Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 599
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Да се надяваме тази година да няма грешки.
Искам да проверя след изпитите работата, защото единственото в което искам да съм сигурна е, че това е работата на дедето ми. Лошото е, че аз няма да съм в София, а баща и не знам дали ще е свободен да я заведе.....
Сега се ровя като пате в калчища и се опитвам да разбера кога, къде ще могат да си видят децата изпитните работи. В сайта на училището ѝ нищо не намирам.

# 1 261
  • София
Да се надяваме тази година да няма грешки.
Искам да проверя след изпитите работата, защото единственото в което искам да съм сигурна е, че това е работата на дедето ми. Лошото е, че аз няма да съм в София, а баща и не знам дали ще е свободен да я заведе.....
Сега се ровя като пате в калчища и се опитвам да разбера кога, къде ще могат да си видят децата изпитните работи. В сайта на училището ѝ нищо не намирам.

Горещо моля ако откриеш да споделиш тук. И аз не успях да разбера... Късметлии са Варненци!

# 1 262
  • Ланкър, планините Овнерог
Това инфо би трябвало да го качат на сайта на РУО София, а не по сайтовете на училищата. Работите се гледат в определни училища, а не във всяко.

# 1 263
Самият факт, че сте на "първа" да си проверите работата на децата, само защото "биха могли да са им разменени", преди да са излезли резултати, е повече е от показателен.

# 1 264
Аз се чудя това с размяната често ли се случва , че толкова много хора смятат да видят работата на децата си. Дано няма големи разлики от това , което очакваме , поне в отрицателна посока , нагоре съм съгласна 😁

# 1 265
  • София
magi, страшно е това, което ви се е случило, и е било малкия дявол, както се казва. Стреса на всички ви, особено на детето точно преди изпит, раните на съпруга ти, дори и ремонта, който се налага изобщо не са за подценяване. Стискам палци всичко бързо да се оправи и да го забравите 🤗
И аз имам дертове  с кухнята - лампичките на аспиратора направо гръмнаха, лед осветлението на кухнята вече едва мъждука, поредния бойлер протече.... ама не ми се мисли сега за ремонти, особено като знам, че сама трябва да се справям, да търся майстори и т.н.
Вчера отивам да купувам бойлер и съм там 10 мин преди затваряне на магазина. Докато уточнявахме подробности извадих телефона си да сметна нещо. После го натоварихме в колата, грабнах документите и изчезнах. На първия светофар се сещам, че съм си забравила телефона в магазина (който най-вероятно вече беше затворил) и започвам чуденка как да направя обратен завой. В този момент до мен спира една кола, свирка ми и човека от магазина ми подава телефона пред прозореца 🙄. Умрях от срам, ама за какво да мисля по-напред 😶

# 1 266
  • София
Самият факт, че сте на "първа" да си проверите работата на децата, само защото "биха могли да са им разменени", преди да са излезли резултати, е повече е от показателен.

Показателен за... внимание? Заинтересованост? (към детето) Недоверие? (към въвеждащите, които и да са те)
Бих казала, че всеки родител би следвало да изпитва... и трите.

Аз се чудя това с размяната често ли се случва , че толкова много хора смятат да видят работата на децата си. Дано няма големи разлики от това , което очакваме , поне в отрицателна посока , нагоре съм съгласна 😁

Ми... често-често... Колко да е често? Горе-долу колкото често се случва квестор/и да накарат децата да унищожат предварително всички белови? Или колкото често се случва квестор да забрави да откъсне беловите преди запечатване на първия модул? Или колкото често се случва квестор да забрави да се подпише преди запечатване на първия модул? Бих предположила горе-долу като второто да е. Случайна механична грешка... която някому може да коства мечтаното място. И ако става дума за деца с ПОЧТИ еднакви резултати... сещате се.
"Проверката е висша форма на доверие", беше един от любимите цитати на баща ми...

# 1 267
Да ви разсея малко от Рилските езера. Това насреща на първата снимка трябва да е Сълзата, а на втората Окото.
Скрит текст:

Бяхме тръгнали за Вазов връх и Отовица и се отказахме заради мъглата.
Много ме е яд!
По пътя обаче чинно проверявах на интервали сайта на МОН Joy
Нищо че моята девойка май окончателно избра АК .  Тайно се надявам да промени решението, ако резултатът е добър.

# 1 268
  • България, София
Късно се включвам днес, но съм с всички историци 🤗
Пожелавам всички деца да са се представили добре и да се радват на високи резултати 😊

# 1 269
  • На морето!
Айде, ние се върнахме от уикенда, беше спокоен, без обрати и почти без разговори за НВО, резултатите вече могат да излизат, без грешки и разочарования.
Дъждец, смрази ме с тези снимки! Миналата година по това време бродихме из Рила.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 19:05 от Rapariga

# 1 270
  • Варна
[quote author=velina_v
Много благодаря за информацията 🤗
Бях се отказала да проверявам.
Доволна е 😊 Има 100 т. От явилите се там деца има 19 с максимален  резултат.
[/quote]
Ехеее, браво за стоте точки!
На НВО-то пак 100 й пожелавам да има и на двата изпита е да влезе да учи, където и каквото иска най-много!

# 1 271
  • София
Дъждец, дано има резултат заради който си промени желанията. Нищо против АК, осен парите.
КатиАбв, честит ти рожденник. Здрав да е и любознателен.
За последиците от инциденти, дано не са големи и бързо всичко да е в норма.

Нашите са на екскурзия. Намокрил се е. Помрънка. Разглезени са. Хем, е над подобни неща.

П.П. малко са ми в повече личностни нападки. Наздраве и утре е ден.

# 1 272
  • София
Дъждец, благодаря за хубавите снимки. Имаме нужда от охлаждане на страстите.
Rapariga, благородно завидях на уикенда ви. Морето ние ще го видим чак втората половина на август.
velina_v, поздравления за страхотния резултат. Такива точки да видите и утре 🤞

# 1 273
  • София

Това всъщност означава, че резултатите трябва да бъдат обявени преди 24ч. довечера, нали така? Не е до 28-ми ВКЛЮЧИТЕЛНО, а ДО 28-ми. Т.е. преди настъпване на датата. Или за МОН има други правила, различни от обичайните, смисълът не отговаря на предполагаемия въз основа на общодостъпните  математически и / или юридически език и думите означават нещо различно, специфично важащо единствено и само за тях?

# 1 274
  • София
Хора, не се хабете да се надявате! Никой няма да обявява резултати през нощта. Утре по обяд най-рано ще ги изкарат, нали трябва да бъдат одобрени от официалните лица, а официалните лица са на работа утре, и докато решат да натиснат копчето на сървера, ще стане обед.

Общи условия

Активация на акаунт