и т.н.
Миналата година в тогавашните седмокласници писах 4 месеца, редовно (поне във всяка тема) преди да посмея да попитам за пощата и също не я получих първия път. Не разбирам защо се сърдите, че има правила. Беше и обяснено, че е имало триене в пощата. Бихте ли ми казали защо? Каква е била целта на това?

Има ли от редовно пишещите със седмокласник и шестокласник? Т.е отново да им предстои НВО следващата година.

# 1 101
  • София
rally,  днес ли беше Денят? Стискам палци Kissing Heart
Моят син вчера ме уведоми, че ще ходят на аквапарк. Едва сега разбрах, че една майка ще ги извозва поетапно до Банкя.
Аз не мога да спя - толкова работа се посъбра докато ме няма, че забравям привидно резултатите Joy

# 1 102
  • В светлината на слънцето
Стиснати палци и от мен за Ивайло на rally! Повече от сигурна съм, че всичко ще е чудесно! Няма начин с такъв истински талант! Heart

Моят още не е спокоен, но по други причини. Все пак ще получи заветното колело (не онова, космически скъпото, но пак достойно). Обаче - ядец. Точно тези колела навсякъде нямат наличност. И сега е тъмен и мрачен. Бе драма голяма. Вносителите на една от марките лично му обещаха да му дадат демо версията на тазгодишния модел, но може чак септември, защото трябва да я покажат на още 1-2 места. Тц, не можел да чака, пропускал сезона и състезанията. Не знам дали ви казах, но реши да тренира И това. Та вълненията за НВО са леко притъпени от този екзистенциален проблем, развалящ душевния му мир. Joy

# 1 103
  • София
Бебчо, денят е в понеделник, 28.06. А на сайта на училището още няма качен график... добре че днес НМУ са абитуриенти - ще идем да ги видим и поздравим и се надявам поне на място да е лепнат графика... аз продължавам да си рефрешвам де Wink

# 1 104
Къде пък в Банкя има аквапарк?

Аз писах в юлчета, но съвсем малко, защото се върнах на работа 2 месеца след раждането. Оттам помня KatiABV.
За пощата - не се сърдя, попитах, нямам парола и достъп, но пак се решава ПИ. И във ФБ групата има качени.

# 1 105
Момичета  четох ви от край до край и аз имам  седмокласник не съм от София.Но според моето птиче /една страхотна госпожа от една от желаните ни гимназии .Резултатите в Понеделник на обяд.Иначе тя спомена от 150  работи около 13 преразказа добри.Според  нейни колежки математика пълна скръб масово слаби оценки. Пък ще видим .Аз снощи имах разговор с Госпожата ни по Литература решила да го оформи 5 при досега оформени всички оценки 6 без Математика. А той ще кандидатства в паралелката С Литература, тази оценка е важно. Причината била ,че сбъркала.Аз знам, че моето дете знае аз си го подготвих за матурата.Тъй като е аз кандидатствах тази година .Обожавам Литературата и вече време да се погрижа и за себе си.Според неговите думи материята му е била обяснена най-подробно от мен.А по Математика госпожата цяла седмица го измъчи изпитва и всеки ден,той плачеше от нея.Казала резултат матура тогава  ще го оформи.А в петък първи час 7 задачи решавал на дъската.На тя е от старата генерация учители и той от нея намрази предмета.Надявам се да се разбрахме с госпожата по Литература. А Математика това ще ние на слабата оценка в дипломат дори и 4 да му пише.Не разбирам защо още тези госпожи продължават да учат децата ни  Сега влизам през 1 часа да проверява.Искренно благодаря на госпожата по Литература ако поправи и оценката и се  извинявам ако е било грешка както казва тя.Но моето дете не заслужава тази грешка.

# 1 106
  • София
Спрете да питате когото и да е кога ще излязат резултатите! Преподавателите имат информация колкото и ние, дори и да са проверители.

Резултати в понеделник в 17:00.

Дори се чудя как някой не е написал вече, че си знае резултатите.

# 1 107
  • София
Бебчо, денят е в понеделник, 28.06.
Ще стискам палци за Ивайло Flowers Four Leaf CloverGift Heart , но не се съмнявам в него.

За пощата - въпреки че съм отказвала достъп, никога не съм отказвала помощ. Толкова много ПИ съм изпратила на личните пощи на потребители, че ако моят син ги беше решил всичките, щеше да има бал и за НАСА Joy Отделно във ФБ съм качвала всичко, което съм получавала от тазгодишната ни подготовка. Място за сърдене мисля, че няма.

Днес синът е на последен урок по рисуване и приключва с всякакъв вид подготовка за тази луда учебна година. Вчера го питах какво ще прави в неделя, когато няма да има по какво да учи, да пише ДР или да ходи на школа. Опули се и вика "Не знам."

# 1 108
Никой не се съмнява в Ивайло Simple Smile
Като слушам тези неща за преразказите, започвам да се съмнявам в убедеността на моя, че се е справил с преразказа. Понеже той винаги си е ок с каквото и да направи, а невинаги резултатите са ок. Казаха ли ви вашите птиченца колко пишат за слаб преразказ? Предполагам няма как да е нула точки, все нещо ще се вземе от скалата за оценяване...
Лулу, браво на учителката ни по математика и на детето. Пожелавам си я за класна другата година Simple Smile
Murmotche, за твоята принцеса 💐

# 1 109
Току що се появиха резултатите от състезанието в НПМГ в системата.

Общи условия

Активация на акаунт