На море в Гърция 2021 - III

• 55 424
  • 804
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте, приятелят ми е объркал адреса в PLF, вместо постоянен(по лк) е въвел адреса, на който живее в момента. Погледнах и няма опция за промяна. Според вас това би ли било проблем? До колкото знам не може да попълни нов PLF

# 376
  • София
Здравейте, приятелят ми е объркал адреса в PLF, вместо постоянен(по лк) е въвел адреса, на който живее в момента. Погледнах и няма опция за промяна. Според вас това би ли било проблем? До колкото знам не може да попълни нов PLF
Няма значение тази информация. Иначе се редактира от точките горе вдясно.

# 377
  • Sofia
За картата Масутис - ние си бяхме забравили нашата в БГ и ни издадоха нова без да попълваме нищо. Момата само я отлепи от една брошура. Това преди 2 седмици.
Намаленията са 2 вида -  и без карта, и с. Ние накупихме бира ок. 16 кенчета и ни подариха 6 халби. (не зная от картата или някаква моментна промоция)

6-те халби ги подаряват при сметка над 100 евро. Пише го в брошурата.

# 378
  • София
Здравейте, дами!
Тази година, за втори път ще ходим до Лефкада (може би). Може ли да ми кажете, дали пътуването с междуградски транспорт на острова е интересно и ползотворно преживяване, което си струва да се опита? Предния път автобусчето ми изглеждаше редовно. Спира ли близо до по-интересните места?
Благодаря! Simple Smile

П. П. : Защо не може с тест за антитела, не е ли целта на ваксините точно това-да образуват антитела!? Rage

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 02:27 от Mira_X

# 379
  • София
Вече е прието в дискотеките с тест за неваксинираните, а след 15.07 се очаква и за ресторантите. После ваксинирането е незадължително....

# 380
Здравейте,малко странен въпрод от мен, някой ако е обърнал внимание... Как вървят цените на бебешките пюрета. Ще ходим с госпожица на 7 месеца и се чудя оттук ли да се запасявам или по-добре от там. Ще бъдем до Неа Краликратия ако има значение. Relaxed

# 381
Миналата седмица се загледах в една аптека на Тасос, пюре 190гр на Хип беше 3.50евро. В Мазутис имаше някакви, не помня марка, по 2евро. Първо, че няма голям избор, второ са си скъпи. Запасете се оттук по-добре.

# 382
  • София
Пюрета и каши си вземете от тук.

# 383
  • София
Много яка градушка ни хвана.
Мисля, че една гръмотевица падна върху нас. Кемперът буквално подскочи на място.
За щастие нямаме щети. След малко започва втора серия.

Едит: явно не е паднала гръмотевицата върху нас, но е било много близо. Втората серия беше лека. Чакаме третата, после се оправя.

Още един Едит:

Почвам я

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 14:26 от змия

# 384
  • Пловдив
Взех пюре на Нестле от местен магазин в Тасос, към 2€ и нещо беше, а и наистина няма разнообразие . По добре вземете от България: ние мъкнем доста с нас, но взехме още 1-2, че за малко няма да ни стигнат.

# 385
Вече е прието в дискотеките с тест за неваксинираните, а след 15.07 се очаква и за ресторантите. После ваксинирането е незадължително....
Аз в момента съм в Турция, липсва ми гръцкото море, но с техните глупости ще ме откажат да ходя въобще. Аз няма да се ваксинирам, рискова съм, но дори да не бях, пак трудно щях да се навия.
От островите се отказахме тази година и почнахме да мислим за Ситония в края на лятото, но ако това за ресторантите влезе в сила няма да стъпя в Гърция тая година. Пък по-нататък надеждата ме крепи, светът да се нормализира... А дано някой по-напорист вземе да ги осъди.

# 386
  • някъде ... тук ...
Змия, къде ги тез градушки и гръмотевици?
Ние сме вече в Кастри, тоя път на къмпинг, че сме и с деца на палатка. Жега е, пече яко, но и духа, та е екстра Simple Smile
Минахме към 4 и нещо границата - за около 20 минути.

# 387
  • София
Ние сме вече в Кастри, тоя път на къмпинг, че сме и с деца на палатка. Жега е, пече яко, но и духа, та е екстра Simple Smile

Беше около Неа Перамос, в Неа Ираклица не беше капнали и капка дъжд. После и там валя, но далеч по-леко. В Неа перамос не се виждаха нито улици, нито тротоари.
После бурята се насочи към Аспровалта и Ставрос.

А най-лошото е, че видяхме и сърби с кемпери, това вече е кошмар.

Но за уикенд нямаме много избор.

# 388
  • някъде ... тук ...
Сърби с кемпери отдавна има Simple Smile и на диво, и по къмпингите. И румънци има. Виж гърци с кемпери, особено на диво, сме виждали 2 пъти Simple Smile

# 389
  • Sofia

Къде има къмпинг на Кастри? Там е супер тясно. За Кастри на Ситония ли става дума?

Общи условия

Активация на акаунт