Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са оптималните нива на прогестерон на 7-ми ден след овулация?
Какви са препоръките за регулиране на нивата на тестостерон?
Какви са причините за промяна на резултатите от хормоналните изследвания след месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са оптималните нива на прогестерон на 7-ми ден след овулация?
-
Какви са препоръките за регулиране на нивата на тестостерон?
При високи нива на тестостерон, като при ИР, важно е да се внимава с храните, които влияят на нивата на инсулина. Промяната в начина на хранене, увеличаването на физическата активност и избягването на вредни храни са препоръчителни. Също така е важно да се следят стойностите на кортизола, който има връзка с нивата на тестостерона.
-
Какви са причините за промяна на резултатите от хормоналните изследвания след месец?
-
Какви са препоръките за изследване на нивата на кортизол и какви са неговите характеристики?
-
Какви са причините за появата на зацапване между циклите и какви изследвания трябва да се направят на полови хормони?

Ще повторя изследването след 10тина дни със сигурност, просто се чудя до тогава по колко да приемам предвид че може да съм бременна вече и знам че от там мога да очаквам рязко покачване на всички показатели на ЩЖ.

... този хормон е нужен и на ембрина/-те, още от 1-ви ден на тяхното развитие.