Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 590
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Изпуснах ви два дни - бяхме на село и се върнахме с коте Simple Smile

Честито! Дай снимков материал да го видим!

Кати, пийни едно, виж пак документа, изрично си има "вкл.":
http://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2021/05/%D0%93%D1%8 … 82%D0%B0-2021.pdf
Откъде е тази енергия да си създаваш негативни емоции Sad

Обаче в оригиналната Заповед пише друго...
Сега се питаме - имат ли право чиновниците в МОН да променят заповед на министър?..

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 19:34 от katiABV

# 1 306
  • София
Защо не се спреш  малко, а?

# 1 307
  • София
Ами като си им набрала, пиши им на тях и си го излей там, и изисквай отговор. Не си личи по писанията ти, че не си се нарегнала. Голямо дъвкане и тълкуване. От тук няма да промениш нищо.

Хах... Спорът с Мон и с БП е по-безплоден и от спор с радиоприемника, независимо как се води... Тук като си го кажа поне ми олеква - ясно, че при тях никога нищо няма да се промени, но поне... ами, де да знам, споделила съм го с нормални хора, които дори са запознати с правилата на БЕ... като за 100 точки поне!

# 1 308
Да питам по- компетентните , служебната бележка с резултата от проверка на способностите откъде се взима - от училището където учи детето или от училището където е държало изпит ?

# 1 309
Да питам по- компетентните , служебната бележка с резултата от проверка на способностите откъде се взима - от училището където учи детето или от училището където е държало изпит ?
Според мен ще качат резултата служебно, както и оценките от дипломата. Не е необходимо да се вземат служебни бележки.

# 1 310
Нашата класна написа,че в понеделник,след като излязат резултатите, всеки ще получи от нея служебна бележка с резултатите от изпитите.

# 1 311
аз пък не мога да разбера какво си се дразните едни на други, а не гледате само това от темата, което ви кефи.

# 1 312
И като излязат резултатите в неделя вечер какво?
Момичета, успокойте се🙂! Сипете си по едно🍷 и .....нова седмица, нов късмет! Приемът в СМГ, НЕГ, НПМГ, Испанската и т.н. не гарантира нито щастие, нито бъдещ успех на детето. Изборът на партньор, житейският опит и приспособимостта към средата са не по-  маловажни. Прегръдки и наздраве🍻🥂🤗!

# 1 313
Marmotche, много обичам котки, дай снимка. Кати, утре ще излязат. Когато пише до 28-ми, независимо дали с или без "включително", се приема, че може да се случи нещото на който и да е ден преди 28 и на 28-ми включително. В закъснение ще са на 29-ти, не преди това. Отделно от това, когато срокът изтича в неработен ден, счита се, че изтича на първия следващ работен ден. Тоест и до 26-ти, и до 27-ми да беше посочено, все щеше да е в рамките на срока утрешното публикуване. Още малко търпение Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 20:38 от Amelin

# 1 314
  • София
Всеки има право да изказва своето мнение.
"До черешата" и "На черешата " са две различни неща.
Grinning

# 1 315
Ай стига с тия череши JoyJoy

# 1 316
Самият факт, че сте на "първа" да си проверите работата на децата, само защото "биха могли да са им разменени", преди да са излезли резултати, е повече е от показателен.

Показателен за... внимание? Заинтересованост? (към детето) Недоверие? (към въвеждащите, които и да са те)
Бих казала, че всеки родител би следвало да изпитва... и трите.

Към излишни "теории на конспирации". Имаше такива предположения още преди изпитите. Всеки, който списва , или чете тук, едва ли би могъл да бъде "обвинен" в невнимание, незаинтересованост и т.н. Но, пък, от друга страна , разни вманиячвания правят впечатления отстрани....

# 1 317
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
минах на кафяво. с цели лешници. Wink

# 1 318
  • На морето!
Аз съм на ябълки, на крадеца. Наздраве!

# 1 319
  • София
Ай стига с тия череши JoyJoy
Моят син цял ден проверява и накрая го изтърси това. Обновяването на страницата на МОН , вместо неговите занимания в Интернет му дойде в повече.

Общи условия

Активация на акаунт