Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 684
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Ланкър, планините Овнерог
Т.е. има раздвижване и има шанс днес да видим заветните точки?

Аз пишех, че и теми пусках (леле, какъв кич съм ги правила) за Август 2007, но моето се роди в края на юли. Не беше по-рано, докторите ме водеха с термин през август, но аз си знаех точно кога съм забременяла и си беше баш за края на юли.

# 1 111
  • София
storm 76, "Балканика" каза, не знам нищо.
Аз съм само от активно четящите в бг-мамма, само този година се разписах Joy

# 1 112
  • София
Спрете да питате когото и да е кога ще излязат резултатите! Преподавателите имат информация колкото и ние, дори и да са проверители.

Резултати в понеделник в 17:00.

Дори се чудя как някой не е написал вече, че си знае резултатите.

Аз мислех да пиша, че е приет на първо класиране, първо желание. 😂 Но като гледам колко е напрегнат тона, реших, че ще е твърде грубо.

Чакаме оценките! 🤗

# 1 113
  • София
А олимпиадите още ги нямааа!!!

# 1 114
  • София
А олимпиадите още ги нямааа!!!
По спомен от преди 2 години олимпиадите и резултатът от състезанията на НПМГ излизат по-късно от НВО-то. Но не е проблем. За кандидатстването ще знаете всички точки. Ще фигурират в служебната бележка дори и още да не се виждат в системата.
Така че, момичета, ДЗЕНННН. Малко остава да сме в неведение.

# 1 115
storm 76, "Балканика" каза, не знам нищо.
Аз съм само от активно четящите в бг-мамма, само този година се разписах Joy
Аха, това има само една голяма пързалка. Срещу Хиподрума е. Към края на пързалката има един леко гадничък завой, но ако не си се засилил ПРЕКАЛЕНО много, е ок.

# 1 116

Аз пишех, че и теми пусках (леле, какъв кич съм ги правила) за Август 2007

Самоиронията ти ме разсмя!
Аз изобщо не помня стилове на теми, то си беше преди 100 години. А и на друг акъл сме били... Но някои от списващите ми се бяха откроили и ми бяха забавни за четене (включая теб)!

# 1 117
Аз от МОН знам, че в понеделник. Дори и утре следобед нямало да е, да не говорим за днес.

# 1 118
  • Ланкър, планините Овнерог
Стига, де. Ще пукнем до тогава. За понеделник разчитах статистики вече да вадят. Рошавите да работят, да не се замайват.

# 1 119
  • у дома

Има ли от редовно пишещите със седмокласник и шестокласник? Т.е отново да им предстои НВО следващата година.
Ако питането ти е с умисъл предаване на паролата,то ston от редовно пишещите от осмокласната тема е с шестокласник(даже тя им пуска темите) и мисля,че ще прецени правилно на кой да дава паролата.

# 1 120
  • София
Пътуваме извън Бг и почти забравих 7-класните неволи, ама хайде да се запиша тук да не изпуснем резултатите. Joy

# 1 121
  • София

Появили са се резултати от Чакалов, обаче няма от олимпиадите... Това е въпрос на време, нали? Няма опасност на някого да хрумне просто да не ги нанесе, че щом се е явявал после на Чакалов с него е искал да кандидатства, нищо, че има повече точки на олимпиадата... Сигурно е безумен въпрос, ама то притеснението ... води до безумие.

# 1 122
  • София
Нашият график излезе, към 10:40 му е номера. Отдъхнах си Simple Smile ще има време за всичко, само здраве да е.

# 1 123
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имаш нашите палци Simple Smile

# 1 124
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз искам да споделя един спомен от ФБ, който ми излезе днес точно преди 8 години : на 1-во класиране  по-големият ми син е приет на първо желание в ЕГ Пловдив. Моля се и за малчо, в крайна сметка доста труд положи и дано да е възнаграден и доволен! Паниката по състезания, обаче винаги му е пречела.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 20:57 от шушито

Общи условия

Активация на акаунт