Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 614
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Варна
Наздраве с едно оранжево! Трето, не последно...
Преди малко школото звънна, че всичко вече е нанесено и ако не друго, то поне за това имам да пия Simple Smile

# 1 321
  • Варна
Наздраве с едно оранжево! Трето, не последно...
Преди малко школото звънна, че всичко вече е нанесено и ако не друго, то поне за това имам да пия Simple Smile

Наборът не е оформен по 5 (пет) предмета. Нищо, 28-ми ще е много интересен ден Simple Smile
Аз вече вечеря и се почерпих авансово, че и Пол Уокър ме разчувства посмъртно. Хайде стига дразги, новата седмица да мине само с добри новини!

# 1 322
Ама накиснете ги тия череши в нещо по-силничко така, в тортичка ги сложете!

# 1 323
  • София
Скоро си взех оранжев джин с голяма чаша. В добавка с много сода, лед, ментови листенца и лайм е чудно! Хич не ми дреме за черешите! 😂

Наборът завърши в пълно 6, което беше очарователна изненада! 😁

# 1 324
Кати, налей си едно питие, бе, момиче...Или набий мъжа си.....
Каквото ти идва отвътре.
Децата са ни живи и здрави! Ок сме!!!

# 1 325
  • на пистата
Скоро си взех оранжев джин с голяма чаша. В добавка с много сода, лед, ментови листенца и лайм е чудно! Хич не ми дреме за черешите! 😂

Внимивай с ментата.

# 1 326
1. СРОКОВЕТЕ в публичното право са "инструктивни". Това значи, че органът /в случая МОН/ не губи възможността да направи каквото трябва /да утвърди и публикува резултатите/ и след изтичане на срока. Според господстващото съдебно мнение неспазването на срока не съставлява нарушение.
2. Срокът, който се изчислява по дни или приключва в определен ден, се счита за спазен до 24.00 часа на последния ден, или до края на работното време на органа /например на съда/. Тъй като майките на седмокласниците работим денонощно като такива, могат да ни известят до 24.00 часа на последния ден.

Мир и любов, хубава вечер!

# 1 327

Внимивай с ментата.
Joy

# 1 328
  • София
Направо ми приседна! 😂😂😂

# 1 329
  • София
Аз пък като не успях преди изпитите, два дни докато чакам резултатите изчистих половината къща. Да се забавят поне до утре на обяд, че поне да я изчистя цялата 😂

# 1 330
  • София
NaM, велика си Joy

# 1 331
  • София
Защо не се спреш  малко, а?

Че ти пък какво общо имаш? Учител си, не МОН-ски функционер...

Marmotche, много обичам котки, дай снимка. Кати, утре ще излязат. Когато пише до 28-ми, независимо дали с или без "включително", се приема, че може да се случи нещото на който и да е ден преди 28 и на 28-ми включително. В закъснение ще са на 29-ти, не преди това. Отделно от това, когато срокът изтича в неработен ден, счита се, че изтича на първия следващ работен ден. Тоест и до 26-ти, и до 27-ми да беше посочено, все щеше да е в рамките на срока утрешното публикуване. Още малко търпение Simple Smile

Това не го знаех. Може ли по-подробно да ми напишеш откъде следва, как и тн.н., кога важи това правило... винаги е полезно да се научи нещо ново.

# 1 332
  • България, София
Момичета, благодаря за поздравленията 🤗
И за пожеланията за същия резултат по МАТ и БЕЛ. Там за жалост е невъзможно да ги стигнем, но на по 80 т.ще се радваме 😊

Десита, колко мило от страна на човека. Това, че се намират добри хора дава надежда 🤗
Ако някой не го свърта, докато чака оценките и има непреодолимо желание да чисти, насреща съм 😂 Трябва да си помагаме в тези напрегнати моменти. Мога до осигуря къща за чистене 🤣🤣🤣

Мармотче, честито 😊 И аз на опашката за снимки.
Преди 5 години и ние се сдобихме с домашен любимец от село, който се превърна в разкошен котарак. А го бяхме взели за девойка и докато разберем, децата му бяха дали името Мари🤣🤣🤣
После го преименувахме на Лъки 😊

# 1 333
  • София
За мен проверката на всеки изпит е не само препоръчителна, но трябва да е задължителна и би трябвало да се изисква подпис. Човешкият фактор винаги играе огромно значение. Не става въпрос за доверие в МОН или някоя друга институция в България, а за коректност от двете страни. Противник съм на сегашната образувателна система, абсолютно не подкрепям с НВО да се кандидатства в толкова много различни училища, това е пълно безумие и ощетява голям брои деца. Не искам нито да споря, нито да влизам в дълги дискусии на тази тема, както в реалния живот, така и във виртауалния такъв уважавам различното от моето мнение и внимавам да не използвам остър или поучителен тон към хора с различно виждане. Научила съм се, че не всичко е черно и бяло, светът е шарен, пъстър и така трябва да бъде. Нервите вече са ни достатъчно опънати, но му се вижда краят.
Замислих се за нещо, нали казахте, че работите на учениците се сканират преди проверката, защо просто не ги сканират и след проверката, така във всеки профил ще може да се види и самата изпитна работа, като по този начин ще се поправят бързо допуснати неволно технически грешки.

# 1 334
  • Варна
Много просто, защото сканираните работи се изпращат за проверка в цяла България, а хартиените няма как.

Общи условия

Активация на акаунт